Aslında aldatiliyormusum.

Şöyle ismi cok nadir bulunduğu yer küçük yer bildirimi yapılmış orda yani 3 hesapla polis memuru iş mi arıyordu orda aramiyorsa ne yapıyordu. Büyük ihtimal karı kızla konuşuyordu. Bu hesaplara neden ihtiyaç duydu sahte mail adresleri neden aldi
Amma kurmussunuz kafanızda
Pandemi zamanı herkes Skype zoom toplantısı yaptı. Neden polislere bu şekilde toplantı yapilmasin ki? Kaldı ki pandemi zamanı görevleri fazlalaştı yasaklarda falan. Dipdibe toplantı yapmaktansa bu şekilde yapmışlardır. Aylar sonra yine lazım olunca Şifresini unutmustur yine açmıştır.
İnsan insani niye skypedan aldatsin ki? Çok saçma.
Adama da yazmayın lütfen

Şöyle ismi cok nadir bulunduğu yer küçük yer bildirimi yapılmış orda yani 3 hesapla polis memuru iş mi arıyordu orda aramiyorsa ne yapıyordu. Büyük ihtimal karı kızla konuşuyordu. Bu hesaplara neden ihtiyaç duydu sahte mail adresleri neden aldi

Yani sizi bilmiyorum ama benimde mesela skype hesabim var 2002 den sonra acmistim. Hala duruyor ama kullanmiyorum. Orda bende sahte email adres kullandim (cogunluk gibi). Simdi biri o hesabi bulsa orda biriyle görüstügümü mü düsünecek🤷🏻‍♀️ belki ben yaslaniyorum ama sanki skype da 2000 lerde kaldi. Burdaki aldatma konulara baksak en so tercih edilen programlardandir muhtemelen

Bu evlilik seni psikolojik olarak çok yıpratmış gibi duruyor, bi uzman desteği mi alsan acaba?

Tam aldatıldığınızı da kanıtlamamışsınız . yani elinizde bir şey yokken boş boş ne yapacaksınız

Benım de uc hesabım var skypeda. Ikısı cok cok eskıden. Bırı en az on yıllık, dıgerını bes yıl once sıfreyı unutunca aldım. Ikısı de capkınlık ıcın alınmadı ve kendı adımla. 3.cüsü yurtdısından tanıstıgım bırıyle konusmak ıcın almıstım ama bır tek o adımla soyadımla degıldı. Isım soyısım hesapları genelde ıs ıcın alınır. Neden evlı bır adam capkınlık ıcın kendı adıyla alsın? Karızma34 der gecer

Polis diyorsunuz sonuçta bir çok amaç için kullanılmış olabilir , aklınıza sadece aldatılmak gelmesin ..kanıt olmazsa haklıyken haksız konuma düşebilirsiniz sonuçta .

Kocamın telefonu hep şifreli idi ,
Sürekli birileri ile mesajlaşırdı.
Bazen görüntülü sohbet ettiğini fark eder sesi duyamaz, ekrana bakamazdim.

Bugün de tesadüf eşimin Skype adresini buldum.
Acaba birileri ile oradan konuşmuş, beni aldatmış olabilir mi ?
........
Şeklinde bir konu açsa idiniz, size hak verip olabilir derdim de ,
Dümdüz şekilde sadece bir Skype adresi buldunuz diye aldatılmış olma çıkarımını anlayamadım.

Skype birisini bulma, kız düşürme gibi bir özellik barındırmıyor 🙄

Skype adresi olanlara kesin aldattı gözüyle bakamayiz.

Bir dönem WhatsApp kişisel verilerimizi izinsiz kullanacak diye bir şeyler olmuştu.
O dönemlerde telegram , bip gibi uygulamalar indirmiştik.

Resmi kurumlarda çalışanlar WhatsApp dan belge göndermiyor, böyle başka alternatifler üzerinden gönderiyordu.

O dönemler için açılmış bir hesap bile olabilir.

Merhaba, çekişmeli boşanma aşamasındayım ve kocam yıllardır beni aldatiyormus. İnternet üzerinde birnis başvurusunda bulundum evden home ofis çalışmak için email üzerinden Skype hesabı açıp görüşme yapmam soylendi neyse bu görüşmeyi yaptım. Sonra aklıma birşey geldi oradaki aramaya eşimin adını soyadını yaDim bingo öyle Ahmet Mehmet değildir eşimin adi yani bulunduğu ilde tek bir isim ve soy isim. Bu adam beni burada defalarca aldatmış şimdi dava sürecinde bunu kanıtlamak istiyorum. Yapmiycam büyük ihtimal biliyorsun ama yapamıyorsun. O zamanlar evde bazen tek başına sesi gelirdi anlamazdım ne kadar salakmisim. Bu adam polis memuru iş mi arıyordu üç hesapla ??telefonunu asla göstermedi.telefon kayıtlarını mahmede isteymelimiyim. Şuan kendimi zor tutuyorum. Knedisine okkalı bir mesaj atmaktan su hayatta kendini en namuslu insan olarak söylerdi bu yaşadığım psikolojik şiddetin sebebi buymuş.
Ayy korktum şu an benim de onun üzerinde mail adresim var😅 4 instagram 2 facebook… sildim falan ama açık kalan var mı bilmiyorum. Bazısını şifresini unuttuğum için, bazısını farklı sebeplerden açtım. Mesela bir instagram benim biri kedim için biri dersle ilgili şeyleri takip ettiğim biri de sadece eğlence sayfaları. Mailler de öyle, eşim görmüştür sormadı bile. Bu dediğiniz kesinlikle aldatma sebebi değil ama sorabilirsiniz bunu neden 3hesqbın var diye. Açıp size göstermesini isteyebilirsiniz mesajları falan ama suçlayıcı olmayın bence. Dediğiniz şeyi ben görsem aklıma kesinlikle aldatma gelmezdi…

Peki bana soylermisin iş adamı değil akrabalri ile görüşmek istese whatsaap üzerinden görüşür kiminle görüşme yapıyordu emniyet ne zaman Skype geçti.
Lise mezunu falan mısınız? Bir yerde iş tecrübeniz de mi olmadı yahu? Hiç iş için kullanmadınız mı? Hiç skype gerektiren bir iş yapmadınız mı? Skype nasıl aldatma aracı olur? Kendinizi gazladıkça gazlamışsınız. 3 skype da bende var Çünkü şifremi unutup açamadığım için yenisini aldım. Eşiniz nadir isimli olsa bile kendi ismi ile açmış ki bulmuşsunuz. Nasıl fake oluyor o zaman? Profil resmine Kıvanç Tatlıtuğ mu koymuş. Hayretsiniz ya. Adamın ne şerefsizliği kaldı ne namussuzluğu

Ben size şöyle anlatiyim kısır sin çocuğun olmuyor yok kilosun gibi söylerken sen dolayı bosaniyorum zaten çekişmeli dava açtım arkadaş mal kaçırma yaptı şuan davam var zaten
bu laflari sana mi dedi esin heryeri namuslu olsa ne olur bunun

Ya of ne alaka ne alaka. Benim eşimde farklı isim soy isimle açıyor tüm hesaplarını maillerini genelde. Normalde her asker polis bir değil ama bizimki fazla takıntılı. Güvenlikli olan herşeyi tercih eder. Eve gelen kargolar benim adimadir. Faturalarimiz kira sozlesmemiz babamın adinadir. Bir yere gireceğiz benim adımla giriyoruz zaten bu adamlar kendilerini bir şekilde güvene almak zorundalar. Bizimki beline taktiği silahı kapatmak için iki beden fazla gömlek giyer. Bu iş kolay değil yani. Atmdr ensesine sıkılan arkasını döndüğü anda şehit edilen polisler oldu bu ülkede.ne yapsınlar kendilerini koruyacaklar. Eşinizin olayını skyp üstünden degerlendirdim sadece mail konusundan.bu sebebten boşa suçlamayın diye. Diğer konuları bilmem

Bu konulardan değilde sana söylediği o ahlaksız sözlerden direk boşa ama.serefsiz.

Hepiniz çok haklısınız çok zor bir surecteyim ve sifozren değilim. Yaşadıklarımı ben biliyorum. Bu insan kendini öyle lanse ediyordu ki babama bu kadar güvenmiyordum. Bana ben seni aldattım gor dediğinde bile ciddiye almadım ve kendini çok güzel sakladı. Şuan davami açtım. Bosaniyorum blve kurtuluyordum zoruma giden koynumda bir yılan beslemisim. Verdiğim emeğe üzülüyorum.

Bu düşünceyle boşanmada siz kusurlu olursunuz benden söylemesi. Elinizde somut bir delil olmalı. Mesela eşiniz alevalevyaniyorum@ hesabına üstünde ne var diye yazmalı. Bir insanın birden fazla hesabının olması o insanın aldattığı anlamına gelmez. Benim de var ama hiç aldatmadım. Ha başka nedenler varsa o nedenlerden dolayı dava açabilirsiniz ama sırf bu nedenle açarsanız hakime de birden fazla hesabı var beni aldatıyor derseniz ve herhangi bir kanıt göstermezseniz hakim bunu neden olarak saymaz.

siz boşanmak için sebep arıyorsunuz bence skpe hesabı farklı e mail hespları vr diye boşanma mı olur 2 kez tel değiştirdim hep mail şifremi unutup yenisini açtım yani aldatmakla ilgili ne siz bilirsiniz ama daha mantıklı şeyler arayın boşanmak için

Back
X