- 24 Ocak 2021
- 13.001
- 29.862
- 548
Aynen eltilik burçlardan önde gelir, ama aslan burcu bir elti de kolay değildir yanicanısı o aslan olduğundan değil elti olduğundan![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen eltilik burçlardan önde gelir, ama aslan burcu bir elti de kolay değildir yanicanısı o aslan olduğundan değil elti olduğundan![]()
Öğretmenlik kesinlikle bana göre değil. Fokur fokur fokurduyorum g.tümde kurt var gibi duramıyorum yerimdeOooo müthiş bir uyum , terazi zaten kendi içinde çok naif ama yay da bir o kadar çılgın, dengeliyorsunuz aslında, teraziler çok hoş insanlardır tek kötü yanları kendi içlerindeki dengesizlik duygusu, herkesi dengelerler ama kendileri de bir o kadar dengelenmekte zorluk çekerler, yay sizi daha aktif atılgan kılıyor bence bu çok güzel...
Evet ama akrebi tasımıyorum pek yükselen başak ay burcum balık gerçi basak daha kötü ama neyseBakin akreplerin iyi özellikleri çoktur tek sıkıntı canını sıkmamamız gerektiğidirCanını sıkanı affetmez süründürür mahveder
Akreple dostluk güzeldir ama diğer türlü hallerde kaç kaç kaç
![]()
Sizin doğa ile iç içe bir meslek yapmanız size daha iyi gelebilirdi mesela arkeoloji tam da size göre, hem gizemli hem de sürekli dolaşmayı, gezmeyi gerektiren bir meslekÖğretmenlik kesinlikle bana göre değil. Fokur fokur fokurduyorum g.tümde kurt var gibi duramıyorum yerimdeo sınıfın 4 köşesi gezilecek
Yapar yapar, bide önemsemiş yani o lafı kaydetmişBir akreple bunu yaşamıştım 5 sene önce dediğim öylesine bir lafı bana karşı kullanmıştı. Sen şunu şunu demiştin dedi bana. Ben şok geçirmiştim 5 sene hafızada tutup yeri gelince kullanmasına. Dediğim de evde ben çay demlemem eşim demler. Bu lafı bana karşı kullanmıştı. Yani nasıl bir zeka ilginç
Yükselen akrep zaten daha çok fiziki özellikleri etkiliyor ama bir enerji verdiği de kesin tabiEvet ama akrebi tasımıyorum pek yükselen başak ay burcum balık gerçi basak daha kötü ama neyse![]()
Astroloji sağlı sollu vurmuş kuzumEvet ama akrebi tasımıyorum pek yükselen başak ay burcum balık gerçi basak daha kötü ama neyse![]()
Yay sanırım fazla gerginTeşekkürler saygılar burcunuzu ogrenebilirmiyim bir hakaret ayy pardon gömüp geleceğim![]()
Kötü burç yoktur aslında hepsinin artısı eksisi vardır, baskın özellikler ve zaaflar farklıdır her birinde ...Evet ama akrebi tasımıyorum pek yükselen başak ay burcum balık gerçi basak daha kötü ama neyse![]()
Senin yükselenin neydiKötü burç yoktur aslında hepsinin artısı eksisi vardır, baskın özellikler ve zaaflar farklıdır her birinde ...
O notu verme kısmını yaparım henüz yanıldığım da olmadı, kişisel gelişim kitabı değil de kuyu kazmayı öğrenmem lazımBalık zamanla herkesin notunu verip yoluna bakmayı da bilir , size tavsiyem kişisel gelişim kitapları çok okuyun , bu size iyi gelecek...
Haha Allah kolaylık versin çok değişik bir zekaları var bence.Yapar yapar, bide önemsemiş yani o lafı kaydetmişbizim evde de akrep yükselenli güneş akrep var. Double akrep kız kardeşim. Canımız çıkıyor
![]()
Elti olmama cok var neyseki yavaş yavaş hinlik öğrenmeye başlamam lazımAynen eltilik burçlardan önde gelir, ama aslan burcu bir elti de kolay değildir yani![]()
Teraziye oğlağı da yorumlar mısın o zaman varsa vaktin, ben kendimle başedemiyorum daOooo müthiş bir uyum , terazi zaten kendi içinde çok naif ama yay da bir o kadar çılgın, dengeliyorsunuz aslında, teraziler çok hoş insanlardır tek kötü yanları kendi içlerindeki dengesizlik duygusu, herkesi dengelerler ama kendileri de bir o kadar dengelenmekte zorluk çekerler, yay sizi daha aktif atılgan kılıyor bence bu çok güzel...
Benim de ayım yengeçTeraziye oğlağı da yorumlar mısın o zaman varsa vaktin, ben kendimle başedemiyorum daay da yengeç. Bıktım dlsksks
Of kafanda hep dram senaryoları olmuyor mu yaBenim de ayım yengeç![]()
Valla oluyor sonra da drama dizisi mi çekiyorsun saçmalama diyorumOf kafanda hep dram senaryoları olmuyor mu ya![]()
Terazi yumuşak rahat bir burçken oğlak ketum içe kapanık kendi halindedir, bir nevi sizi biraz gizemli hale getiriyor, eğer yükselen oğlaksa maddi anlamda sizi frenliyor ve daha kuralcı ve tutumlu hale getiriyor, insani ilişkilerde de sıcakkanlı kılıyor, yengeç ise size 6.his konusunda güzel olanaklar sunuyor, genel olarak ikilemde kalmış hissedebilirsiniz, oğlak size olgun, deneyimli , görmüş geçirmiş bir hava katıyor , yanlız aynı zamanda inat duygunuzu da perçimliyor, kendi burcunuz olan terazi size daha sempatik bir hava veriyor, genel olarak toplumda sevilen bir insansınız tek sorun dengede kalamamak ...Teraziye oğlağı da yorumlar mısın o zaman varsa vaktin, ben kendimle başedemiyorum daay da yengeç. Bıktım dlsksks
Burcum Aslan Yükselenim teraziSenin yükselenin neydi
Sen bu işi biliyorsun yaaaTerazi yumuşak rahat bir burçken oğlak ketum içe kapanık kendi halindedir, bir nevi sizi biraz gizemli hale getiriyor, eğer yükselen oğlaksa maddi anlamda sizi frenliyor ve daha kuralcı ve tutumlu hale getiriyor, insani ilişkilerde de sıcakkanlı kılıyor, yengeç ise size 6.his konusunda güzel olanaklar sunuyor, genel olarak ikilemde kalmış hissedebilirsiniz, oğlak size olgun, deneyimli , görmüş geçirmiş bir hava katıyor , yanlız aynı zamanda inat duygunuzu da perçimliyor, kendi burcunuz olan terazi size daha sempatik bir hava veriyor, genel olarak toplumda sevilen bir insansınız tek sorun dengede kalamamak ...