- 30 Aralık 2009
- 23.715
- 94.705
- 1.123
Torba da boş yere dolmamış ama.Çünkü torba ben doluyum dememiş. Kim nasıl bilebilir ki torba dolmuş. Dolmuşsa kendi kendine dolmuş.
Onu da bölümlediler doğru.Çekoslovakya mi kaldı ayol
Kesin vardır bir parmağı torba sonuçtaOnu da bölümlediler doğru.Torba yüzünden mi ayrılmışlardı?
Evde süpürecek yer mi var Allah aşkına? Metrekareye iki adam düşüyor neredeyse. Bence süpürge dışarıdan doldurulmuş.Torba da boş yere dolmamış ama.
Bıkmış dolduruşa gelmiş demek ki işte.
Az kalsın patlayacakmış.
O dolmasın da biz mi dolalım yol.
Düşüsene o evde süpürge oldugunu ha ?
HafizanALLAH.
Birden üşüdüm.
Siz de kocası niluya para al cebimden deyir diye kiskandiz geldiz iftira yaparsiz degel mi? Nasıl açık edirsiz kendiz.Hangi dil bu ben bir şey anlamadım önce bir Türkçe konuş kurban olayım sonra istersen 40 konu aç. Şu eltiyi de bırak artık amma kıskandın kızı her bir şeyde buraya yazıyor eltim de eltim inşallah bu arkadaş troldür biri trol desin artık
Ne diyon bacım yaSelam olsun hepinize.ben buraya belliki size saçma gelebilir.o adamdan yazmak istiyorum ki ona göre hep beni ezdiniz haksız buldunuz.o adam elticiğimdir.demek ben evleri elektrik süpürgesiyle temizliyordum.ama toplamıyordu.kv dedi herhalde dolu olduğu içindir onu temizle.ben de açtım patlamağa kalmıştı torba.neyse temizledim,iyi çalışmağa başladı.sonra bu elticik kalktı saat 2 falan olurdu.kv ona söyledi ki ayol torba doluydu çöple patlamak üzereydi,onu her ay temizleyin.bu da “onu hep ben temizlemişim”cevap olarak “patlıyordu”dedim,bu da “1 kere sen temizlemiş misin?Azerbaycandan gelenden sonra?”ben de şöyle dedim “sen temizliyordun da naapsaydım elinden mi alsaydım?!”.diğer sözleri hatırlamıyorum.bu kızı mı savunuyordunuz?
Yazdıklarınızı anlamadım ama nilunun çok rahat anladığına adım gibi eminimNilu12 sen benim canımsansa dinle bak ben şimdi yemek yapacaktirim mecburense çünkü kocam kizardir yapmazdimsa. Yemahtan sona gelip senden dertlesecegimdirdi. Canimsansa bekle beni. Bak nolur banlanmayasindir durduk yerede laf edip kimseye ha.
Türkçeyi tam ogrenmedinizse bilemezdiniz ne yazdım. Herkes de gelip okur durur anlamadanda yazır ya.Yazdıklarınızı anlamadım ama nilunun çok rahat anladığına adım gibi eminim
Bence yanlış sözlemişsin nilu. Deyeseydin ki sen temzilarken bağırıp deseydin ben temizledim biz de artik demezdik kim temizlememiş. Süpürgenin fortumunu da temizleyin boruynan, yazık.
Eltin ikide kalkiyorsa sen beşte kalk. Kaldırırlarsa kalksaydimsa sen beni sansaydinsa kalktı dersin.
Ayıp ya sanaTürkçeyi tam ogrenmedinizse bilemezdiniz ne yazdım. Herkes de gelip okur durur anlamadanda yazır ya.
Parodiniz yeterince başarılı değil, sizin dediklerinizi nilu95'in dediklerinden daha iyi anladım.Türkçeyi tam ogrenmedinizse bilemezdiniz ne yazdım. Herkes de gelip okur durur anlamadanda yazır ya.
Evet nilu ayıp bunlara anlamayib yorum yapırlar sana kizib dururlar. Eltinin etdiyini bilmazden gelirler heb.Ayıp ya sana
İfdiranin da dozu kalmamistirdi.Parodiniz yeterince başarılı değil, sizin dediklerinizi nilu95'in dediklerinden daha iyi anladım.
Heybene gırık doldurandan kadar düşünmeğe çalıbşasaydı böyle olmazdır.üstelik o adam elticiğimdir.anladın mı?İfdiranin da dozu kalmamistirdi.Hep kalp kırıklığı doldurdumdu heybeme bu forumda.
Adamları garistirip hara gedensiz bilmirem ama heç ne gözel söz etmediniz belli oluptur.Heybene gırık doldurandan kadar düşünmeğe çalıbşasaydı böyle olmazdır.üstelik o adam elticiğimdir.anladın mı?
Sen dalganı geç hakkaten insanlık ölmüş burda bana teselli etmek yerine dalga geçiyorsunuz çok ayıp.ne kadar sinirli oldugumu tahmin edemezsiniz tabi size değil o bücüre.siz de üstüme geliyorsunuzAdamları garistirip hara gedensiz bilmirem ama heç ne gözel söz etmediniz belli oluptur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?