Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sanırım gebelik bölümüne yazsan dahamı faydalı olurduKonuyu buraya yazıyorum malum herkes burada. Yasmin doğum kontrol hapı saatli içilmediğinde hatta birgün unutulup ertesi gün iki tane alınsa bile o aradaki birliktelikten hamilelik mümkün mü? birde hapla oluşan gebelikte bebek zarar görür mü? Karışık oldu kusura bakmayın![]()
Dediğim gibi burası daha aktif olduğu için buraya yazdım,hapı verirken doktorum o şekilde yapmamı söylemiştisanırım gebelik bölümüne yazsan dahamı faydalı olurdu
birde unutulan hap ertesi gunu içilmez unuttugunu atlayıp bi sonraki gune devam etcen![]()
Teşekkür ederim :)Saatine hiç dikkat etmedim. Günlük içtim sadece. Korunduğum sürede hamile kalmadım. 24 gün sonra adet olunuyor zaten sen hamile OLDUĞUNU erken öğrenirsen bir sıkıntı olmaz
Anladım gerçekten aydınlatıcı oldu teşekkür ederimAyni saatte icmenin sebebi hapin yan etkilerinden korunmak ozellikle gece saatine denk getirmeye calismalisin.
Unuttugun hapi ertesi gun icecegin hapla beraber icmen de dogru.
Herhangi bi sıkıntı yok.
Ilaci almadiginiz gün birliktelik oluyorsa hamilelik olabilir Dr um bu şekilde demişti banaKonuyu buraya yazıyorum malum herkes burada. Yasmin doğum kontrol hapı saatli içilmediğinde hatta birgün unutulup ertesi gün iki tane alınsa bile o aradaki birliktelikten hamilelik mümkün mü? birde hapla oluşan gebelikte bebek zarar görür mü? Karışık oldu kusura bakmayın![]()
Konuyu buraya yazıyorum malum herkes burada. Yasmin doğum kontrol hapı saatli içilmediğinde hatta birgün unutulup ertesi gün iki tane alınsa bile o aradaki birliktelikten hamilelik mümkün mü? birde hapla oluşan gebelikte bebek zarar görür mü? Karışık oldu kusura bakmayın![]()
Ilaci almadiginiz gün birliktelik oluyorsa hamilelik olabilir Dr um bu şekilde demişti bana
Siz bir korkumu da fark etmeden cevaplamışsınız uzun süreli kullanımdan sonra hemen bebiş gelir mi diyede merak ediyordum teşekkürler :)Neredeyse 5sene kullandım.Aynı saatte hiç içmedim bi yan etkisini de görmedim.Unuttuğumda ertesi gün 2 tane içtim.Bi sorun olmadı.Hapı bıraktım 1 ay sonra da hamile kaldım.Benim tecrübelerim bunlar :)
Birliktelikten sonra 24saat icinde alinirsa problem olmaz
Siz bir korkumu da fark etmeden cevaplamışsınız uzun süreli kullanımdan sonra hemen bebiş gelir mi diyede merak ediyordum teşekkürler :)
Allah bağışlasın :) Aminn :)Yardımcı olduysam ne mutlu.Nur topu gibi kızım var çok şükür :) Allah sizinde gönlünüze
göre versin.