- 8 Nisan 2017
- 57.256
- 306.089
- 698
Valla bizim burcdas sizi fena hirpalamisSilkenenip kendinize gelin ben aslanım diye yelenizi sallayın o ego içinizde mevcut![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla bizim burcdas sizi fena hirpalamisSilkenenip kendinize gelin ben aslanım diye yelenizi sallayın o ego içinizde mevcut![]()
Haha gözlemlerimi söylüyorum beni hırpalayan bir aslan olmadı az bile söyledim hatta ama sizin egonuz zedelendi sanırım. Klasik aslan işteValla bizim burcdas sizi fena hirpalamis![]()
Yooo bana hiç bişey olmaz madem seviyorsunuz aslanları uzak durun o zaman :))Haha gözlemlerimi söylüyorum beni hırpalayan bir aslan olmadı az bile söyledim hatta ama sizin egonuz zedelendi sanırım. Klasik aslan işte
Yani şurada burç geyiği yapıyoruz kendi burcuma da sallıyorum ama konuya turp sıkan gene aslan oluyor. Hiç mi değişmez her konuda her yerde övülmek istemeleriYooo bana hiç bişey olmaz madem seviyorsunuz aslanları uzak durun o zaman :))
Baktım da tüm buclari gommussunuz hangi burcsunuz gelip azıcık bizde sizi gömelim özellikle gomebilirimYani şurada burç geyiği yapıyoruz kendi burcuma da sallıyorum ama konuya turp sıkan gene aslan oluyor. Hiç mi değişmez her konuda her yerde övülmek istemeleri![]()
Kavga etmen kuzum, burç için değer mi yaBu geyikten öte yalnız hakarete vardiracak nerdeyse![]()
Şikayet edebilirsiniz istiyorsanız forum kuralları açık kimsenin şahsına hakaret ettiğimi düşünmüyorum hakaretin ne olduğunu bilmiyorsunuz sanırım, sizin hoşunuza gitmiyorsa bu beni ilgilendirmez. Gölge yönlerinizi geliştirmenizi öneririm.Bu geyikten öte yalnız hakarete vardiracak nerdeyse![]()
Yok ben direkt aslan enerjisini alırım ve hiç anlaşamam. Çevremde çok aslan burcu kadını varEtrafımda hiç yay olmadı bilemedim ama bizler mukemmeliz sizin aslanın yükseleni saibelidir yada doğum tarihi falan![]()
Ben aslanların egoistliğini sevmiyorum. Yay özgüvenlidir aslan egoisttirsenin burcun neydiyaymış tamam. Benim yükselenim de yay az kendimizi begeniriz
![]()
Ay ben aslan burcuyumBen aslanları severim çok linç etmeyin.![]()
Teşekkürler saygılar burcunuzu ogrenebilirmiyim bir hakaret ayy pardon gömüp geleceğimŞikayet edebilirsiniz istiyorsanız forum kuralları açık kimsenin şahsına hakaret ettiğimi düşünmüyorum hakaretin ne olduğunu bilmiyorsunuz sanırım, sizin hoşunuza gitmiyorsa bu beni ilgilendirmez. Gölge yönlerinizi geliştirmenizi öneririm.
Ama ben demiştimBence aslanların en iyi anlasabildgii burçlar balıklar benim 3kardesimde balık hepsi ile iyiyimgerçi aslanın kötu olup anlasamayacagi kimse yok ya varsa da aslanın değil karşı tarafın sorunudur o
![]()
Birine güvenene kadar herşeyi anlatirimAy ben aslan burcuyumDışardan kendini beğenmiş soğuk görünürüz ama asla öyle değil, sadece insanlara güvenmekte zorluk çekeriz
Birazda havalıyız
![]()
İşte burçlara bu yüzden inanmıyorum Burhan'cığımAslanlar siz bu insanlara ne ettiniz püüğğ![]()
Ben bir aslan kadınıyım ve aslan erkeği ile evliyim, aslan erkekleri çok zordur ve büyük çoğunluğu çok çapkın ve cinselliğe düşkündür, eşimle aramda hem büyük bir çekim hem de ilk zamanlar bir o kadar itici bir enerji vardı ama sevgimiz galip geldi, yükselenim terazi olduğu için biraz olsun dengeleniyoruz, ben burçlara çok inanırım ama erkek ve kadın burçlar aynı dahi olsa karakterleri bir o kadar farklı oluyor, aslan erkeği aslan kadınından bağımsız yorumlanmalı ki diğer burçlar da öyle, burçlarla yakından ilgiliyim hatta birçok arkadaşımın burçlarını nokta atışı ile bilecek kadar ileriye gittiğim oldu yeterki doğum tarihi doğru olsun , aslan kadını hem dominant hem de bir o kadar merhametlidir ve genelde çok bilgili insanlardır ve cahil insanlara asla tahammülü yoktur tıpkı ilber ortaylı gibiHani dayak arsızları vardır ya. Döversin suratına bakıp yine yapar. Aslan erkeği öyle işte. Hayır dediğin zaman kıyamet kopuyor. Onların lügatında hayır diye bir kelime yok. İmkansız, asla, olmayacak, bu kelimeleri kesinlikle kabul etmiyorlar. O yüzden hep ben bilirimci olarak görüyorum![]()
Sen bu dünyadan değilsin zaten bebiş.İşte burçlara bu yüzden inanmıyorum Burhan'cığım.Ben o tasvir edilen tipe hiç uymuyorum
.
Aslanlar olarak biraz fazla açık sözlüyüz hepsi bundan kaynaklıAslanlar siz bu insanlara ne ettiniz püüğğ![]()
Ben bir aslan kadınıyım ve aslan erkeği ile evliyim, aslan erkekleri çok zordur ve büyük çoğunluğu çok çapkın ve cinselliğe düşkündür, eşimle aramda hem büyük bir çekim hem de ilk zamanlar bir o kadar itici bir enerji vardı ama sevgimiz galip geldi, yükselenim terazi olduğu için biraz olsun dengeleniyoruz, ben burçlara çok inanırım ama erkek ve kadın burçlar aynı dahi olsa karakterleri bir o kadar farklı oluyor, aslan erkeği aslan kadınından bağımsız yorumlanmalı ki diğer burçlar da öyle, burçlarla yakından ilgiliyim hatta birçok arkadaşımın burçlarını nokta atışı ile bilecek kadar ileriye gittiğim oldu yeterki doğum tarihi doğru olsun , aslan kadını hem dominant hem de bir o kadar merhametlidir ve genelde çok bilgili insanlardır ve cahil insanlara asla tahammülü yoktur tıpkı ilber ortaylı gibiAslanın kötü yani kolay güvenmez oluşu ve de biraz ukala olmalarıdır, bu yüzden toplumda farklı algılanırlar, bir aslan kadını ve koç kadını kimseye kazık atmaz ve oldukça mertlerdir, Koç ve aslan birbirine çok benzer ama koç aslana göre asla ukala değildir sadece biraz fazla zorbalar
![]()