armak Guru Kayıtlı Üye 20 Eylül 2007 125 1 316 İstanbul 3 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi armak #1 Merhaba :92: ASM' de doğum yapan veya yapacak olan arkadaşlar var mı ? Memnun kaldınız mı , hastane doğum paketi nasıldır ? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler
Merhaba :92: ASM' de doğum yapan veya yapacak olan arkadaşlar var mı ? Memnun kaldınız mı , hastane doğum paketi nasıldır ? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler
armak Guru Kayıtlı Üye 20 Eylül 2007 125 1 316 İstanbul 4 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi armak #2 kimse yokmu doğum yapan yada yapacak olan
B blackpearl2008 Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Nisan 2011 5 0 36 İstanbul 2 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi armak #3 canım geçmi kaldım bilmiyorum ama ben asm de doğum yaptım dr.um ebru fisun ışık. ben asm ye çok güveniyorum daha geçen hafta göğüslerime silikon taktırdım yine o hastanede . tavsiye ederim hastane ve çalışanlar mükemmel diyebilirim.
canım geçmi kaldım bilmiyorum ama ben asm de doğum yaptım dr.um ebru fisun ışık. ben asm ye çok güveniyorum daha geçen hafta göğüslerime silikon taktırdım yine o hastanede . tavsiye ederim hastane ve çalışanlar mükemmel diyebilirim.