Aslan Burcu 24 Temmuz - 23 Ağustos Aslannn

Lofeoush

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2016
36
4
1
Arkadaslar simdi acacagim konuya bir cok tepki gelecek biliyorum burclar şöyle böyle diye sadece sormak istiyorum bence önemli çünkü aslan burcu erkegi nasil oluyor nelere dikkat ediyor nasil bayanlardan hoslaniyor gösterisi seviyormu sevmiyormu bilgilerinizi merak ediyorum

Ya sizce belli bir burca mensup insanların aynı tepkileri, aynı hareketleri göstermesi mümkün mü? Parmak izlerimiz bile birbirinden farklı. Kişilikler de birbirinden farklı. Astrologlar bile tek bir burca bakılmaması gerektiğini, yükselen burç, ay burcu bilmem ne burcu hepsinin özelliklerini taşıyabileceğini söylüyor. Her insanın karakteri farklıdır, burca göre değerlendirme yapmak yanıltır.

Konunun yeri de burası değil ayrıca, illa bilgi almak istiyorsanız forumun "Burçlar" bölümünden bilgi alabilirsiniz.

Bugün burçlarla ilgili ne çok konu açıldı yahu. Hiç alakam yok burçlarla, çok da kızarım bunlara göre hareket edenlere ama bugün minnoşluğum üstümde.

Beyim aslan burcu. İyi adamdır. Ne kadar işine yarar, ne derece tutarlı olur bilmiyorum ama öğrenmek istediğin neyse sor anlatayım.

yönetmek ister . kral oldugunu hissetmek ister . asi bayanlardan hoslanmaz . daha cok sessiz sakin mülayim tiplerden hoslanır .

Benimde eşim aslan evlenirken aslan mısın değil misin diye sormadım hiç zirâ daha önemli kriterlerim vardı
Bu arada ben yengeç memnun oldum

Asla burcu erkekleri bana bayılır. Gerçekten bu ateş grubu benim su grubu çekiciliğime dayanamaz peşime düşerler. Herifini benden uzak tutman kafi çünkü bir starım bebeyemmmmm

burçlara bakarsak dünyada 12 tip insan olmalydı ama o işler öyle olmuyor
mesela eşim aslan, yükseleni de aslan, burda ya da burç analizlerinde yazan yorumların hiçbiri eşime uymuyor.

Bir ara karşıma devamlı aslanlar çıkıyordu. Sonu hiç hoş bitmedi hiç birinin. Babam da aslan. Sinirlenince kaçmak lazım.

Şimdi bir oğlakla evliyim ve mutluyum. Ben de akrebim bu arada

Ben eşim de Aslan ne öğrenmek istiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…