Libidom aniden arttı

Evet bekar ve bakireyim,ama ne bileyim şeyimi elleyip inleyemem ayıp gibi geliyor böyle büyütüldüm.
Ayıp değil. Mastürbasyon aslında kişinin kendi vücudunu tanıdığı, sınırlarını keşfettiği bir yolculuk gibi.

Utanacak hiçbir şey yok. Kendi vücudunuz. Şimdiden kendinizle ilgili utanmanızı, tabularınızı aşın ki yaşınız ilerledikçe cinsellikte zorluk çekmeyin.
Yaşarım,büyük ihtimalle sevgilim oldu elbet ama yanaktan öpme dışı ileri gitmedim hiç,ileride nişanlanırım cinsel ilişkiye girmek isterim,gözünün içine bakamam kızarıyor yanaklarım hemen

Merhaba hanımlar,beni endişelendiren bir konuyla gelmek istedim,inanmayanlar olabilir saygı duyarım ama ben hep burçlara inandım kendim de akrebe yükselen aslanım,yani enerji olarak libido olarak yükseğim ama,dün çok garip bir şey oldu ben, kalp çakrası frekansı dinledim uyudum,sabah kalktığımda libidom tavan yapmıştı duramadım,düşünün sizce frekansla mı alakalı yoksa dolunayla mı?Yani gülenler olacak belki ama içimde ateş var duramıyorum ve endişelendirdi,biraz da sapık gibi durdum haklısınız,şimdiden teşekkür ederim.
Naptın kız ceycey, söndü mü ateşin :D

Ciddiye almak zorunda değilsiniz ama burçlara inanmak günahtır. Şirke girebilir. Onun yanında mast çok hafif kalır.

Back
X