İşte de onu nasıl yapacağım? Var mı önerileriniz ?Kendini suistimal etmemek şartıyla insanlara daima iyi niyetle yaklaş. Bir tane kötüyü, çıkarcıyı bile doğru yola soksan kardır.
Bilmem.. Yardıma ihtiyacı olana el uzat daima. İçin elveriyorsa gönüllü derneklerde çalış. Karşılık beklemeden iyilik yapmanın tadını çıkar.İşte de onu nasıl yapacağım? Var mı önerileriniz ?
Psikoloğa gittim de sorun sende değil dediKetumluk
Güven
Ve sırada Asosyallik
Yardım almayı düşündün mü hiç?
Eki Görüntüle 2072786
Sorun cevrendekilerde değil, sende olabilir mi?
Hatta sizin gibi tipler yordu beni diyeyim :) iş yerinde var, okulda var, fitne olup milleti nasıl bozarım diye düşünen :) onlar yordu beni, direkt sizden yorum alsam daha iyi olur hatta. Anlatabildim miKetumluk
Güven
Ve sırada Asosyallik
Yardım almayı düşündün mü hiç?
Eki Görüntüle 2072786
Sorun cevrendekilerde değil, sende olabilir mi?
Psikoloğa gittim de sorun sende değil deditoplumsal bir bozukluk var zaten. Hani ben yardım alsam ne olacak? Düzgün insanlar kötü adlediliyor toplumda farkındaysanız :)
Ben kendim için değil, çevrede insanlar birbirini kıskanıyor dedim :) mesela bir arkadaşımın babası genel müdür, çevrenin kıza yapmadığı fitnelik yok, zaten belli oluyor kıskanç insanlar hemen dediklerinden, millet onların şerrinden korktuğu için ağzını açamıyor . Ya da iyi okulların iyi bölümlerinden mezun olanları insanlar harbi harbi çok kıskanıyor, klavyeden yazanlardan tutunda yüz yüze konuşanlara kadar belli oluyor .Mesela insanlarin sizi kiskanmasini gerektirecek ne gibi ozelliklere sahipsiniz?
Ablacım sen konudan çıkardan sevinirim, iki gündür yazdıklarına bakıyorum aradaki manipülatörler gibisin, başka işin gücün yok herhalde? Sonra ekşi sözlükte bu site yerden yere vuruluyor.Psikoloğunuzu değiştirin.
Toplumsal bozukluk var, haklısınız da buradan ne umuyorsunuz?
Ha bire durum tespiti yapıp toplumsal bozuklukları dile getirerek buradan düzeltmeye başlamaya falan mı karar verdiniz?
Eğer etrafınızda aileniz harici güvenecek kimseniz yoksa,
Sevincinizi paylaşacağınız arkadaşınız yoksa,
Sürekli çıkar ilişkilerinin ortasında buluyorsanız kendinizi, kusura bakmayın ama sorun sizde.
Düzgün insanlar kötü falan addedilmiyor.
Siz kendinizi düzgün sanıyorsunuz, yalnızlığınızdan ötürü,
herkes kötü ben iyiyim o yüzden dışlanıyorum kılıfı bulmuşsunuz gibi.
Hatta sizin gibi tipler yordu beni diyeyim :) iş yerinde var, okulda var, fitne olup milleti nasıl bozarım diye düşünen :) onlar yordu beni, direkt sizden yorum alsam daha iyi olur hatta. Anlatabildim miDaha mı açık yazayım?
Ablacım sen konudan çıkardan sevinirim, iki gündür yazdıklarına bakıyorum aradaki manipülatörler gibisin, başka işin gücün yok herhalde? Sonra ekşi sözlükte bu site yerden yere vuruluyor.
Psikoloğunuzu değiştirin.
Toplumsal bozukluk var, haklısınız da buradan ne umuyorsunuz?
Ha bire durum tespiti yapıp toplumsal bozuklukları dile getirerek buradan düzeltmeye başlamaya falan mı karar verdiniz?
Eğer etrafınızda aileniz harici güvenecek kimseniz yoksa,
Sevincinizi paylaşacağınız arkadaşınız yoksa,
Sürekli çıkar ilişkilerinin ortasında buluyorsanız kendinizi, kusura bakmayın ama sorun sizde.
Düzgün insanlar kötü falan addedilmiyor.
Siz kendinizi düzgün sanıyorsunuz, yalnızlığınızdan ötürü,
herkes kötü ben iyiyim o yüzden dışlanıyorum kılıfı bulmuşsunuz gibi.
Ben kendim için değil, çevrede insanlar birbirini kıskanıyor dedim :) mesela bir arkadaşımın babası genel müdür, çevrenin kıza yapmadığı fitnelik yok, zaten belli oluyor kıskanç insanlar hemen dediklerinden, millet onların şerrinden korktuğu için ağzını açamıyor . Ya da iyi okulların iyi bölümlerinden mezun olanları insanlar harbi harbi çok kıskanıyor, klavyeden yazanlardan tutunda yüz yüze konuşanlara kadar belli oluyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?