aslan pençesi

çıkma eğilimindeyse ölçtür tabi ama sen bilirsinsürekli dr. işleri çok sıkıcı :)
of sorma canım ya, bir ay içinde kaç kez gittim, inan sayısını unuttum
son zamanlarda bütün vaktim hastanede geçiyor
adet olunca tekrar hormon testleri ve vajinal ultrason yapılacak, vajinal kültür alınacak vs.
bıktım valla... uğraşmak istemiyorum artık...

bilmez miyim canım anne olmak kolay değil :) ama neyse gebe kalıonca rutine biniyor. Allah başka dert vermesin

selam. hayit tohumunun mideye her hangi bi yan etkisi, zarari var mi acaba?

onu bilemem çünkü bnm mide rahatsızlığım yok bnce iç ve dene rahatsız olursan içmezsin

proklatin hormon yüksekliği için dostinex içiyorum . (pazartesi yarım perşembe yarım )
euthyrox 25 mg troit ths için içiyorum
bitkisel kapsül içiyorum sabah akşam for womaN .balen ürünü
adacayı 1 adet
testere dişli aslanpençesi 1 adet
hayıt otu tohumu 1 adet

Benim ilk ay fsh degerim 9,30 yumurta rezervim sınırda demişti bidaki ay yeniden yatirdim 11,30 çıkmış ve yumurta rezervim geçen aya göre iyi dedi ama fsh degerim yüksek olduğunu söyledi bana tüp bebek yapabilecegimi söyledi bende vakıf Gureba ya gittim hayit otu banada fayda eder mi

hayıt otu hormon düzenleyici şayet fshın 10 un üstünde ise kullan bir de protein ağırlıklı beslen yumurtaların kalitesini proteinle beslenme gerçekten etkiliyor.Bence bahçeciye git vakıf gureba da vakit kaybetme

raortac canım bak buna

merhaba ben evliliğimin ilk iki yılında hamile kalamadım. doktora gittim fsh değerim 25 çıktı. doktor bana senin asla çocuğun olmaz bu değeri düzeltecek bir ilaç da yok dedi.dünyam başıma yıkıldı. 3 gün ölü gibi gezdim. sonra nette ibrahim saraçoğlunun fsh yüksekliğine karşı testere dişli aslan pençesi kürünü gördüm düzenli olarak uyguladım. üç dört ay sonra değerler normale inince hemen hamile kaldım. şimdi 3 yasında ve 6 aylık iki kızım var. bu bitki benim için mucizevi bir şey. hatta çocuğumu emzirirken eşim ıhlamur diye farkında olmadan bu otu kaynatıp getirmişti içinde sütler resmen fışkırdı. şimdi sütüm azaldıkça bu ottan içiyorum hormonları dengelediği için sütüm de çogalıyor. allah tüm çocuk isteyenlere nasıp etsin. bu otu kullanmanızı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…