• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asmek kursları

Gokben1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2008
668
0
96
35
Antalya
Benimkisi dert değil ama merak ettiğim bir konu var.Antalyada asmek kursları var,başka şehirlerde de var mı bilmiyorum.Bu asmek kurslarında çeşitli bölümler var.Bilgisayardan dil kursuna,dikiş nakış herşey var.Hatta çocuk gelişi bölümü bile var.Bu kurslara belli bi süre devam ediyorsun ve sertifika veriyorlar.
Benim merak ettiğim husus şu.Geçen eltim dediki çocuk gelişimine gidip sertifikanı aldığın zaman kreşlerde falan öğretmenlik yapabiliyorsun dedi.Bana enteresan geldi açıkcası.Bu iş için meslek liseleri varken üniversitede bölümü varken.Birkaç aylık bi sertifikayla hemen kreşler alır mı?Bu konu çok aklıma takıldı bilgisi olan var mı?

bnm mantığıma yatmıo o kadar o bölümlerden mezun insan var ve iş bulamıyor
olsa bile kolay olmaz torpille olur

Birkaç aylık sertifikayla yaşam koçu olan zirzoplar ortada cirit attıktan sonra hiçbir şeye şaşırmam ben :ssz:

Bana da çok saçma geldi.Ben şuan üniversitede okusammı diye düşündüm ama meslek lisesi mezunu olmadığım için çok zor.Bana olmaz gibi geliyor mantıklı değil yani.Ücretsiz bide bu kurslar.Gideyim bi sertifika alıp çalışayım.Ne anlamı kaldı o zaman okumanın.Ama söyleyen kişiler kendilerinden çok emin konuştular aklım karıştı.

Back
X