• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aslında çok mutluyduk....

beyel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2009
257
0
96
İstanbul
senağlama
neden olduğunu tam olarak anlayamadık ama bizim evliliğimizde bir problem var yaklaşık 15 gündür eşim bana karşı çok soğuk ve ilgisiz.sürekli konuşuyoruz ve tartışıyoruz...onu çok sevdiğimi defalarca dile getirdim ama karşılık görmeyince gururum çok incindi.
benim ailevi yaşadığım sorunlardan dolayı eve biraz fazla yansıtmış ılmam onu çok rahatsız etti ama onları da atamam ya ailem yani...benim yanlız olmuş olmam onu bunaltmış(sıkıldığımı düşündüğü için)biz 3.5 yıllık evliyiz toplamda birlikteliğimiz 9 yıl çok sevdik çok fedakarlıklar ettik...farklı şehirlerde yaşıyorduk aileleri zor ikna ettik ama herşey bugünler içinmiydi...
az sonra psikolağa gitcem umarım bu evliliği kurtarabiliriz...
bana herşeyi zamana bırak diyo ama ben kendi gösterdiklerimin karşılığını alamayınca çok yıpranıyorum ...gözümün yaşı hiç dinmedi...ömrümden ömür gitti.ne zormuş evlilik bir de çok seviyorsan eğer...
sizce bu problemler aşılabilir mi...yok sa ben mi abartıyorum fikirlerinize ihtiyacım var..
allah hiç kimsenin huzurunu bozmasın ...senağlama

inş aşabilirsiniz guselim.. her evlilikte zaman zaman aksamalar olur.. sen onu o seni rahat bırakın biras birbirnizi annenler şehir dışındaysa kafa dinlemeye git biras biras özlem ikinizede ii gelecektir die duşunuorumm..

işin işinden çıkılmayacak bir problem gibi geliyor bana kendimi çok yanlız hissettim ...son 10 gündür çok yanlız bıraktı beni...anladım ki insan en sevdiğinden bile sıkılabiliyormuş hayatta.bir de şunu anladım hayatın anlamı sadece sevgili ve eş olmamalıymış hata yapmışım ben böyle düşünerekmafoldumben
çok değil acaba 15 gün öncesine kadar biz lay lay lom mu yapıyormuşuz acaba...

ailenin sorunlariyla ugrastigin icinmi araya sogukluk girdi
ben esinle huzurunuzun neden bozuldugunu tam olarak anlayamadim

bir kadin cok sevip,baglanip,guvenip hak ettiklerinin karsiligini almayinca hayal kirikligina ugrayayinca yikimi cok buyuk oluyor.istese de icinden atamiyor..bulutlarin uzerinden yere cakilip gercekleri gecte olsa goruyor..psikologa gitmen cok iyi olmus icine atinca ileride daha kotu patlak veriyor..tek basina bas etmek cok zordur..evlilik zor bir sanat..bir o kadar da guzel..insallah duzelecek hersey.boyle zamanlar yasaniyor evlilikte.cok buyuk sabir ve caba gerekiyor..

ailenin sorunlariyla ugrastigin icinmi araya sogukluk girdi
ben esinle huzurunuzun neden bozuldugunu tam olarak anlayamadim

bilmiyorum ben de tam olarak...ama ben galiba fazla hassas bir dönem geçirdim ve yuvama zarar verdim ...aslında onu hiç ihmal etmedim ki insan her zaman da mutlu olamaz dimi ama ailem de benim hayatımın bir parçasımafoldumben

sız mı esınızle aılevı sorunlarla ıhmal ettınız oda 10 gundur sızınle ılgılenmıyor

sizin ailevi sorunlarınız yuvanıza nası zarar verdi anlayamadım. onunla ilgilenmeyi de eksik etmedim demişsiniz ama fisfisfis

bilmiyorum ben de tam olarak...ama ben galiba fazla hassas bir dönem geçirdim ve yuvama zarar verdim ...aslında onu hiç ihmal etmedim ki insan her zaman da mutlu olamaz dimi ama ailem de benim hayatımın bir parçasımafoldumben

bana esin biraz bencil bir insan gibi geldi bu zamanlarda sana destek olmaliydi
kendini sanirim ikinci plana atilmis gibi hissediyor
bence sen psikologa yanliz gitme esinle beraber aile terapistine gidin

bana esin biraz bencil bir insan gibi geldi bu zamanlarda sana destek olmaliydi
kendini sanirim ikinci plana atilmis gibi hissediyor
bence sen psikologa yanliz gitme esinle beraber aile terapistine gidin

zaten birlikte gidicez ama onun hafta başına kadar iptal edemeyeceği randevuları var ilk görüşmeyi ben yapacağım zaten birebir görüşme de yapacaktır terapistmafoldumben

ANLADIĞIM KADARIYLA EŞİN ANLAYIŞSIZ:1no2:DEMEKKİ SEN ONA HİÇ SORUNLARINDAN BAHSEDEMEYECEKSİN AMA EŞ DEMEKTE BU DEĞİL ZATEN NE İÇİN EVLENİYORUZ İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE DEMİYORMUYUZ.

ANLADIĞIM KADARIYLA EŞıN ANLAYIŞSIZ:1no2:DEMEKKı SEN ONA HıÇ SORUNLARINDAN BAHSEDEMEYECEKSıN AMA EŞ DEMEKTE BU DEĞıL ZATEN NE ıÇıN EVLENıYORUZ ıYı GÜNDE KÖTÜ GÜNDE DEMıYORMUYUZ.
aslında anlayışsız değil di ama galiba sabrın da bir sınırı var ...buraya kadar dayanabilmişmafoldumben

Arkadasım 10 gün içinde ne değiştiki içinden çıkalamıyacak bir hale düzelemeyecek pozısyona geldi ınsanlar neler atlıyor hayatlarında kazalar,ölümler gibi böyle durumlarda peki ne olacak ozaman hemen ilgisizlikte evlilikler çıkalamıyacak bir hal alsın bugün senin ruhsal durumun kötüdür yarın eşinin evlilik fedakarlık ister sabır ister

Arkadasım 10 gün içinde ne değiştiki içinden çıkalamıyacak bir hale düzelemeyecek pozısyona geldi İnsanlar neler atlıyor hayatlarında kazalar,ölümler gibi böyle durumlarda peki ne olacak ozaman hemen ilgisizlikte evlilikler çıkalamıyacak bir hal alsın bugün senin ruhsal durumun kötüdür yarın eşinin evlilik fedakarlık ister sabır ister

umuyorum söylediğin gibi bir şeyler değişmemiştir ve benim ruhsal durumumla alaalı bişeydir...

aslında anlayışsız değil di ama galiba sabrın da bir sınırı var ...buraya kadar dayanabilmişmafoldumben

10 günde neler olduda bu duruma gelindi sen diyosun onu ihmal etmedim.ee o zaman eşini suçlu buldum herkesin ailesiyle, kendisiyle sorunları olabilir.hiçmi eşimize anlatmayacağız.sorunlarımızı öyle değilmi iyiyken herkes iyi oluyor önemli olan sorunlar karşısında fedakarlık yapmak,destek çıkmak,anlayışlı olmaktır.

bence canim kuruntu yapiyorsunuz;

esin 15 gundur soguk diye hemen psikolaglar falan gereksiz bence.

her insanin donem donem bunaldigi, sikildigi, hayattan zevk almadigi zamanlar olur.
(biz her ayin 1 haftasi boyle degil miyiz ?) o zaman eslerimiz bizi her ay psikolaga goturmeli ..

biraz bekleyin,
siz ayni eskisi gibi davranin esinize,
fazla ilgilenip, uzerine de dusmeyin, ters tepebilir,
ama siz de ondan uzaklasirsaniz bu sefer de araya sogukluk girer iyice,
biryere falan gitmeyin sakin bu donemde,

eskisi gibi davranip, herseyin duzelmesini bekleyin bence.

sevgiler

boşver yaa üzme kendini kimseyi kendinden çok sevmiyeceksin, sağlığına yazık. bunalıma girmiştir bisüre sonra çıkar, biraz kendi kendine bırak, o da yalnız kalsın. belki de kendi yalnız kalmak istemiştir. bunun da tek yolu seni yalnız bırakmak

bence canim kuruntu yapiyorsunuz;

esin 15 gundur soguk diye hemen psikolaglar falan gereksiz bence.

her insanin donem donem bunaldigi, sikildigi, hayattan zevk almadigi zamanlar olur.
(biz her ayin 1 haftasi boyle degil miyiz ?) o zaman eslerimiz bizi her ay psikolaga goturmeli ..

biraz bekleyin,
siz ayni eskisi gibi davranin esinize,
fazla ilgilenip, uzerine de dusmeyin, ters tepebilir,
ama siz de ondan uzaklasirsaniz bu sefer de araya sogukluk girer iyice,
biryere falan gitmeyin sakin bu donemde,

eskisi gibi davranip, herseyin duzelmesini bekleyin bence.

bunun kuruntu mu ne olduğunu kendime anlatamadım ki ben...ben herşeyi kafasına fazla takan biriyim bu da benim ve eşimin ciddi anlamda yıpranmasına sebep oldu...
böyle davranınca ilgisiz ve soğuk beni aldattığını sandım ama bilmiyorum altında umarım başka şeyler yatmıyordur bu soğuk davranışların ...
korkularım var aldatılmaya dair çok garipleşti şüpheli hareketleri var gibi geliyor bana ama ablam (görümcem)kesinlikle olmadığına inanıyor ...
ben onu denedikçe o da gıcıklıklar yapıyor
doktora gitme sebebime gelince ben bu kadar kafaya takan bir tip olarak ilişkime daha fala zarar vermeyim diye...
yorumunuz için teşekkürler:uhm:

belki de hatanı anla diye sana trip atıyodur.
bende ara sıra eşime küserim ki bi daha o hatayı yapmasın.

Back
X