• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siyaha yakın doğal saçımı açıcısız sarı yapmak istiyorum

Onlar açmıyor açılmasını istiyorum ben
Sen beceremiyosun demek ki gayet güzel açıyor bir aşama da bile fark ediyo milyon kez yaptim boyalı olmasına rağmen. Ne istiyorsun net karar ver bence biraz açilsa yeter gibi demişsin çünkü ondan dedim işin ucunda Alaca bulaca saç bulabilirsin siyah saçta sarı boya tutmaz.

Sen beceremiyosun demek ki gayet güzel açıyor bir aşama da bile fark ediyo milyon kez yaptim boyalı olmasına rağmen. Ne istiyorsun net karar ver bence biraz açilsa yeter gibi demişsin çünkü ondan dedim işin ucunda Alaca bulaca saç bulabilirsin siyah saçta sarı boya tutmaz.
Ne kullanıyorsunuz? Güneşte beklemek vs gerekiyor biraz uğraştırıcı diye boya kullanmak istemiştim ben.

Boyasız doğal siyah saça açık renk saç boyası surunce nasıl alacalı bulacalı oluyor ki

Kuaföre tabii ki en azından ilk boyamada
Ya ben kuaföre gittim rezil etti saçımı tupturuncu oldu iğrenç yaptı. İyi yapabilecek kuaför var mı ki yakmıştı bi de saçlarımı. Ben bile daha iyi yapabilrim diye dusundum o yuzden

Ne kullanıyorsunuz? Güneşte beklemek vs gerekiyor biraz uğraştırıcı diye boya kullanmak istemiştim ben.

Boyasız doğal siyah saça açık renk saç boyası surunce nasıl alacalı bulacalı oluyor ki

Bak ilk kez boyuyorsan eğer bilmezsin ama kafan daha sıcak derisi yani ucu ile tepe boyarken bile renge göre bir siralama var yoksa tepe başka renk uc başka renk oluyor ayrıca tüm saça homojen dağılması gerek boyanın ondan diyorum Alaca bulaca yapabilirsin bilen biri de yardımcı olsun boya yapacaksan.
Ben güneşte beklemedim istediği şey ısı olduğu için saç kurutma makinesi kullandim sprey öyle çalışıyor saçta :)

Bak ilk kez boyuyorsan eğer bilmezsin ama kafan daha sıcak derisi yani ucu ile tepe boyarken bile renge göre bir siralama var yoksa tepe başka renk uc başka renk oluyor ayrıca tüm saça homojen dağılması gerek boyanın ondan diyorum Alaca bulaca yapabilirsin bilen biri de yardımcı olsun boya yapacaksan.
Ben güneşte beklemedim istediği şey ısı olduğu için saç kurutma makinesi kullandim sprey öyle çalışıyor saçta :)
Ya gerçekten onu ne yapacağımı bilmiyorum önce diplerden değil de aşağıdan mı başlasam diye dusundum

Saç rengim doğal ve siyaha yakın. 11.1 ya da 12.1 ile boyasam igora 0.22 katsam içine güzel bir sarı elde edebilir miyim? Bir de internetten sipariş verip beklemek istemiyorum igora 0.22 yi nereden bulabilirim? Ya da gerekli midir cidden turunculuğu alır mı?

Ben de herkes gibi iyi bir kuaföre gitmenizden yanayım..
Ha ama "kuaför çok yüksek meblağ istiyor, ille de evde kendim deneyeceğim" diyorsanız koleston 12.00 + %9 alın. Önce orta ve uçlar, en son dipleri boyayın. Saçınızın pigment yoğunluğunu bilmiyorum ama yüksek ihtimalle alacalı turuncu yansımalı bir renk olacaktır. 2 gün boyunca evde saçınıza bakım maskesi yapıp dinlendirin, sonrasında 6 ve 7 numaralarla kumrala boyayın. orta tonlar elde edersiniz hiç değilse..

Back
X