aslı güder ile ilgili

SMKA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2012
29
3
38
İstanbul
Merhaba, İzzet çapa'nın röpörtaj yaptığı gülben ergen'in programına çıkan Aslı Güder'e nasıl ulaşabilirim. İzmir'de olduğu söyleniyor bilgi sahibi olanlar yazarsa sevinirim maili var onun dışında.

Aynen öyle .Baktımda kehanetlerine,klasik faldan farklı değil,çoğunluk tutmamış.Tutanlarda herhalde olasılık ve ihtimalin gerçekleşmesinden başka bişey değil.
.

Sibel Can & Arap abi cok iddiali olmus, hayalgucu gercekten genismis bu medyum ablanin

Sibel Can & Arap abi cok iddiali olmus, hayalgucu gercekten genismis bu medyum ablanin

Hahahaa...Kenan Doğulu'yu evlendirmiş,Arda ile Sinem'i 2012 'de ayırmış.Ama bu dediği ròtarlı çıktı 2013'te ayrıldılar,ve daha neler neler...
Hakikaten hayâl gücü iyi çalışmış hatunun.

Merhaba ben calisiyorum kendisiyle bana ulasabilirseniz numarasini verebilirim .mail adresim:yerlikayayerlikaya@ hotmail.com sevgiler

Merhaba ben calisiyorum kendisiyle bana ulasirsaniz numarasini verebilirirm.mail adresim:yerlikayayerlikaya@ hotmail.com sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…