- Konu Sahibi roman_tika
-
canı yanıyor bence gerçekten itici bir alet o direk kasıyor insananlamadığım neyinden korkuyorsun
çocukluktan gelen travmalar diyelim ...anlamadığım neyinden korkuyorsun
bilmiyorum ki napacağımı sürekli ağlıyorum girmem de lazım ama işteaçmazsanız tahliller yapılamaz yumurtalıklar tam olarak görülemez.dil altı sakinleştiricileri duymuştum bunlardan 2 tane alıp girseniz
korkacak bişey yok sakin olmalısın bunu yapman gerek ki sonuca varabilesin dua oku bolcaçocukluktan gelen travmalar diyelim ...
muayene falan olmadı mı hiç :/sonum benimde yle olacakBi arkadaşımda da aynı problem var geçmiyo. sırf o yüzden sezeryanla doğum yaptı.
Alt bölgeden muayene olsun ağda olsun ben de çok korkuyorum...arkadaşlarım inanın çok çaresizim
6 aylık evliyim ve bir takım sıkıntılarım var kadın hastalıkları ile ilgili en son gittiğim doktor o makas denilen alete yatırdığı an ağlayarak çıktım yok açamadım kitlendim...
ilişkiye giriyorum ama kendi yönlendirmelerimle biraz eşime geçse ipler direk itekliyorum..
ne yapacağımı bilmiyorum ailede genetik hastalıklar da mevcut bu muayeneyi alttan olmam lazım ama benim bunun üstesinden gelecek gücüm yok
birçoğunuz amann birşey yokki diyeceksiniz ama elimden birşey gelmiyor.psikolojik yardım alayım diyorum lakin bu onla değil kendimle aşacağım bir konu
nolur içinizden biri bende byleydim düzeldim yendim bunu desin
benzer bir olayda ben yaşadım travmalarla geçen bir çocukluk ve sizi yanlış ynlendiren bir anne ile sonum bu oldu...Alt bölgeden muayene olsun ağda olsun ben de çok korkuyorum...
İlişkiden de çok korkuyordum evlilikten sonra yenebildim çok şükür ama hamilelikte bu tarz şeylerden korkuyorum.
Nedenini bilmiyorum ama büyük ihtimalle küçüklüğümde topuğumun üstüne düşüp kanama olmasından kaynaklanıyor
artık birşeyleri kimseye anlatacak ağlayacak gücüm kalmadıpsikolog yardımı almayı deneyin o zaman çocukluktan kalan birşeyse. Vajinismus mu diyeceğim ama bilemedim değil sanırım
korkma diyor halledersin diyor fakat geçmişimde yaşadığım travmaları bilmiyorAslında aşılmayacak bir sorun değil ..Ne kadar erken destek alırsanız o kadar çabuk rahatlarsınız.Eşiniz size karşı nasıl ?
benzer bir olayda ben yaşadım travmalarla geçen bir çocukluk ve sizi yanlış ynlendiren bir anne ile sonum bu oldu...
teşekkür ederimgeçmiş olsun canım
Kadın zaten korkuyor farkındaysanız.Doğumu düşüneceğinize bunu düşünseniz keşkeDOĞUMUNU DÜŞÜNDÜM :d İŞİN ZORRR
Olmadım canım. Tabii ki, çok isterim yardımcı olmayıteşekkür ederim
sen şimdi hiç muayene olmadın demi vajınadan eğer olursan bana yardımcı olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?