aslında hepimizinde derdi var!!!hemde aynı

sewal84

rüyalar gerçek olsa......
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2009
706
1
318
Ankara
meraba arkadaşlar kk yi çok seviyorum burası hayatımda çok fazla yer kaplıyor her türlü paylaşımı okuyorumda yazıyorumda aradığım herşey burda aslında.burdaki dertleri okuyorum sık yorum yazmasamda takip ederim kendi sıkıntımıda mutlaka yazarım aslında çoğu sıkıntılar birbirine benziyor gelin-kaynana-görümce-elti vs....bunları biliyoruz ama son zamanlarda dikkatimi en çok çeken ve fazla olan erkeklerin ilgisizliği soğukluğu kadınında bu durum karşısındaki isyanı aslında sorun şu ki flört ve nişan dönminde ilgiye pohpohlanmaya alışan kadın o ilgiyi göremeyince yada az görünce ruh
hali bozluyor evlilik sıkıcı gelior erkekte düzeltmek için pek bişey yapmıyor sonuç da yıpranan ilişkiler meydana geliyor bende 1 yıllık evliyim durumumuz fena değil ama flört dönemimiz gibide değil yine idareediyor mutlu olmaya çalışıorum bu konuyu açmamın nedeni bu konuda işe yarar önerisi olanların yazması yada yıllanmış evlilikeri olan kadınların önerisi çabaları bize yol göstersin birbirimize yardımcı olalım sadece suçu eşlere atmadan kendi hatalarımızıda yazalım belki çözüm buluruz.......

Bence tek neden kadının çok sevmesi...

o kadar çok seviyor ki kadın, kendinden çok değer veriyor...

hayatın merkezine oturtuyor..

Erkek şımarık oluyor, kadın değersiz hissediyor kendini..

oysa dünyanın merkezi nedir? kimdir? kişinin kendisi...

Onun için yaşadığında iş bitiyor..

O kavramı eş de olabilir, çocuk da..

Son düzenleme:

gerçektende süper bi tespit...kendimizi unutuyoruz

Katekate'ye kesinlikle katılıyorum..Özgüven eksikliği, kendinden daha değerli gçrüp gerektiğinden fazla kıymet vermek karşıdakine çok yanlış.

Kendimizinde istekleri olduğunu unutuyoruz çoğu zaman.

Katekate'ye kesinlikle katılıyorum..Özgüven eksikliği, kendinden daha değerli gçrüp gerektiğinden fazla kıymet vermek karşıdakine çok yanlış
Kendimizinde istekleri olduğunu unutuyoruz çoğu zaman.
onlar neden o kımetin karşılığını vermiyolrlar acaba

onlar neden o kımetin karşılığını vermiyolrlar acaba

Sadece erkeklerde bu böyle değil ki.Bayanlar içinde söz konusu bu durum. Kim kimi ezebilir,sömürebilirse.Hayat.

Aşk bir yere kadar. ''Aşkın gözdeki çapağa tahammulü yoktur.'' diye bir söz okumuştum, ne kadar doğru.

Sevgi, gerçekten Allah rızası için sevgi gerekiyor.Bunuda iki taraflı bulmak çok zor.

bana ne kadar katılırsınız bilemiyorum ama benim de bazı tespitlerim var bu durumda.

daha çok yeni evliliklerde bile erkeğin soğukluğunu okuyoruz, duyuyoruz... istediğimiz kadar bakımlı, güzel, güler yüzlü olalım... adamlar soğuk. biz zorlarsak bir süre iyi ama hiç bir kadın da sürekli adamla ilgilenemez. sıkılır. hatta gururu kırılır "niye hep ben" diye.

tv, internet, stresli iş hayatı.... erkeklerde kadın-erkek ilişkisi anlamında da isteksizlik yapıyor. senelerce aynı yatakta abi-kardeş gibi yatan çiftler duyuyoruz. adamlar bu açıdan ilgisini kaybedince de kadının elinde "silahı" kalmıyor.

bence evliliklerde erkeğin cinsel soğukluğu kadında özgüven eksikliği yapıyor. kadın başka yönlerden ilgi görmek istiyor. erkeğin doğasında ince düşünmek yok.

çevrede çok fazla cinsel uyarıcı olması eski nesillere göre bizi daha isteksiz yaptı.

kim ne derse desin cinsel mutsuzluk var ise her şey 4*4 lük de olsa muhakkak bir yeder patlak verir.

ben eşimi asla şımartmadım hayatımın merkezine koymadım bu ilgi durumunun biraz erkeğin karakteriyle alakalı olduğunu düşünüyorum.benim eşim hiçbir zaman çok ilgili bir eş olmadı beni hiç önemsemez diyemem ama biz kadınlar hep ruhumuz okşansın istiyoruz erkeklerde bizim gibi ince düşünmüyorlar hatta ilgili olanlar bile zamanla evliliğin monotonluğuna kapılıyorlar.belki de günlük hayatın koşturmacası yorgunluğu iş stresi derken bunlarda monotonluğu körüklüyor.ne yapılabilir derseniz ben kendi adıma çok beklentiye girmiyorum ama şikayetlerimi de dile getiriyorum.eşim çok umursamaz olmadığı için idare ediyoruz işte :31:

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

bana ne kadar katılırsınız bilemiyorum ama benim de bazı tespitlerim var bu durumda.

daha çok yeni evliliklerde bile erkeğin soğukluğunu okuyoruz, duyuyoruz... istediğimiz kadar bakımlı, güzel, güler yüzlü olalım... adamlar soğuk. biz zorlarsak bir süre iyi ama hiç bir kadın da sürekli adamla ilgilenemez. sıkılır. hatta gururu kırılır "niye hep ben" diye.

tv, internet, stresli iş hayatı.... erkeklerde kadın-erkek ilişkisi anlamında da isteksizlik yapıyor. senelerce aynı yatakta abi-kardeş gibi yatan çiftler duyuyoruz. adamlar bu açıdan ilgisini kaybedince de kadının elinde "silahı" kalmıyor.

bence evliliklerde erkeğin cinsel soğukluğu kadında özgüven eksikliği yapıyor. kadın başka yönlerden ilgi görmek istiyor. erkeğin doğasında ince düşünmek yok.

çevrede çok fazla cinsel uyarıcı olması eski nesillere göre bizi daha isteksiz yaptı.

kim ne derse desin cinsel mutsuzluk var ise her şey 4*4 lük de olsa muhakkak bir yeder patlak verir.
doğru söylüyosun belkide herşyin temelinde bu yatıyor ama ne yapılır ki buna isteksizlik hakkında yapabilecek pek bişey yoktur seksi giyin bakımlı ol nereye kadar adam içindeki bazı şeyleri kaybettiyse bitti biter çevrede uyarıcı çok diyosunya çook haklısın belkide bazı şeyler cazibesini kaybetti özelliklede internet evliliklerin düşmanı oldu kadınlar nerdeyse cinsel yönden kocalarına naz yapamaz hale geldi çünkü internet insanlara bu yönden fazlaca şey sunuyor..

bence bu bir kişilik sorunu;

erkekler ''ben'' merkezci..

kadınlar birtakım aktivite ve uğraş yerine beyninin %100'ünü eşine odaklamış,

dolayısıyla bu iki zıt kutup bir araya gelince :52::52::52:

aslında biz kadınlar sadece şevkat ve ilgi istiyoruz.

çok birşey değil...

ama:17:

Kadın adanmışlığıyla kendi özel alanını yıkıyor... Öyle öğretiliyor çünkü kadına küçüklüğünden itibaren. Yuvana sahip çık, kocana sahip çık. Eee kadında kocasına sahip çıkçak diye herşeyini sunuyor ona sonuna kadar... Kadında bir içgüdü anaçlık, merhamet...

Erkek ise bol bulup şımarıyor vay be ben neymişim diyor... Çok şanslıyım diyenlerde vardır ama tabi nadir.Kıymet bilinmiyor, normal karşılanıyor herşey yapılması gereken bu deniyor, nimetten sayılmıyor teşekkür edilmiyor verilenler için...

Birsen82 arkdaşa katılıyorum Allah için sevmiyor artık insanlar... Aynı takımda değilde karşı takımdalar sanki çiftler..

Gözleri doymuş zaten birşeylere hem doymasa ne olur ki heryerde bol bol var... Şarkı bile diyor elimi sallasam ellisi, kimi gider gelir yenisi... :64:

Bence kadınların hatası Üstün dökmenin dediği gibi bağlı değil bağımlı olmak... :68:

kadın kafasını meşgul etse dahi işi hobisi olsa bike yine erkeğe odaklanmış yaşıyor o ilgiyi sevgiyi istio erkek ihtiyaç duymuyor bence bizler çok hassasız

of of oooooooooooooooooooooooooof varya arkadaslar artik biz erkek olmusuz onlar kadin. adamlara bak ya oh ne güzel calisip geliyolar bi ilgi göstermek cok geliyo onlara. biz herseyi yükleniyrz ama is, ev isi, es, belki okul, alisveris cok ilginc demi......

2, 5 haftalık evliyim ama pişman oldum.2,5 yıllık bir geçmişten sonra evlendik ve sürekli birlikteydik.Onu çok iyi tanıdığımı düşünüyordum ama balayı bitti bizimki şimdi hafta bir kez oda hafta sonları birlikte olalım (cinsel manada )diyor ve kendisi akrep burcu.Ben çok şaşırdım yanlış anlaşılmak istemem ama arzulanmayan bir kadın olarak görüyorum kendimi ve bu beni çok üzüyor.Evde sürekli tv seyrediyor ya da pc başında ben tek başıma uykuya dalıyorum.Yatağımın sol yanı ben uyurken hep boş.Çok üzgünüm.Bilseydim böyle donuk bir hayat yaşayacağım inanın asla ama asla evlenmezdim.Eskisi gibi ilgi örmek istiyorum ama sanırım artık bu bir hayal ve ben böyle bir hayatı asla yaşamak istemiyorum.Sonumuz çok hayırlı değil anlayacağınızz :/

En önemli sorun bence kadınların,"Mükemmel Kadın" olmak derdi. tamamen kendimizden geçip erkeklerin yada diğer kişilerin tüm isteğini yerine getiriyoruz. Mükemmel Kadın olmaya kalktığımı düşündüğümde makaleyi okurum ve tavsiye ederim sizde okuyun.

"Mükemmel Kadın Olmayın!
“Mükemmel kadın” denildiğinde aklınıza ne gelir? Toplumun ve yaşamın üstüne yapıştırdığı tüm sıfatları eksiksiz yerine getiren kadın!

Mükemmel Kadın Olmayın!

İyi bir eş, anne, dişi, seksi, ev hanımı, iş kadını, dost, evlat, sevgili ve daha birçok şey olan mükemmel kadın, neden mutsuz olur? Çünkü bu kadınlar başkaları için yaşarlar!

Bir ilişkide kadın, eşinin hayatını gereğinden fazla kolaylaştırdığında, iyi bir iş yapmış olmaz. Her sorunu çözebilen, sorumlulukları üstünde taşıyan, düzeni koruyan ve bunun için insanüstü çaba gösteren kadın, karşısındaki erkeğin genetiğini bozar.

İnsan doğası almaya, tüketmeye eğilimlidir ve rahata çabuk alışır. Mükemmel kadın, her konuda başarılı olduğundan, karşısındakine yapacak bir şey bırakmaz. Armut piş, ağzıma düş! İlişkiler, paylaşım olmadan büyümez. Kadın ve erkeğin gelişimi, yaşamın getirdiği sorumluluklar, dersler ve çaba ile doğru orantılıdır. Çocuğunun okul ödevlerini kendisi yapan bir anne, evladının öğrenmesini ve yeteneklerini geliştirmesini engellediğinin farkında değildir. Aynı durum ilişkilerde de geçerlidir. Eşinin işlerini üstlenen, yapması gerekenleri onun yerine yapan, beceremediklerini bir şekilde halleden mükemmel kadın, mutsuz olmaya mahkumdur.

İşin garip tarafı, bu yapıdaki kadınların ilişkileri genellikle hayal kırıklığı ile biter. En çok aldatılan, terk edilen kadınlar, kusursuz kadınlardır. Neden aldatıldıklarını anlayamazlar. Üstelik, eşlerinin seçtikleri kadınlar, kendilerinden çok daha vasıfsız olanlardır. “Benim neyim eksikti?” Bu cümlenin cevabı havada kalacaktır, hatta şok etkisi bile yaratabilir ama eksik olan kusurdur.

İlişkiler paylaşım üzerine kuruludur. Mükemmel kadın, eşinin yapacaklarını üstüne aldığında, zaferlerini de elinden almış olur. Çaba göstermek, uğraşmak için ortada sebep bırakmaz. Heyecanı, hevesi kalmayan bir eş, doğal olarak gidip, kendini göstereceği, yaratacağı başka ortamlar arar.

Çevrenizdeki insanları bir düşünün. İçlerinde, mükemmel olduğuna inandığınız ama hala neden evlenemediğini ya da mutsuz bir ilişkisi olduğunu anlayamadığınız kişiler yok mu? Dışarıdan bakıp, dört dörtlük kadın dediklerinizle birlikte yaşadığınızı hayal edin. Hazır bir hayat. İlk başlarda çok keyifli gelse de, zaman içinde son derece sıkıcı, tek düze ve boş bir yaşam şeklini alır. İnsani egonuz zarar görür.

Mükemmellik, kendinden vazgeçmek demektir. Sürekli başkaları için yaşamak, onların ihtiyaçlarını gidermek, onların sevdiklerini seçmek ve hazırlamak, hep başkalarını düşünmek, mükemmel kadını kişiliksiz kılar. Kendi hayatından vazgeçmek, saçının her telini süpürge etmek, gereksiz özveri ve fedakarlık göstermek, karşı taraftan alkış ve takdir almaz. Düzenli olarak bunlar yapıldığı için, görevmiş gibi algılanır ve kıymet bilinmez.

Kusursuz ve mükemmel olmak, sadece zarar verir. Eşini, çocuğunu, kendini hatta dostlarını bile zor bir psikolojik sürece sokar. İlişkiler paylaştıkça değer kazanır ve keyif verir. Mükemmel kadın mutlu olamaz. Başkalarının hayatını düzenlerken, kendine ait bir yaşamı unutur.

İnsan dediğin kusurlu olur. Hataları, yanlışları ile var olur. Mükemmellik, insana ait değildir. Kusursuz veya mükemmel kadın olmayın. Bu sizi ancak, ruhsal köle ve yaşam hizmetçisi yapar. "
Not: yazı alıntıdır. tam kaynağını bulamadım.

doğru söylüyosun belkide herşyin temelinde bu yatıyor ama ne yapılır ki buna isteksizlik hakkında yapabilecek pek bişey yoktur seksi giyin bakımlı ol nereye kadar adam içindeki bazı şeyleri kaybettiyse bitti biter çevrede uyarıcı çok diyosunya çook haklısın belkide bazı şeyler cazibesini kaybetti özelliklede internet evliliklerin düşmanı oldu kadınlar nerdeyse cinsel yönden kocalarına naz yapamaz hale geldi çünkü internet insanlara bu yönden fazlaca şey sunuyor..

benim eşim imkanı yokken benden ayrı yatamazdı şimdi biraz naz yapıp ayrı yatmaya kaksam adam geceyi dışarda geçirerek beni cezalandırıyor.bu da elindeki imkanlardan kaynaklanıyor cebinde para altında araba.eskidenniye yapamıyorrdu.çünki ne parası vardı nede arabası,imkanı yokmuş meğerse ALLAH ÇOK VERİP AZDIRTMASIN AZ VERİP ŞAŞIRTMASIN AMİN.

benim eşim imkanı yokken benden ayrı yatamazdı şimdi biraz naz yapıp ayrı yatmaya kaksam adam geceyi dışarda geçirerek beni cezalandırıyor.bu da elindeki imkanlardan kaynaklanıyor cebinde para altında araba.eskidenniye yapamıyorrdu.çünki ne parası vardı nede arabası,imkanı yokmuş meğerse ALLAH ÇOK VERİP AZDIRTMASIN AZ VERİP ŞAŞIRTMASIN AMİN.
erkekleri para ve imkanlar değiştiriyor kadının parasal anlamda imkanı artsada değişmiyor en azından yuvasının düzenini bozmuyor

2, 5 haftalık evliyim ama pişman oldum.2,5 yıllık bir geçmişten sonra evlendik ve sürekli birlikteydik.Onu çok iyi tanıdığımı düşünüyordum ama balayı bitti bizimki şimdi hafta bir kez oda hafta sonları birlikte olalım (cinsel manada )diyor ve kendisi akrep burcu.Ben çok şaşırdım yanlış anlaşılmak istemem ama arzulanmayan bir kadın olarak görüyorum kendimi ve bu beni çok üzüyor.Evde sürekli tv seyrediyor ya da pc başında ben tek başıma uykuya dalıyorum.Yatağımın sol yanı ben uyurken hep boş.Çok üzgünüm.Bilseydim böyle donuk bir hayat yaşayacağım inanın asla ama asla evlenmezdim.Eskisi gibi ilgi örmek istiyorum ama sanırım artık bu bir hayal ve ben böyle bir hayatı asla yaşamak istemiyorum.Sonumuz çok hayırlı değil anlayacağınızz :/
ewet arzulanmamak psikolojisi insanı olumsuz etkiliyor cinsellik evliliğin bi parçası hemde önemli .....

Son düzenleme:
haklısınız arkadaşlar ama ben sizin gibi düşünmüyorum.yani düşünmüyorum derken aileme inanılmaz değer veririm ama kendimi yörüngenin merkezinde tutarım yani bunu eşimde bilir ve derki çok bencilsin ama hayatım bencil olmak gerek bazen öyle değilmi..... işte bu yüzden kavgalarımızda asla özür dilemem o duruma gelene kadar tartışmam çirkefleşme boyutuna gelmeyiz hiç....o diler özrü ve derki çok inatçısın.ezdirmedim kendimi hiççç ne eşime ne ailesine....bazen beni kızdırırsa sen olmadan yaşayabileceğimi biliyosun kimse bulunmaz hint kumaşı değil derim o ona yeter evlenmeden önce peşimden çok koştuğu ve beni evliliğe zor ikna ettiği için kıymetimi bilir zaten ....biraz rahat olmak gerek sanırım yani eşinize şunu hissettirmeyin işte sen benim için herşeysin sen olmazsan yaşayamam eşimi çok ama çok severim çok özlerim gündüz işteyken bile ama asla hissettirmem. hatta ona hep şu espriyi yaparım....kendimi çok seviyorum bana bişey olursa yaşayamam..... :))))))))))))))))

Back
X