asosyal lik:(

Şimdi baktım tekrar o konu sizin :KK9:
Neden inkar ettiniz anlayamadım.
Ayrıca herkesi cebinizden çıkaramazsınız ne biçim bir üslup bu.
Her neyse herkes yardımcı olmaya çalışıyor inşallah hayatınız düzelir istediğiniz gibi olur.
[/QUO yanlış anladım galiba pardon

30 40 tane çok konuşan sınıflara gir saygısız lik lar ina maruz kal ders anlat ama dinleme sin ler ders çalışma sin lar meslek lisesinde öğretmen ol ondan sonra bu soruyu tekrar sor tabiki sevdiğim saygılı öğrenci ler de var ama sorunlu tip ler öğretmenlik ten soğutuyor çocuk bakıcısı yiz resmen

Öğrencilerinizi sevmiyorsanız öğretmenlik yapmamalısınız. Öğretmenlik özveri gerektiren bir meslektir. Meslek lisesinde ben de derse girdim nasıl bir ortam biliyorum. Ne öğretmenler var en yaramazını bile derse katıyor. Sizin isteksizliğinizden ders sıkıcı geliyordur belki.

Öğrencilerinizi sevmiyorsanız öğretmenlik yapmamalısınız. Öğretmenlik özveri gerektiren bir meslektir. Meslek lisesinde ben de derse girdim nasıl bir ortam biliyorum. Ne öğretmenler var en yaramazını bile derse katıyor. Sizin isteksizliğinizden ders sıkıcı geliyordur belki.
Belkide bana göre bir meslek değil

Neden yapamiyorsunuz tutan nedir simdi bir psikolaga gidin olmadi internetten videolar izleyin psikiyatriyle alakali fatih resit civelekoglunun videolarini tabsiye ederim zira iyidir....pratik yapin netten okuyun biraz girisken olun biriyle mesela konusmak icin ne tur konular acabilirime bakin ayna karsina gecip konusmalarini mimiklerinizi kontrol edin bayanlara guler yuzlu olun erkeklere olmayin zira yilisma ve yanlis anlama kapasiteleri tavandir,biri suni soylerse ne cevap veririm diye dusunun arastirin gulumsetecek seyler okuyun genel sevdiginiz seylerden sozlerden okuduklarinizdan notlar alin yeri geldiginde kullanirsiniz bunlar sizi toparlar
Bilmiyorum beni sanki bir şey tutuyor küçüklüğüm den beri var bu sanırım karakter eskiden daha kötü idi şimdi biraz aştım ama yine de ağzım laf yapmıyor hala aslında ağzı laf yapan biri olsa m sen şakrak esprili hem arkadaş i m çok olur hem öğrenci ler sever ve dersim de sıkılmaz ama malesef sessiz biriyim karakter mi bu neyse artık

Arkadaş lar hayatı m boyunca sessiz ve sakin yapılı olduğum için çevre edin e me di m girdiğim çoğu ortam da arkadaş edin e mi yorum yeni öğretmen olarak atandım burda da aynı şeyi yaşıyorum arkadaş i m yok ve okulda çok sıkılıyorum öğrenci ler de çok itici bunaldı m valla

asosyallik ayri sey ogretmen olup ogrencisine itici demek baska sey. Siz asosyalsiniz arkadasiniz dostunuz sevgilinz yok diye cocuklarin sucu ne onlarin ne gunahi var hatta konuyla ne ilgileri var. Psikolojik sorunlariniz varsa tedavi olmadan ogretmenlik yapmayin kucucuk cocuklarin veya genclerin hayatlarini kotu yonde etkilemeye hakkiniz yok cunku.
Ne yazikki ogretmen atamalarinda her turlu sacma sapan testi sinavi yapiyorlar ama bir psikolojik yeterlilik testinden gecirmiyorlar ....

asosyallik ayri sey ogretmen olup ogrencisine itici demek baska sey. Siz asosyalsiniz arkadasiniz dostunuz sevgilinz yok diye cocuklarin sucu ne onlarin ne gunahi var hatta konuyla ne ilgileri var. Psikolojik sorunlariniz varsa tedavi olmadan ogretmenlik yapmayin kucucuk cocuklarin veya genclerin hayatlarini kotu yonde etkilemeye hakkiniz yok cunku.
Ne yazikki ogretmen atamalarinda her turlu sacma sapan testi sinavi yapiyorlar ama bir psikolojik yeterlilik testinden gecirmiyorlar ....
neyse öğretmen olmayan anlayamaz zaten şu an özellik le meslek lisesinde görev yapanlar olmak üzere türkiye de öğretmenler in yüzde 70 i işini sevmiyor dur emin olun benim okulda işini seven yok herkes öğrenci den şikayet c i demek ki var bir sebep sevdiğim de var ama çok itici ler de var

neyse öğretmen olmayan anlayamaz zaten şu an özellik le meslek lisesinde görev yapanlar olmak üzere türkiye de öğretmenler in yüzde 70 i işini sevmiyor dur emin olun benim okulda işini seven yok herkes öğrenci den şikayet c i demek ki var bir sebep sevdiğim de var ama çok itici ler de var

bazi konularda hakli olabilirsiniz ama bu ordaki cocuklarin sucu degil ki egitim sisteminin sucu, cocuklarina dogru egitimi terbiyeyi ilgiye veremeyen ailelerin sucu, meslek lisesine giden basi bos hicbir amaci hedefi olmayan sizin o itici diye nitelendirdiginiz cocuk dogustan`` kafasindanda bir tahtasi eksik`` dogma ki. O cocugu o hale getiren faktorleri arastirmak lazim, o cocuklari ve sizi yani ogretmenleri o sistemin icine sikistirip hapseden seye bakmak lazim. O cocuklardan sadece bir tanesiye iyi ornek olsaniz sadece birine el uzatsaniz sadece birine kucucuk bir faydaniz dokunsa belki kendiniz daha iyi hissedersiniz. Onlarin sadece ilgiye ve dogru egitim ve yonlendirilmeye ihtiyaclari var, akademik gecmisimde yuksek okulda da derse girmis biri olarak soyluyorum sizin tam da ogretmenlik yaptiginiz o cocuklarin geldigi yer cunku yuksek okullar.

Ayrica dert yandiginiz sikayetci oldugunuz sey asosyal kisiliginiz , ki bana ogretmenlik meslegiyle bire bir ters dusen birseymis gibi geliyor, ogretmenlik dogrudan iletisim kabiliyetiyle ilgilidir cunku. Ben sorunlarinizi iyi tespit edemiyor olabilirsiniz.

kendinize ve çevrenizdekilere zaman verin,şuan her şey gözünüze kötü gözüküyor olabilir.birbirinizi tanıdıkça,alıştıkça her şey düzelir bence

oğlumu öğrencilerini itici bulan bir öğretmene nasip etme allahım... çok itici bir yazı stiliniz var.. kusura bakmayın bana çok itici geldi

Öğretmenlik bu dönemde zor birçok olumsuz faktörler var. Sorunlu okullarda ben de calıştım cidden problem yaratan öğrencilerim oldu ama onlar hakkında itici gibi bir ifade kullanmak hoş durmuyor. Öğrenci iyi de olsa kötü de olsa onlar evlat gözüyle bakıyorum. Çocuk liseye de gelse öğrenci çocuktur. Bir de o itici dedigin öğrencileri yanına al bir konuş sohbet et ailesi hakkında bilgi al emin ol ne dramlar çıkacak. Hiç bir çocuk bilerek kasten öyle olmuyor ya aile eğitimi düzgün veremiyor parçalanmış dağılmış ailedir ya çevresi kötüdür muhakkak bi sebep var. Asosyal bir öğretmen olmaz mesleğimiz gereği konuşuyoruz ben de göreve başlamadan önce çok sessizdim çekingendim ama öğretmenlikte konuşmayı kendimi ifade etmeyi öğrendim.

Öğretmenlik bu dönemde zor birçok olumsuz faktörler var. Sorunlu okullarda ben de calıştım cidden problem yaratan öğrencilerim oldu ama onlar hakkında itici gibi bir ifade kullanmak hoş durmuyor. Öğrenci iyi de olsa kötü de olsa onlar evlat gözüyle bakıyorum. Çocuk liseye de gelse öğrenci çocuktur. Bir de o itici dedigin öğrencileri yanına al bir konuş sohbet et ailesi hakkında bilgi al emin ol ne dramlar çıkacak. Hiç bir çocuk bilerek kasten öyle olmuyor ya aile eğitimi düzgün veremiyor parçalanmış dağılmış ailedir ya çevresi kötüdür muhakkak bi sebep var. Asosyal bir öğretmen olmaz mesleğimiz gereği konuşuyoruz ben de göreve başlamadan önce çok sessizdim çekingendim ama öğretmenlikte konuşmayı kendimi ifade etmeyi öğrendim.
Haklısın zihnen çok yoruldum sanırım o yüzden bıkkınlık var öğretmenlik kolay bir meslek değilmiş

Back
X