Aslında İçmediğinde İyi Bir İnsandır.

Kahvedelisiii

Bir kuş bile nasibi kadar kanat çırpar gökyüzünde.
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2014
585
183
33
29
Merhaba.Nerden başlayacağım bilmiyorum ama uzun uzadıya yazıp sizi sıkma taraftarı değilim.Annemle babam bambaşka dünyaların insanları annem dininde namazında hiç kötülük gelmeyen bir ev hanımı. Babam dinsiz bile denebilir.Hırslı istediği olsun diyen anne baba sevgisi görmeyen yıllarca savaşan bir insan.
Bugün annem markete gitti başörtüsü takmış babamda görmüş arabaya bindi gitti kaç kere aradık meşgule attı içip geldi yine tabii bi güzel kavga çıkardı sonra anneme içki mezesi yaptırdı günahını almak istemiyorum ama sonra gitti sevgilisi ile konuştu.Sevgilisi olduğunu bana da söyledi. Ben memleketimde okuyorum memleketimize yakın bir şehir de oturuyoruz. Ve orası benim kaçış yerim gibi göz görmeyince gönül katlanıyor.Bir de erkek arkadaşım var okuduğum şehirde iyi bir yerde aşcı olarak işe başlacak 6 yıldır aşçı benden 2 yaş büyük lise terk dışardan okuyor inşallah seneye üniversite sınavına girecek.Sevgilimi babamdan sakladıkça sıkışmış gibi hissediyorum diğer yandan evdeki durumlar belli sanki herşey üst üste geliyor babam hergün hergün içiyor.En sonunda psikolojim bozulacak ne yapacağım ben anlam veremiyorum.

Bu kadinlarin cektigi nedir ya..kimisi yok acik giydin diye kavga kiyamet,kimisi basörtü taktin diye..onlarin üstünde yapilmayan yorum yoktur..namusu da sorgulanir,anneligi de,giyimi de,temizligi de..ama erkegin su dünyada sorgulandigi bi nokta yok..

Kadin depresyonda..adam meze keyfinden sonra sevgili keyfinde..böyle kadinlar bosanamiyor da..o kadar sinmis oluyorlar ki cesaret edemiyorlar..

Haklisin ama sevgilinle geleceginden önce annem nasil düzelir önce onu hedefle..

Annemi psikologa götürüyorum.Anneannem ölünce dedem iyice huysuz oldu huzurevinde kalıyor anneme bakmaz.Annem tek başına da yapamaz. Anneme tek yapabildiğim şey psikatriye götürmek elimden başka birşey gelmiyor.

Annem hayatı boyunca hiç çalışmamış.Doktor da depresyon tanısı koydu kendi kendine konuşuyor mesela.
İnanın üzüldüm, benzer bir huzursuzluk bizde de var çünkü ciddi boyutlarda iyi anlıyorum bu yüzden sizi. Allah yardımcınız olsun İnşallah daha iyi önerisi olan bir arkadaş çıkar. Bu arada tek çocuk musunuz ?

Babaniz o haldeyken sevgilinize mi kizacak? Masum bir iliskiye yani. Gani kendinin sevgilisi varken...

Zamnı gelince öğrensin canım.öğrenirse şu an sorun çıkartır gibi hissettim. Annen hakkında da hayırlısı versin Rabbim

Teşekkür ederim. Amin , inşallah. Hayır bir de kardeşim var 12 yaşında ama ondan çoğu şeyi saklıyorum benim kadar derin bir bilgisi yok o sadece evdeki huzursuzlukları biliyor.

Babaniz o haldeyken sevgilinize mi kizacak? Masum bir iliskiye yani. Gani kendinin sevgilisi varken...
Bir söz var ya kızından çıkar ya torunundan diye o yüzden bu konu da beni çok sıkıyor ben memleketimde okumak istedikçe amcama sevgilisi mi var da gelmek istemiyor buraya demişti.

Uff zor bi durum..Allah yardimcin olsun cnm..annen daha da kötülesmeden bosansa..kendisi istiyor mu??

Benim annem de buna benzer bi durumda ama bi bosanacagim diyor bi vazgeciyor..sinmis hayatta..ama destegimizi hep hissetmesi icin onu yüreklendirecek sekilde konusuyoruz,dertlesiyoruz..arkandayiz diyoruz..bu bile rahatlatiyor onu..bazen diyorum o mu anne ben mi..ama kiyamiyorum..

Teşekkür ederim. Amin , inşallah. Hayır bir de kardeşim var 12 yaşında ama ondan çoğu şeyi saklıyorum benim kadar derin bir bilgisi yok o sadece evdeki huzursuzlukları biliyor.
Anladım doğrusunu yapıyorsunuz bence yaşı daha küçük çünkü. İleride işinizi elinize aldığınız zaman anne ve kardeşinize bakabilirsiniz aslında ama oraya da biraz var sanırım.

Ben her zaman diyorum onlar mı anne baba yoksa ben mi anne babayım teyzem dayım amcam düzeltecek sensin diyor ama nasıl anlamıyorum.Annem ayaklarının üzerinde dursa boşanır mıydı onu da bilmiyorum.Çekmem diyor ama annem çok insaflıdır yine kıyamazdı ve hiç çalışma hayatı olmadığı için boşanamaz hani ben çalışsam ben baksam anneme diyorum tek başına kadın bi evde ne yapar ? Tek çözüm psiyatri gibi

Anladım doğrusunu yapıyorsunuz bence yaşı daha küçük çünkü. İleride işinizi elinize aldığınız zaman anne ve kardeşinize bakabilirsiniz aslında ama oraya da biraz var sanırım.
20 yaşındayım 2 yıl sonra okulum bitiyor liseden meslek sahibiyim anı defteri yapıp satıyorum şimdi de çalışabilirim ama kardeşim evlenip gidince annem bi başına kalacak o zaman ne yapar ki bunu düşüyorum bu fikir de cazip gelmiyor.

Aslinda onun en iyi ilaci babandan ayri bir hayat..asil sebep baban..psikiyatri sadece yara bandi..asil yarasi sevgisizlik..

Zor bir durum..yasamayan bilmez..maalesef bizim gibiler cocukluk nedir bilmeden anne oluyoruz,baba oluyoruz..bu böyle devam ederse annen iyilesmez,kötülesir..sen de hayatini kurmadan buna annenle birlikte bi cözüm bulun..

Hep söyle düsünürüm..annem bi gün ölse nasil pisman olurum..bi gün bile görmeden gitti diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…