Aslan Burcu

Yani şurada burç geyiği yapıyoruz kendi burcuma da sallıyorum ama konuya turp sıkan gene aslan oluyor. Hiç mi değişmez her konuda her yerde övülmek istemeleri🤣
Baktım da tüm buclari gommussunuz hangi burcsunuz gelip azıcık bizde sizi gömelim özellikle gomebilirim :KK45:

Şikayet edebilirsiniz istiyorsanız forum kuralları açık kimsenin şahsına hakaret ettiğimi düşünmüyorum hakaretin ne olduğunu bilmiyorsunuz sanırım, sizin hoşunuza gitmiyorsa bu beni ilgilendirmez. Gölge yönlerinizi geliştirmenizi öneririm.
Teşekkürler saygılar burcunuzu ogrenebilirmiyim bir hakaret ayy pardon gömüp geleceğim :KK53:

Ay ben aslan burcuyum 😅 Dışardan kendini beğenmiş soğuk görünürüz ama asla öyle değil, sadece insanlara güvenmekte zorluk çekeriz 😅😅 Birazda havalıyız 🤭
Birine güvenene kadar herşeyi anlatirim :KK53: benim güvenimi kazanmak çok kolay ..ama güvenimi kaybederse daha yüzüne bakmam :KK53:

Hani dayak arsızları vardır ya. Döversin suratına bakıp yine yapar. Aslan erkeği öyle işte. Hayır dediğin zaman kıyamet kopuyor. Onların lügatında hayır diye bir kelime yok. İmkansız, asla, olmayacak, bu kelimeleri kesinlikle kabul etmiyorlar. O yüzden hep ben bilirimci olarak görüyorum 🤫😂
Ben bir aslan kadınıyım ve aslan erkeği ile evliyim, aslan erkekleri çok zordur ve büyük çoğunluğu çok çapkın ve cinselliğe düşkündür, eşimle aramda hem büyük bir çekim hem de ilk zamanlar bir o kadar itici bir enerji vardı ama sevgimiz galip geldi, yükselenim terazi olduğu için biraz olsun dengeleniyoruz, ben burçlara çok inanırım ama erkek ve kadın burçlar aynı dahi olsa karakterleri bir o kadar farklı oluyor, aslan erkeği aslan kadınından bağımsız yorumlanmalı ki diğer burçlar da öyle, burçlarla yakından ilgiliyim hatta birçok arkadaşımın burçlarını nokta atışı ile bilecek kadar ileriye gittiğim oldu yeterki doğum tarihi doğru olsun , aslan kadını hem dominant hem de bir o kadar merhametlidir ve genelde çok bilgili insanlardır ve cahil insanlara asla tahammülü yoktur tıpkı ilber ortaylı gibi😅 Aslanın kötü yani kolay güvenmez oluşu ve de biraz ukala olmalarıdır, bu yüzden toplumda farklı algılanırlar, bir aslan kadını ve koç kadını kimseye kazık atmaz ve oldukça mertlerdir, Koç ve aslan birbirine çok benzer ama koç aslana göre asla ukala değildir sadece biraz fazla zorbalar 🙃

Ben bir aslan kadınıyım ve aslan erkeği ile evliyim, aslan erkekleri çok zordur ve büyük çoğunluğu çok çapkın ve cinselliğe düşkündür, eşimle aramda hem büyük bir çekim hem de ilk zamanlar bir o kadar itici bir enerji vardı ama sevgimiz galip geldi, yükselenim terazi olduğu için biraz olsun dengeleniyoruz, ben burçlara çok inanırım ama erkek ve kadın burçlar aynı dahi olsa karakterleri bir o kadar farklı oluyor, aslan erkeği aslan kadınından bağımsız yorumlanmalı ki diğer burçlar da öyle, burçlarla yakından ilgiliyim hatta birçok arkadaşımın burçlarını nokta atışı ile bilecek kadar ileriye gittiğim oldu yeterki doğum tarihi doğru olsun , aslan kadını hem dominant hem de bir o kadar merhametlidir ve genelde çok bilgili insanlardır ve cahil insanlara asla tahammülü yoktur tıpkı ilber ortaylı gibi😅 Aslanın kötü yani kolay güvenmez oluşu ve de biraz ukala olmalarıdır, bu yüzden toplumda farklı algılanırlar, bir aslan kadını ve koç kadını kimseye kazık atmaz ve oldukça mertlerdir, Koç ve aslan birbirine çok benzer ama koç aslana göre asla ukala değildir sadece biraz fazla zorbalar 🙃
👏👏 bence çok güzel anlattın. 🧿

Back
X