Aslan Burcu 24 Temmuz - 23 Ağustos Aslannn

:kahve: yükselenim aslan ama erkek degilim .
Konu taşınır büyük ihtimalle ama

Bugün burçlarla ilgili ne çok konu açıldı yahu. Hiç alakam yok burçlarla, çok da kızarım bunlara göre hareket edenlere ama bugün minnoşluğum üstümde.

Beyim aslan burcu. İyi adamdır. Ne kadar işine yarar, ne derece tutarlı olur bilmiyorum ama öğrenmek istediğin neyse sor anlatayım.

Ben aslan birine aşığım nasıl etkileyebilirim bilmiyorum

Ben aslan birine aşığım nasıl etkileyebilirim bilmiyorum

Hmm. O biraz meçhul. Kişiliğine göre hareket etsen daha mantıklı olur sanki.

Çünkü bak arkadaş ne demiş benim eşim tam tersi. Benimki çok bilen, çok okuyan kadınlardan etkilenir. Zeki kadınlar çekici gelir. Hayatındaki insanla övünebilmek ister. Kadın her zaman erkekten bir adım öndedir der. Ama burç yorumlarına bakarsan bunların tam tersi.

Biz aynı okulda çalışıyorduk. Ben böyle çok hanım hanımcıkmışım
Ağzım var dilim yokmuş. :KK53:
Haftanın iki günü geliyordu. Ben birinci sınıf okutuyordum. Hınc oluyordum. Öğretmenler odasında melül melül oturuyordum. Öyle kandırdım bizim herifi:deli:

Son düzenleme:
Kocam aslan burcu. 6 yıllık evliyim, sürekli onu pohpohlamaktan çok yoruldum. Çocuk gibi naz yapıyor kusuyor hep ilginin çoğunluğu onda olsun istiyor.
İlgi değil ilginin büyük kısmı. İlgi yetmiyor.

Bir ortama girelim. Kendisi sönük kalır da bir başkası tüm ilgiyi toplarsa o kişiye fena uyuz oluyor kusurlarını çıkarıyor hemen.
Bununla baş edemezse ortamı terk ediyor.

Hastalıkları ile ilgi toplamayi da çok sever. Kapıdan içeri girer çok yoruldum başım catliyor der.
Şuramda bir ağrı var bütün gece gözüme uyku girmedi agridan der oysa ki horlaya horlaya uyumustur.
Doktora git dersin gitmez çünkü şefkati doktordan değil eşinden bulur.

Başarı ve para hırsı var. İş yerinde genelde performansindan ötürü başarı alır.

Zeki aynı anda birden fazla şeyi düşünebilir.
Hafizasi çok güçlü 10 sene önceki cep numaramı sorsam söyler.

Kendisi pis ama evde titizlik ister.
Çok dağıtır. O kadar dağıtır ki oturur ağlarım. Kesinlikle toplamaz. Ev işleri konusunda paylaşımcı değil.
Keyfi yerindeyse ve ona sürekli çok iyi bir aşçı olduğunu söylüyorsam ara sıra yemek yapabilir.

Arkadaşları ile hep kisa süreli ilişkisi oluyor.
Bugün en yakın arkadaşı hasansa 2-3 sene sonra hüseyindir.

Genel olarak zor bir insan . Ama gerçekten zeki lider vasıfları yüksek. Onunla gecinebilmek için çoğu zaman aptal davranmak zorunda kalıyorum çünkü kendinden daha zeki bir insan her zaman onun düşmanıdır.

Kocam aslan burcu. 6 yıllık evliyim, sürekli onu pohpohlamaktan çok yoruldum. Çocuk gibi naz yapıyor kusuyor hep ilginin çoğunluğu onda olsun istiyor.
İlgi değil ilginin büyük kısmı. İlgi yetmiyor.

Bir ortama girelim. Kendisi sönük kalır da bir başkası tüm ilgiyi toplarsa o kişiye fena uyuz oluyor kusurlarını çıkarıyor hemen.
Bununla baş edemezse ortamı terk ediyor.

Hastalıkları ile ilgi toplamayi da çok sever. Kapıdan içeri girer çok yoruldum başım catliyor der.
Şuramda bir ağrı var bütün gece gözüme uyku girmedi agridan der oysa ki horlaya horlaya uyumustur.
Doktora git dersin gitmez çünkü şefkati doktordan değil eşinden bulur.

Başarı ve para hırsı var. İş yerinde genelde performansindan ötürü başarı alır.

Zeki aynı anda birden fazla şeyi düşünebilir.
Hafizasi çok güçlü 10 sene önceki cep numaramı sorsam söyler.

Kendisi pis ama evde titizlik ister.
Çok dağıtır. O kadar dağıtır ki oturur ağlarım. Kesinlikle toplamaz. Ev işleri konusunda paylaşımcı değil.
Keyfi yerindeyse ve ona sürekli çok iyi bir aşçı olduğunu söylüyorsam ara sıra yemek yapabilir.

Arkadaşları ile hep kisa süreli ilişkisi oluyor.
Bugün en yakın arkadaşı hasansa 2-3 sene sonra hüseyindir.

Genel olarak zor bir insan . Ama gerçekten zeki lider vasıfları yüksek. Onunla gecinebilmek için çoğu zaman aptal davranmak zorunda kalıyorum çünkü kendinden daha zeki bir insan her zaman onun düşmanıdır.
Genellememek lazim lakin bu kadar net anlatilamazdı
Pohpoh kardesim ,aslanlar pohpohla çalışıyor

Ben eşim çok iyi bir aşcidir benden güzel yemekler yapar. Ve tam bir gurme . Evi dağıttığı doğru. Ama bende dört çocuk var. Mecbur dağıttığını toplatıyorum . Yaptığı iş idare eder. Çok arkadaş canlısıdır. Bir sürü arkadaşı var. Dostlukları uzun sürer. Gezip tozmayı çok sever. Birgun mantar toplamaya gider birgun balik tutmaya. Kayak yapmayi da sever , hali saha maci da bilordo da.Her konuda muhakkak bir bilgisi vardır. Ailesine çok bağlı. Ailesini bir arada tutmak için çaba gösterir. Her zaman yanlarındadır. Zeki olduğu doğru ama ise yaramıyor. Ales ten sürekli 90, 95 alıyor ama her başladığı yüksek lisansı dort kere yarım bıraktı.:KK70:
En sevmediğim özelliği deli gibi maç izlemesi. Futbol maçı izlerken sen sen değilsin diyorum ona.

Genellememek lazim lakin bu kadar net anlatilamazdı
Pohpoh kardesim ,aslanlar pohpohla çalışıyor

Evet her insan farklı ama aslanlar övgüye düşkün. Eğer ovulmuyorlarsa sevilmiyorlar gibi düşünüyorlar sanırım.

Bu aslan erkeginde daha baskın. Aslan kadını bu kadar pop poh beklemesede olumlu yorumlara mest olduğu kesin

Evet her insan farklı ama aslanlar övgüye düşkün. Eğer ovulmuyorlarsa sevilmiyorlar gibi düşünüyorlar sanırım.

Bu aslan erkeginde daha baskın. Aslan kadını bu kadar pop poh beklemesede olumlu yorumlara mest olduğu kesin
Ben aslan birinden hoşlanıyorum sizce ne yapabilirim??

2017 Şubat Ayı Aslan Burcu Yorumu
2017 Şubat Ayı Aslan Burcu yorumları Kadınlar Kulübü TV'de! Astrolog Barış Özkırış aşk, iş, sağlık, para, sosyal çevre ve aile hakkında tüm merak edilenleri yorumluyor.
Kadınlar Kulübü kadınları olarak sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye desteklerinizi bekliyoruz sevgili üyeler! Haydi bakalım Kadınlar Kulübü TV olarak sitemize ve sosyal mecralarımızı takipte kalın! :)

https://www.facebook.com/kadinlarkulubutv/
https://www.instagram.com/kadinlarkulubutv/
https://www.kadinlarkulubu.tv/

Back
X