Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk defa duyduğumu belirten bi şey yazdığımı düşünmüyorum. Keşke laf sokmaya çalışmadan önce anlamaya çalışsanız.Saciniz, cilt temizliginiz bakiminiz belki biraz makyajiniz giyiminizden bahsediyordur.
Neyi anlamadiniz cidden kendine bakmak denilen şeyi ilk defa mi duydunuz?
Her ay düzenli saç boyama, cilt bakımı, manikür gibi işleri yapan biriyim. Makyaj anlayışım eyeliner rimel ruj. Kılık kıyafetime de hep dikkat ederim. Ama yakın zamanda boşandım ve insanlardan bu yorumu duymak canımı sıkıyor.Bu şey gibi:
Çocuğunuz zeki ama çalışmıyor.
Bunların hiçbirini yapmıyorum.Her ay düzenli saç boyama, cilt bakımı, manikür gibi işleri yapan biriyim. Makyaj anlayışım eyeliner rimel ruj.
Belki dikkat ettiğiniz şeyler size uyumlu olmayan şeylerdir mesela saçlarınızı boyattiginiz renk teninize uymuyordur ya da saç modeliniz yanlistir. Kıyafetleriniz fiziginize uymuyordur ya da renk seçimi hatalıdır. Mesela kambur duruyorsunuzdur kıyafet seçimi doğru olsa da güzel taşiyamiyorsunuzdur vs. Ya da belki sadece psikolojik olarak kötü bi dönemde olduğunuz için dışarıya yansiyordur ruh halınızı duzeltince geçecektir vs. vs. İhtimalleri çoğaltabiliriz ama sizi tanimadan bilemeyiz en iyisi bunu söyleyen kişilere (samimiyetlerine güveniyorsaniz) sormakHer ay düzenli saç boyama, cilt bakımı, manikür gibi işleri yapan biriyim. Makyaj anlayışım eyeliner rimel ruj. Kılık kıyafetime de hep dikkat ederim. Ama yakın zamanda boşandım ve insanlardan bu yorumu duymak canımı sıkıyor.
Ne yaparsan yap aura yoksa boş bence. Bazı insanların aurasi yüksek,kanı tatlı, ışıkları var ne derseniz adına...Her ay düzenli saç boyama, cilt bakımı, manikür gibi işleri yapan biriyim. Makyaj anlayışım eyeliner rimel ruj. Kılık kıyafetime de hep dikkat ederim. Ama yakın zamanda boşandım ve insanlardan bu yorumu duymak canımı sıkıyor.
O zaman zevsizsinizdir, yani kilik kiyafet kismi olmuyordurHer ay düzenli saç boyama, cilt bakımı, manikür gibi işleri yapan biriyim. Makyaj anlayışım eyeliner rimel ruj. Kılık kıyafetime de hep dikkat ederim. Ama yakın zamanda boşandım ve insanlardan bu yorumu duymak canımı sıkıyor.
162 boyum kilom da 62 öyle bakıldığında çok kilolu görünmüyorum aslındaBence kilonuz varsa onu kastediyolardır. Makyaj bakım vs yapıyorsanız, kaş bıyık fora saçlar yoluk kıyafetler pespaye değilse geriye bi kilo kalıyor.
Böyle diyorlarsa aslında olmayan bir şeyler vardır. Ya da gerçekten sizi güzel bulmuyorlardır.Her ay düzenli saç boyama, cilt bakımı, manikür gibi işleri yapan biriyim. Makyaj anlayışım eyeliner rimel ruj. Kılık kıyafetime de hep dikkat ederim. Ama yakın zamanda boşandım ve insanlardan bu yorumu duymak canımı sıkıyor.
Genelde etek elbise giyerim ve çoğu zaman tanımadığım kişiler bile nerden aldığımı sorarO zaman zevsizsinizdir, yani kilik kiyafet kismi olmuyordur
O zaman sizce insanlarin “kendine baksan” yorumu neden? Yani bunu siz bileceksiniz, bizim sizi hic gormeden bunu anlama ve yorum yapma sansimiz yokGenelde etek elbise giyerim ve çoğu zaman tanımadığım kişiler bile nerden aldığımı sorar
Ne yaparsan yap aura yoksa boş bence. Bazı insanların aurasi yüksek,kanı tatlı, ışıkları var ne derseniz adına...
Boşanmadan öncesine kadar hiç böyle yorumlar almamıştım. Aslında şaşırdığım şey ben yine aynı şeyleri yapıyorken neden insanlar kendimi saldığımı düşündüler, boşandım diye ekstra şeyler mi yapmam lazımdıBöyle diyorlarsa aslında olmayan bir şeyler vardır. Ya da gerçekten sizi güzel bulmuyorlardır.
Kocan aldattiysa ,seninle ilgilenmediyse bir evlilik bittiyse KESİN KADININ hatasi var mantigindalar.Boşanmadan öncesine kadar hiç böyle yorumlar almamıştım. Aslında şaşırdığım şey ben yine aynı şeyleri yapıyorken neden insanlar kendimi saldığımı düşündüler, boşandım diye ekstra şeyler mi yapmam lazımdı
Teşekkür ederim, anlama ve yorum yapma şansınız yoksa yapmayınızO zaman sizce insanlarin “kendine baksan” yorumu neden? Yani bunu siz bileceksiniz, bizim sizi hic gormeden bunu anlama ve yorum yapma sansimiz yok
Gercek hayatta da boyle herkese laf sokmaya calisip basarili olamiyorsaniz, “kendine baksan” yorumu diliniz icin soylenmis olabilirTeşekkür ederim, anlama ve yorum yapma şansınız yoksa yapmayınız
İyi akşamlar
Erkekler genelde evli kadınlara bu tarz yorumlar yapmaz zaten. Onlardan bunu boşandıktan sonra duymanız normal. Kadınlar aynı yorumu yapıyorsa öncesinde de olmuyordur bir şeyler ama ses etmiyorlardır. Boşandığınız için kendinize gelin istiyorlardır.Boşanmadan öncesine kadar hiç böyle yorumlar almamıştım. Aslında şaşırdığım şey ben yine aynı şeyleri yapıyorken neden insanlar kendimi saldığımı düşündüler, boşandım diye ekstra şeyler mi yapmam lazımdı