Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah Allah analı babalı büyütsün ben adet 4. Günü başladım düzenli olarak içiyorum şuan adetim e 8 gün var 2gundur kasiklarimda ağrı hissediyorum korkmaya başladım içmeye devam edeyim miMerhaba geçen ay aslan pençesi çayı ve incir kürü kullandım bu ay hamile olduğumu öğrendim.
Devam edebilirsin hamilelik varsa bile çayın zararı yok yararı var. Düşük tehlikelisini azaltıyoeMaşallah Allah analı babalı büyütsün ben adet 4. Günü başladım düzenli olarak içiyorum şuan adetim e 8 gün var 2gundur kasiklarimda ağrı hissediyorum korkmaya başladım içmeye devam edeyim mi
Siz nasıl kullandınız ben sabah akşam içiyorum fakat bıraksam mi adete 7 gün kaldı kasık ağrıları olmaya başladıBende kullandigim ay hamile kalmistim
Ben yumurtlamaya kadar icmistim.o ay bos gebelikten kurtaj oldum maalesef bu ay yine iciyorum yumurtlama ya kadar icicem yine.Siz nasıl kullandınız ben sabah akşam içiyorum fakat bıraksam mi adete 7 gün kaldı kasık ağrıları olmaya başladı
Ben böğürtlen kökü ile kullandım 4litre böğürtlen bitti fakat aslan percemu devam ediyorum adete yakın sizde bir belirti ağrı akonto oldumuDevam edebilirsin hamilelik varsa bile çayın zararı yok yararı var. Düşük tehlikelisini azaltıyoe
Çok geçmiş olsun inşallah Rabbim bizlerede nasip eder o kutsal duyguyu ben böğürtlen kökü ile içiyorum böğürtlen bitti aslan percemi ne devamBen yumurtlamaya kadar icmistim.o ay bos gebelikten kurtaj oldum maalesef bu ay yine iciyorum yumurtlama ya kadar icicem yine.
Beyaz kokusuz akıntım oldu yumurta akı gibi, kasıklarım ve belim ağrıdı , gaz sancım ve gazım çok oldu hala aynı şeyler devam ediyor.Ben böğürtlen kökü ile kullandım 4litre böğürtlen bitti fakat aslan percemu devam ediyorum adete yakın sizde bir belirti ağrı akonto oldumu
Onuda icmistim bi yarari olmamisti bana.eger gebelik varsa ögrendigin an birakirsin aslan pencesini.Çok geçmiş olsun inşallah Rabbim bizlerede nasip eder o kutsal duyguyu ben böğürtlen kökü ile içiyorum böğürtlen bitti aslan percemi ne devam
Ay inşallah şuan bende öyleyim 2gundur akintim ve bel ağrısı çekiyorum yalnız bende gaz sancısı değil bel ve bacak kasık ağrısı yoğunBeyaz kokusuz akıntım oldu yumurta akı gibi, kasıklarım ve belim ağrıdı , gaz sancım ve gazım çok oldu hala aynı şeyler devam ediyor.
Herkes farklı belirtiler yaşayabilir hamilelikte inşallah vardır.Ay inşallah şuan bende öyleyim 2gundur akintim ve bel ağrısı çekiyorum yalnız bende gaz sancısı değil bel ve bacak kasık ağrısı yoğun
Hayırlısı sabırsızlıkla bekliyorum son 7 gün kaldı ve hayıt tohumunu denicem onun da faydası çok olduğunu duydumOnuda icmistim bi yarari olmamisti bana.eger gebelik varsa ögrendigin an birakirsin aslan pencesini.
İnşallah teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler içinHerkes farklı belirtiler yaşayabilir hamilelikte inşallah vardır. ❤
Malesef bende tam bilgi sahibi değilim bir yakinim 8 yil sonra aslan pençesi ile hamile kaldı sağolsun bana söyledi bu ay başladımHayıt tohumu ve aslan pençesi arasındaki farkı biliyor musunuz? Ben de aslan pençesi içmeyi düşünüyorum. Ama östrojen değerim düşük, acaba hangisinden maksimum fayda alabilirim?
Merhaba sizin Aslan pençesi ile Hamilelik oldu mu acabaMalesef bende tam bilgi sahibi değilim bir yakinim 8 yil sonra aslan pençesi ile hamile kaldı sağolsun bana söyledi bu ay başladım
Hayır fakat afet sancilarim yok denecek kadar azaldı düzenli içtim fakat gebelik olmadı bıraktımMerhaba sizin Aslan pençesi ile Hamilelik oldu mu acaba