E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
off süper yemede yanında yat bu saatte canım çekti valla ben yaparım bunu..........
zaten domatesli sosları severim ayrıca sarımsağıda severim hem pişince kokusuda olmuyo...........
ellerine sağlık asommmmma.s.
valla yaptım bişiler gülüm:dance:umarım deneyince seversin,çok t.ederimopuyorumnanaktankiz asocuk niler yapmissin böyle nefis görünüyorcokacimcoook
deniycem mutlaka canim deyisik birsey yemeklerin yaninda süper olur harhalcokacimcoook
canim ellerine emegine saglikopuyorumnanaktanŞeniz
beni alıcak olan bol bol üzüyo bu ara ama:mymeka:senin yazıları görsede biraz şımartsa beni:gitme:sen bnim canımsın biliyosun dimi:1hug:aslında tabağı doğal süsledim,süslemeden kastım sosu gelişi güzel döktüm,ama çou fransız aşçı böle servise sunuyo zaten,gerçi ben fransız aşçı değilim tabi ama:kedi:çok saol incim güzel sözlerin içinŞenizalkisalkisalkison parmaginda on marifet hatun senialkisalkisalkis
cokacimcoookgeldim gelir gelmezde gözüm gönlüm acildicokacimcoook
ellerine saglik
:jeyyar:hep diyorum yine dicem seni alan yasadi:jeyyar:
opuyorumnanaktancanimsin ya deyisik ve harika görünüyo mutlaka denicemopuyorumnanaktan
ben kahvaltıda yiyorum inanırmısınkaydirigubbakcemile5nasıl gidiyo bi bilsencokacimcoookzaten sarımsaklı sosları sabah yemeği çok severim,çemen olsun,salçalı acılı soslar olsun,kahvaltıda süper gidiyo..yorumlarını beklerim tatlım,tutar tabi tutmıcak bişi yokyerimsenibensaol ayrıca duygulucumŞenizBunu yarin kahvaltida bizimkilere denemeyi düsünüyorum
ins.. tadi tutar.. sagol canisimzemuszemus
Tam acıkmısken hemde sarımsagı bu kadar severken oldumu bu sımdı yaaaa :lepi:
Kızımmm yap yolla cabuk.İş cıkısı bıde evde bunla ugrastırma beniiii zemuszemus
asom simdi bana bunu detayli anlat birdaha
nekadar süt kullaniim balim???
yapicam karar verdim :)
bide süt sarimsak ve baharatlar eklenicek anladigim kadariyla
sonra domatezin ici eklenicek yine sütle öylemi???
en son firinda pisirilcek 10dakika kala kasar eklenip yine verilek dimi???
t.ederim nilberacımopuyorumnanaktanharika görunuyor ilk fırsatta bende deneyeceğim delikafadulden
kanka geberticem seni lafa bak:tomato:aşkolsun sen bol bol sor, ne demek aşkitomŞenizsıkılmada sabaha kadar cevaplarım:icecream:saolasin cimcimem benim
benimle ugrasiyosun kusuruma bakma nolursun ama aklima koydummuda yapicam ya illa
paylasmammi balim hem resimde eklerim senin gibi basarili olursam eger emin ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?