Aslan Burcu 24 Temmuz - 23 Ağustos Aslan İle Terazi Uyumu

anlaşamıyorum ben terazi olan eşimle çoğu konuda..ben sorumluluk sahibi o 'amaaan boşver' diyen birisi.. sakinliğine deliriyorum :) ve hep alttan almasına da sinir oluyorum :) hatta aslan olmama rağmen yönetilmek istiyorum ve o sen en iyisini bilirsin sana karışmıyorum deyince de bu kez buna sinirleniyorum :))

Ben teraziiyim sevgilim aslan burcu. ikimizde %100 burçların özelliklerini taşıyoruz. iyiyken çok iyiyiz bizden mutlusu yok herkesin gözü üzerimizde olur ama bir kavga ettikmi vay halımıze. ikimizde inatçıyız ben hatamı kabul etsem bile o etmez. şuan birbirimizi umursamıyor gibi yapsakta birimize bişey oldu mu can ciğer oluruz şuan kavgadan dolayı mesafeliyiz bakalım kim kimi yenecek

Aslan kadını ile Terazi erkeğinin birlikteliği gerçekten de sorunsuz ve uyumlu oluyor genellikle.
Eşim Terazi, ben Aslan, önce nasıl olacak diye düşünürken sonra sivri uçlarımızı törpüleyip daha uyumlu bir ilişki içerisine girdik. Terazi erkeği çaktırmasa da romantiktir, küçük sürprizleri sever, dürüstlüğe çok önem verir, sevdiği insandan kolay kolay vazgeçmez ve incindiğinde de kolaylıkla affetmez. Aslan kadını da sürprizlerden hoşlandığı ve el üstünde tutulmayı sevdiği için Terazi erkeğinin güçlü duruşu ve tutkusu onu mutlu eder.

Nişanlımla beni anlatıyorr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…