Saç Rengi ve Saç Boyama aslı enverin yeni saç rengi !!!

bkt55

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2009
1.020
1
156
Diğer
kızlarrr aslı enverin yeni saç rengi nedir bilen varmı?

Eklentiler

• 10665782_807968919226406_3417607434909774555_n.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 2.069
koyu kestane gıbı duruyor ılk bakısta ama degıl gıbıde..bu resimde hafıften yesıllık var gıbı duruyor ama dızıde daha güzeldi.
Dizide çok güzel duruyor evet.Hele ki gün ışığında:) Şu rengi bilen olsa yaptıracağım.Çok doğal duruyor.

küllü kahve gibi bir şey kendi saç rengim.sizin?
benımde koyu dore sarı.sizin rengi tutturmanız daha kolay olur..bide ben simdi acık renke alıştım.ama artık dip yapmaktan bıktım.dogal bir renk istıyorum.bide bugday tenlıyım ama ole cok koyu degıl.cildim biraz soluk renkte.(beyaz degıl ama) :)

benim saçlar boya değil ya şu rengi bir öğrensem tutar gibi geliyor.

küllü koyu kumral. Ama bu rengi boyalarla elde etmen çok zor hatta bütün kumralları elde etmek zor. Tabi alt tonun önemli. Ben normal kahverengi saçlı biriyim daha önce saçımı 7.1-6.1 gibi renklere boyadım ama aktıkça bende daha çok dorelik oldu. 6.0 a boyuyorum artık daha az dore oluyo.

alt tonum sarı ama dore sarı gıbı bısey yanı.ole cokk cokkk acık sarı degıl..bu rengı vursam sacıma sanırım yeşil olur benım sac...
ben napcam pekii simdii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…