Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neden doktora gitmiyorsunuz?Kızlar Vicks ile hamile kalan var mı eski bir ebe tüplerimin tıkalı olabileceğini söyledi iltihap sebepli bu sebeple rahim ağzına vicks sürmemi önerdi deneyen var mı
Yakmıyor yakmıyorKız şeyini yakar cayır cayır delirmedoktordan şaşma sen, ilk kez duydum viks
![]()
Artık ebelerde herşeye karşı heraldeYa yakmaz olur mu Allah aşkına hadi onu geçtim İltihap varsa antibiyotik kullanırsın. Bende de rahim iltihabı olmuştu antibiyotik fitil vs kullandım sonraki ay da hamile kaldım. böyle saçma şeyi ilk defa duydum. Bugün burda okuduğum ikinci ebe vakası.
Valla ya çok biliyorlar gibi herşeye lafları var.Artık ebelerde herşeye karşı heralde![]()
Herkesin işi bellidir ya, o sınırın dışına çıkan şeyler söylenince benim hic hoşuma gitmiyorValla ya çok biliyorlar gibi herşeye lafları var.
Bunu yazmaya gelmistimHayatım rahim ağzına vicksi nasıl süreceksin magnum çubuğuyla mı shfgdgh
Yakmıyor yakmıyorböyle hamile kalan çok olmuş araştırdım o yüzden buraya da sormak istedim
![]()
KarismaaaaOkurken yanma hissettim. Kamu spotu: ozel bolgenize viks surmeyin.
allahtan geride de ulaşamıyorlar yoksa vay haline güzelim rahim ağızlarınınBunu yazmaya gelmistim![]()
Bu gozler neler gordu buradaallahtan geride de ulaşamıyorlar yoksa vay haline güzelim rahim ağızlarının![]()
burun sumugu degıl ya bu. mukus falan mı atıcak tupler. tup tıkanıklıgı nasıl bısey dıye bılıyor o cok uzman ebe bılemedım ama sakın sakın tahrıs olursun olacagı varsa da bebek doguramaz hale gelırsın lutfen artık uyduruk seylere ınanmayın sene olmus 2025 .. her gun yenı bır bılgıye uyanıyorum.yakmadıgını ne bılıyorsun? denedın mı? orda agız goz gıbı organ mı var da mentolunden yasarsın.. yanıyorsa da et kısmını hasat edıyordur. anlamazsın.Kızlar Vicks ile hamile kalan var mı eski bir ebe tüplerimin tıkalı olabileceğini söyledi iltihap sebepli bu sebeple rahim ağzına vicks sürmemi önerdi deneyen var mı
bu ınsanlık sucu bence.Artık ebelerde herşeye karşı heralde![]()