Aslanpençesi içip hamile kalan var mı?

aaynaa

başlngc 116 gnc 75 hedef 70
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
30.203
26.913
798
Hormonları düzenliyormuş ben de dün başladım...

Merhaba canım. Bende hormon bozukluğu varmış. Pko rahatsızlığı. Biraz gec fark ettik.ben de buradan okumuştum. Arslan pençesi, Civan percemi ve hayit tohumunu karıştırıp hergün sabah akşam içtim. Aktarda karışık poşette vardı. Kaynamis suya atıp. 10 dakika bekledim ve içtim. O ay hamile kalmışım. Hemde 1 kere denemistik sadece. Şehir dışına cikmistim. Eğer bu yaramasa soğan kürü yapacaktım. Kesinlikle tavsiye ederim.

Merhaba canım. Bende hormon bozukluğu varmış. Pko rahatsızlığı. Biraz gec fark ettik.ben de buradan okumuştum. Arslan pençesi, Civan percemi ve hayit tohumunu karıştırıp hergün sabah akşam içtim. Aktarda karışık poşette vardı. Kaynamis suya atıp. 10 dakika bekledim ve içtim. O ay hamile kalmışım. Hemde 1 kere denemistik sadece. Şehir dışına cikmistim. Eğer bu yaramasa soğan kürü yapacaktım. Kesinlikle tavsiye ederim.
ay gerçekten mi benim de 2 senedir olmuyr hiç bir rahatsızlığım olmadığı halde kiloluyum acaba ondan mı olmuyor demeye başladım o zaman ben de hepsini karıştırıp içeyim kaç gün kullandın canım ne kadardır bebeğiniz olmuyordu bana da dua edin çok sevinirim

Benimde ablamın bi arkadaşına doktor menopoza girdin demis asla cocugun olmaz demiş.kadın biray aslanpencesiyle civan perçemi hayıt tohumu icmis.ama hepsini tektek icmek gerekiyomuş karıstirmadan birbirine.bende 16şubatta adet oldugumdan beri aslanpencesi cayi iciyorum.benimde hicbir sorunum yok ama ikinci cocuk olmuyor 7aydır.adete 8gün kaldı.kasıklarimdan belime vuran agri var.özellike sol kasık.birde 3-4gün önce igne batmasi gibi kasıklarıma batmalar oldu.arada oluyo.haftaya işe yaradımı buçay bakalım nolcak.

Benimde ablamın bi arkadaşına doktor menopoza girdin demis asla cocugun olmaz demiş.kadın biray aslanpencesiyle civan perçemi hayıt tohumu icmis.ama hepsini tektek icmek gerekiyomuş karıstirmadan birbirine.bende 16şubatta adet oldugumdan beri aslanpencesi cayi iciyorum.benimde hicbir sorunum yok ama ikinci cocuk olmuyor 7aydır.adete 8gün kaldı.kasıklarimdan belime vuran agri var.özellike sol kasık.birde 3-4gün önce igne batmasi gibi kasıklarıma batmalar oldu.arada oluyo.haftaya işe yaradımı buçay bakalım nolcak.
adetime bir hafta kala başlayayım ben de diyorum ay hayırlısıyla inş seviniriz amin

başka da böyle hamile kalan arkadaşlar var mı?

arkadaslar bende testere disli aslanpencesi ile hamile kalanlardanim.7-8 aydir deniyorduk olmuyordu.doktora gitmeden once bir hafta sogan kuru denemistim doktora gittigimde rahmimde hic bi sorun olmadigini soyledi miyom kist hicbisey yok dedi ama prolaktinim yuksekti iki ay dostinex kullandim.haftada iki sefer yarim yarim iciyordum.o iki ay icinde de hamile kalmadim. sonrasinda tekrar doktora gitmeden bir de bu cayi denemek istedim.sabah aksam birer su bardagi iciyordum.poset cay seklinde almistim kaynamis suya atip altini kisip on dakika alti kisik kapagi kapali kaynattiktan sonra iliyana kadar dinlendirip sonrasinda iciyordum.sadece 20 gun icebildim sonrasinda esim bi bocek sokmasi sonucu rahatsizlik gecirdi hastanede yatti o arada cayi yapamadim esime de cayi ictigim 20 gun boyunca keciboynuzu pekmezi vitamin destegi ve mesir macunu kullandirmaya baslamistim. ve cok sukur iki gun once test yaptim pozitif cikti mucizem geldi:anneadayı::anne: haftaya ins doktora gidecegiz keseyi de gorursek tam sevinecegim.Allah isteyen herkese nasip etsin hamile olanlarada saglikla kucagina almayi nasip etsin:emir_bebek::nazar:

Back
X