• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aslında Böyle Biri Değildim

Bence bu duruma sevin hiç oğullarına para harcatmasalar bu daha tehlikeli olur o zaman borç yaptığı hiç bir şeyi ödemez sorumsuz olur gelen faturaları sana verir sen öde diye , var bu tiplerden, anne babanın tavrı, doğru
canim durumlari cok iyi buna ragmen kendi ceplerin 1 kurus harcamadan kendi kapi duvarini bile sozlume boyatiyorlar
anne baba daha cebinde 5 lirayi bile evladina harcamaz mi? ki onlar var buna ragmen boyleler bende kullanildigimizi hissediyorum
kaynim ve eltiminde durumlari iyi, en dusuk geliri olan nisanlim ama herkes herseyi nisanlimdan bekliyor, nisanlimda saf susuyor birsey diyemiyor, bu seferde ben dayanamayip ben aciyorum agzimi

Kizlar gercekten ayip mi olmus yaa
ben aslinda bana haklisin diye yorum yaparsiniz icim rahatlar diye dusunmustum
simdi dahada cok icime dert oldu :KK43:

kimisi haklisin demis ama sonuna kadar haksizsin bana gore.
butcenize ve evliliginize mudahale etmedikten sonra ufak tefek yardim istemeleri gercekten normal,yasli basli insanlar.

nisanlinin abisine evlenirken sunu yapmislar bunu yapmislar diye hic kiyasa girme,sen esinle mutlu olmaya bak..
hem neden istemesinler seni gelin diye,insanlar dairene kadar vermisler..bu devirde kira odememek buyuk nimet.
hic yoktan kirma bence insanlari..

Size ne siz neden karışıyorsunuz aile içi konuşmalara? Farkındaysanız siz daha o aileden değilsiniz,evlenmemişsiniz henüz.Size hem ev vermişler hem de laf söylüyorsunuz insanlara.O zaman bir zahmet çalışın,kendi emeğinizle mal sahibi olun.Öyle insanlar var ki çocuklarına 1 çöp bile almadan,daha onun kendilerine almasını bekleyen.Evi vermişler zaten bir boya yaptırsa ne olacak nışanlınız? Bir boya yaptırmak kaç para Allah aşkına? Kayınpeder yine çok iyiymiş inanın ki.Benim oğlumun nışanlısı bana öyle yapacak,ona ev verdiğim halde bir boya parasının lafını yapıp,benden kaç yaş küçük haliyle bana laf sokacak,öyle bir haddini bildiririm ki bir daha karşımda konuşmaya cesaret bile edemez.Biraz saygılı olmayı öğrenin,bir şey kaybetmezsiniz.Kaynıma onu yaptılar,eltime şunu yaptılar muhabbetlerine de hiç girmeyin.Siz insanların özel hayatını nerden biliyorsunuz? Belki kaynınızda babasına veriyor para? Yani belki de haberiniz olmayan para hesapları var aralarında? Sanki gelip size mi söyleyecekler birbirlerine verip aldıkları paraları.

Diliniz başınıza çok iş açar ileride. Bir de aike apartmanı vs olayı var ki siz çok üzülürsünüz böyle olursa. Düşünerek konışmakta fayda var.
Söz verin kendinize.

Abiniz ya da erkek kardeşiniz var mi? Düşünün ki böyle bir konuşmayı abinizin ya da erkek kardesinizin nişanlısı sizin anne babanıza yapsın.Hoşunuza gider mi ? Haksizsiniz. Neyse ki iyi insanlarmis saygisizliginizi takmamislar.

Nisanliyim, kv ve kp ile yildizim pek barismadi ama asla saygisizlik etmedim (etmemistim)
iki defadir hakli oldugumu bilsemde, saygisizlik yaptim diye icim icimi yiyor ve hep konu ev meseleleri
aile apartmaninda yasayacagiz ve 0'dan basla herseyi nisanlim kendisi yapiyor
Kv ve kp 3cu katta yasiyor biz 2ci katta olacagiz nasipse. Ben oraya gittigimde nisanlimla bize merdivenlerin oldugu bolgede(ikinci kattan ucuncu kata cikis) duvar boyasi yapilacak al boyat dedi nisanlima bende o sivri dilime sahip cikamadim ve sakayla karisik onuda siz dusunun baba nasil olsa siz inip cikacaksiniz dedim. Siz sanki hic cikmayacakmisiniz dedi, e ciksakta her gun cikip inecek halimiz yokya siz ise hep oradan ineceksiniz dedim, konu o katta kapandi ve yukaridan hadi gule gule dedi, kizdigini anladim. Nisanlimda sana ne sen ne karisiyorsun boyaya dedi (ki hakli)
Ama herseyi kendi katlarinda bile herseyi durumlari olmasina ragmen nisanlima yaptirmalarina tahammulum kalmadi. Benimle beraber kat duzuyor kv kp, herneyse parasi olan yapsin, ama bu dugun zamaninda oglumuzada yuklenmeyelim deyip biraz dusunceli olsalar keske.
Oncedende boyle agzimi kapali tutmam gereken bir konuda (kaynima eltime herseyi yapmislar laf sokmustum) ileri gidip sonra yanlis anlasilma oldu diyerek ozur dilemistim herneyse
Simdi yine kizdiysa bana ve nisanlima derse ne olacak bilmiyorum, kendimede kiziyorum onlarada ne yapmaliyim sizce?
Bayramda el opmeye gittigimde icimden gelmeyerek sirin mi olmaya calisayim? ne yapsam, nisanlimida uzmek istemiyorum, nekadar olumsuz yonleride olsa ve o'da farkindada olsa yinede ailesi ve toz konduramiyor
hiçte AYIP ETMEMİŞSİN doğrusunu yapmışsın aynılarından bende de var.ama ben nişanlıyken değil evlendikten sonra fark ettim böyle insanlar olduklarını.şimdi bende sakınmıyorum sözümü.çünkü sustukça daha çok istediler.nasıl böyle düşüncesiz anne babalar var anlamıyorum.insan oğlunu düşünmezmi hiç.şimdiden önlemini almazsan ileride bu durum eşinle aranı açar.

Back
X