- 2 Ekim 2014
- 585
- 183
- 33
- 29
- Konu Sahibi Kahvedelisiii
-
Annem hayatı boyunca hiç çalışmamış.Doktor da depresyon tanısı koydu kendi kendine konuşuyor mesela.Anneniz babanızdan boşanamaz mı ?
Hep siz haklısınız der babam ben hep haksızım der yine üste çıkar.Islak odunla döveceksin var ya. Yazık anana senin.
Annemi psikologa götürüyorum.Anneannem ölünce dedem iyice huysuz oldu huzurevinde kalıyor anneme bakmaz.Annem tek başına da yapamaz. Anneme tek yapabildiğim şey psikatriye götürmek elimden başka birşey gelmiyor.Bu kadinlarin cektigi nedir ya..kimisi yok acik giydin diye kavga kiyamet,kimisi basörtü taktin diye..onlarin üstünde yapilmayan yorum yoktur..namusu da sorgulanir,anneligi de,giyimi de,temizligi de..ama erkegin su dünyada sorgulandigi bi nokta yok..
Kadin depresyonda..adam meze keyfinden sonra sevgili keyfinde..böyle kadinlar bosanamiyor da..o kadar sinmis oluyorlar ki cesaret edemiyorlar..
Haklisin ama sevgilinle geleceginden önce annem nasil düzelir önce onu hedefle..
Amin. İnşallah babam düzelir.Allah sabır versin.. inşallah gönlüne göre olur senin de annenin de.. Allah hak yerini bulsun inşallah en kısa zamanda..
İnanın üzüldüm, benzer bir huzursuzluk bizde de var çünkü ciddi boyutlarda iyi anlıyorum bu yüzden sizi. Allah yardımcınız olsun İnşallah daha iyi önerisi olan bir arkadaş çıkar. Bu arada tek çocuk musunuz ?Annem hayatı boyunca hiç çalışmamış.Doktor da depresyon tanısı koydu kendi kendine konuşuyor mesela.
Teşekkür ederim. Amin , inşallah. Hayır bir de kardeşim var 12 yaşında ama ondan çoğu şeyi saklıyorum benim kadar derin bir bilgisi yok o sadece evdeki huzursuzlukları biliyor.İnanın üzüldüm, benzer bir huzursuzluk bizde de var çünkü ciddi boyutlarda iyi anlıyorum bu yüzden sizi. Allah yardımcınız olsun İnşallah daha iyi önerisi olan bir arkadaş çıkar. Bu arada tek çocuk musunuz ?
Bir söz var ya kızından çıkar ya torunundan diye o yüzden bu konu da beni çok sıkıyor ben memleketimde okumak istedikçe amcama sevgilisi mi var da gelmek istemiyor buraya demişti.Babaniz o haldeyken sevgilinize mi kizacak? Masum bir iliskiye yani. Gani kendinin sevgilisi varken...
Amin. Birisinden duyar diye korkuyorum yoksa söyleme taraftarı değilim bir yandan vicdanım rahat değil.Zamnı gelince öğrensin canım.öğrenirse şu an sorun çıkartır gibi hissettim. Annen hakkında da hayırlısı versin Rabbim
Annemi psikologa götürüyorum.Anneannem ölünce dedem iyice huysuz oldu huzurevinde kalıyor anneme bakmaz.Annem tek başına da yapamaz. Anneme tek yapabildiğim şey psikatriye götürmek elimden başka birşey gelmiyor.
Anladım doğrusunu yapıyorsunuz bence yaşı daha küçük çünkü. İleride işinizi elinize aldığınız zaman anne ve kardeşinize bakabilirsiniz aslında ama oraya da biraz var sanırım.Teşekkür ederim. Amin , inşallah. Hayır bir de kardeşim var 12 yaşında ama ondan çoğu şeyi saklıyorum benim kadar derin bir bilgisi yok o sadece evdeki huzursuzlukları biliyor.
Ben her zaman diyorum onlar mı anne baba yoksa ben mi anne babayım teyzem dayım amcam düzeltecek sensin diyor ama nasıl anlamıyorum.Annem ayaklarının üzerinde dursa boşanır mıydı onu da bilmiyorum.Çekmem diyor ama annem çok insaflıdır yine kıyamazdı ve hiç çalışma hayatı olmadığı için boşanamaz hani ben çalışsam ben baksam anneme diyorum tek başına kadın bi evde ne yapar ? Tek çözüm psiyatri gibiUff zor bi durum..Allah yardimcin olsun cnm..annen daha da kötülesmeden bosansa..kendisi istiyor mu??
Benim annem de buna benzer bi durumda ama bi bosanacagim diyor bi vazgeciyor..sinmis hayatta..ama destegimizi hep hissetmesi icin onu yüreklendirecek sekilde konusuyoruz,dertlesiyoruz..arkandayiz diyoruz..bu bile rahatlatiyor onu..bazen diyorum o mu anne ben mi..ama kiyamiyorum..
20 yaşındayım 2 yıl sonra okulum bitiyor liseden meslek sahibiyim anı defteri yapıp satıyorum şimdi de çalışabilirim ama kardeşim evlenip gidince annem bi başına kalacak o zaman ne yapar ki bunu düşüyorum bu fikir de cazip gelmiyor.Anladım doğrusunu yapıyorsunuz bence yaşı daha küçük çünkü. İleride işinizi elinize aldığınız zaman anne ve kardeşinize bakabilirsiniz aslında ama oraya da biraz var sanırım.
Ben her zaman diyorum onlar mı anne baba yoksa ben mi anne babayım teyzem dayım amcam düzeltecek sensin diyor ama nasıl anlamıyorum.Annem ayaklarının üzerinde dursa boşanır mıydı onu da bilmiyorum.Çekmem diyor ama annem çok insaflıdır yine kıyamazdı ve hiç çalışma hayatı olmadığı için boşanamaz hani ben çalışsam ben baksam anneme diyorum tek başına kadın bi evde ne yapar ? Tek çözüm psiyatri gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?