asosyal miyim??

Pembekoala35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2016
7.490
13.306
248
merhaba kk guzel uyeleri.bir konuda size danismak istiyorum.direk konuya geciyorum.aslinda cokta kafaya takilacak bi sorun degil ama yinede fikir almak guzel olur.ben universiteye kadar baya bildigin asosyal biriydim.tamam ortamlarda bulunur konusurdum ama cok nadir.yani hep sey kafasindaydim amann nasilsa benim soylediklerimi onlarda biliyo ne gerek var soylemeye kafasindaydim.universitede baya acildim bi suru arkadas edindim sosyallestim.ama okul bitti evlendim cocugum var sanki eski halime donmus gibiyim.mesela her ortamda olmasada bazi ortamlarda hic konusmadigimi farkediyorum.icimden geliyor ama konuya bi turlu giris yapamiyorum.ozellikle komsularla falan toplaninca resmen bana sira gelmiyomus gibi.yani ben konustugumda sesim duyulmuyo gibi.halbuki bende aktif olmak dinlenilmek istiyorum.sizce ne yapabilirim.simdiden tesekkurler

Ben de çocukluğumda sessiz sakindim..ama artık arkadaş oryamlarinda en cok sesi çıkanlardanim..ortam hoşuma giderse konusurum..

Ben asosyalim, insanlarla cok bir arada olmayi sevmiyorum.Okuldan sonra bir kac arkadasim gorusmek istedi, cok usendim hastayim dedim, biri engellemis hatta, hic umrumda olmadi. Sosyalleseyim, beni dinlesinler gibi bie derdim yok. Kafaya takiyorsaniz bence siz asosyal degil utangacsiniz.

Bende aile içindr yakınlarıma eşime çok konuşkan şakacıyımdır ama çok samimi olmadıklarımla çok konuşamam konu açamam...o biraz yapıyla ilgili bence...

bu tarif ettiğiniz şeyin asosyallik olduğunu sanmıyorum
asosyal insan ortamlarda bulunmaktan hoşlanmaz, insanlar arasına karışmaktan hoşlanmaz
siz ortamlarda bulunmaktan hoşlanıp, yeterince konuşamadığınızı düşünüyorsunuz

yani mesela ben, asosyalliğe doğru ilerliyorum
çevremde oturup konuşmaktan zevk aldığım az insan var
o insanlar dışındakilerle aynı ortama girdiğim zaman bir an önce bitse de gitsek moduna giriyorum

Ben de konuşsam da millet beni dinlese derdinde hiç olmadım.
Gerektiği zaman,gerektiği kadar konuşurum.
Her lafa atlamam,çünkü o zaman insan saçmalıyor bazen,arkadaşlarımdan biliyorum.
Buna rağmen, arkadaşlarım tarafından dikkatle dinlendiğimi ve sık sık bana fikir danıştıklarını gördüm.
Tabi bu da benim hoşuma gidiyor.
Uzun lafın kısası,çok konuşmak değil kaliteli konuşmaktır önemli olan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…