- 18 Mart 2011
- 8.760
- 28.646
- 748
Mastürbasyondan utanan üye konusuna red şokuElinizde ne var derken ahhshfs
Şimdi sakin ol ve elindekini yavaşça yere bırak ashghs



Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mastürbasyondan utanan üye konusuna red şokuElinizde ne var derken ahhshfs
Şimdi sakin ol ve elindekini yavaşça yere bırak ashghs
Yavaş yavaş alıştırsaydınız bari kızcağızıMastürbasyondan utanan üye konusuna red şoku![]()
Evet bekar ve bakireyim,ama ne bileyim şeyimi elleyip inleyemem ayıp gibi geliyor böyle büyütüldüm.Bekar ve bakire misiniz? Utanacak ne var? Kendi vücudumla olan münasebetim için ne utancam![]()
O kadar bilgim var,okulda cinsellik eğitimi aldım bir şey sokulmaması gerektiğini okşanmasını gerektiğini biliyorum.Bak fazla bir fikir vermeyin eline geçeni kullanmaya çalışır kızlığım bozuldu mu diye yeni konuyla gelir
Ayıp değil. Mastürbasyon aslında kişinin kendi vücudunu tanıdığı, sınırlarını keşfettiği bir yolculuk gibi.Evet bekar ve bakireyim,ama ne bileyim şeyimi elleyip inleyemem ayıp gibi geliyor böyle büyütüldüm.
Hiç yapmadım,denemedim bile nasıl bastırdın derseniz zaten,19 yaşından beri yurtta kalıyorum arkadaşlarımla muhabbete dalınca unuturdum libidomuAyıp değil. Mastürbasyon aslında kişinin kendi vücudunu tanıdığı, sınırlarını keşfettiği bir yolculuk gibi.
Yaşarım,büyük ihtimalle sevgilim oldu elbet ama yanaktan öpme dışı ileri gitmedim hiç,ileride nişanlanırım cinsel ilişkiye girmek isterim,gözünün içine bakamam kızarıyor yanaklarım hemenUtanacak hiçbir şey yok. Kendi vücudunuz. Şimdiden kendinizle ilgili utanmanızı, tabularınızı aşın ki yaşınız ilerledikçe cinsellikte zorluk çekmeyin.
Siz bir elleyin, o inleme otomatik geliyor zatenEvet bekar ve bakireyim,ama ne bileyim şeyimi elleyip inleyemem ayıp gibi geliyor böyle büyütüldüm.
Ahsjajs teşekkür ederimSiz bir elleyin, o inleme otomatik geliyor zaten![]()
Şeyini elleyip inlemek miEvet bekar ve bakireyim,ama ne bileyim şeyimi elleyip inleyemem ayıp gibi geliyor böyle büyütüldüm.
Naptın kız ceycey, söndü mü ateşinMerhaba hanımlar,beni endişelendiren bir konuyla gelmek istedim,inanmayanlar olabilir saygı duyarım ama ben hep burçlara inandım kendim de akrebe yükselen aslanım,yani enerji olarak libido olarak yükseğim ama,dün çok garip bir şey oldu ben, kalp çakrası frekansı dinledim uyudum,sabah kalktığımda libidom tavan yapmıştı duramadım,düşünün sizce frekansla mı alakalı yoksa dolunayla mı?Yani gülenler olacak belki ama içimde ateş var duramıyorum ve endişelendirdi,biraz da sapık gibi durdum haklısınız,şimdiden teşekkür ederim.
İnlemekden cihkik atmakdan korkuyor geçmez buNaptın kız ceycey, söndü mü ateşin![]()
Nasıl yani hiç yapmadın mı? Nasıl oluyo bu iş anlamadım? Yaşın çok mu küçük?Mastürbasyondan utanıyorum bekarım
Sen bence Bridgerton izle avabkaakaEvet bekar ve bakireyim,ama ne bileyim şeyimi elleyip inleyemem ayıp gibi geliyor böyle büyütüldüm.
Ahajajs evetNaptın kız ceycey, söndü mü ateşin![]()
Buruç suresi vardır açın okuyun,hoca değilsiniz bana fetva veremezsiniz buna Allah karar verir siz değil.Ciddiye almak zorunda değilsiniz ama burçlara inanmak günahtır. Şirke girebilir. Onun yanında mast çok hafif kalır.