asosyal sevgili

*SILA*

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2008
348
2
96
İstanbul
1 yılı geçmiş bir ilişkim var ama artık iyice bıkmaya başladım sabrım tükeniyor
kendisi çok düzgün güvenilir sahiplenici belki de çoğu kızın istediği hayal ettiği biri
ama gezmeyi eğlenmeyi sevmez, bazen onda kalıyorum akşam 6 oluyor hadi şu evin dibindeki çarşıya çıkalım bari diyorum yok yorgunum yok bu saatte çıkılır mı diyor. yahu istanbuldayız her yer ışıl ışıl saat 6 7 geç mi yani? sanki doğuda yaşıyoruz ıssız bir yerdeyiz sanki. ben istiyorum diye çıkar ama ben mağaza gezmeyi bakınmayı seviyorum ama o isteksiz gezince bana da gına geliyor , alışverişi seviyorum o sevmiyor, kısacası ben hayattan zevk almak istiyorum o iş ev ben ve pc oyunu ile mutlu. izin alıp tatile gitsek nolur mesela? 2 günlüğüne bile bi yere kaçsak nolur? bunu söyleyince sanki çok abes ve imkansız bi şeymiş gibi bakıyor yüzüme.
tamam çok çalışıyor kendisi doktor, hatta gece nöbete kalıyor haftada 2 gün. 12de eve geliyor. ama yani bu bahane değil bence, insan isteyince bi 1 saatliğine bile hava almaya insan yüzü görmeyi istemez mi yani.
zaten hiç kız arkadaşım yok okulda son sınıfım herkes bi yere dağıldı, okulda dersim az diye gitmiyorum bi de çok uzakta okul zaten.

bilmiyorum çok bunaldım artık ben kafama esinde akşam pat diye sinemaya gitmek istiyorum, ya da akşam sokakta hava almak için bile olsa boş boş yürüyüş yapmak istiyorum belki kız arkadaşım yok diye böyle oluyor ama bilmiyorum işte, ayrılmayı düşünüyorum aslında ama açıkçası iyice yalnız kalırım diye de korkuyorum. bunaldım bunaldım bunaldım! ne düşünüyorsunuz?

arkadasim
asosyal bir es daha fenadir söyleyim
bende varda bir tane
böyle insanlar kolay degismez
sn bilirsin

bu durumlar ilerde evlendiğinizde daha büyük sorunlara yol açabilir diye düşünüyorum.bi evlilikte kişinin çok düzgün iyi biri olması yetmeyebiliyo bazen.benim eşimde senin sevgilin kadar olmasada fazla gezmeyi seven biri deil.ben çok çekiyorum bu konuda.heleki kız arkadaşın yoksa durum biraz daha dayanılmaz oluyor.sevgilinin yorgun olduğu zamanlarda anlayış gösterebilirsin ama bu sürekli olmazki şuanda sevgilisiniz daha tam gezip eğleneceğiniz bi dönem.hem böyle olmazsa sen onu tam anlamıyla tanıyamazsınki.iyi düşün bence.

Hemde doktor pes yani:)bunların doktorlukla avukatlıkla ilgisi yok aslında kelın ılacı olsa basına surermıs o hesap robota bağlamış hayatı sana bır fıkır verıyım mı bu sımdı sanal sohbetlerıde sevıyordur ot gıbı yasam yanı hayat bu degıl kı bıde bazı erkeklerde farkedıyorum dışarı çıkınca paraya kıyamaması var ben hiç sevmem mesela yedırmeyı ıcırmeyı gezdırmeyı bana bıseyler sunma çabasında olmayan rahat bir erkek benım gözümde bıtmıstır helekı bu da ılıskının ılk gunlerıyse ohooo ben bunun telefonuna bıle çıkmam o derece yanı usenırım :)

ot gibi aynen işte, ya insanın bi hayali olur ya, gerçi var, kendi işini kurmak falan. ama yani mesela yurtdışına gitsek tatile vs olmaz mı. hadi tamam olmasın, ama en azından hayali bile güzel yaa. ben öyle büyük şeyler bekliyorum zannedilmesin yani örnek veriyorum. yok canım ya ne sanal sohbeti işi olmaz pek onlarla zaten bayaa bi seviyor beni o yüzden kıyamıyorum bazen yoksa çok fena laflar edicem tutuyorum kendimi. para konusunda öyle biri değil alır yeriz içeriz bana da destek olur parasının hesabını bilir ama harcamaktan da çekinmez aslında çok olgun yani. ama o değil ki dert... ayyy bayılazaaam

arkadasim
asosyal bir es daha fenadir söyleyim
bende varda bir tane
böyle insanlar kolay degismez
sn bilirsin

yok canım evlilik düşünmüyorum zaten yani bu şekilde olmaz asla. evet aynen değişmiyor, tamam belki ben üzülmeyeyim diye yapıyor dediğimi bazen ama ben içinden gelsin istiyorum keyif alalım istiyorum ama yooook. e o zaman ne anladım ben? çok zor

Bazen benim de hiç dışarı çıkasım olmuyor.
Misal bu haftasonunu da böyle tamamladım hatta cumadan sigaralarımı bile stokladım. Buzdolabım zaten doluydu çok şükür.
Acep ben de mi asosyalim ki? Olabilirim he...
İnsan haftaiçi çok yoğun çalışınca haftasonu evde yaymayı/yayılmayı seviyor inan.
Dışarısı çok soğuk...

Erkek arkadaşın bu şekilde düşünüyor olabilir ama cidden asosyal olduğunu düşünüyorsan ya bitireceksin ya da olduğu gibi kabul edeceksin.

Bunalmakta çok haklı olduğunu düşünüyorum.
Eski sevgilim de bu tip biriydi, öğğğ dedirtti bana.
Hatırladıkça sinirlerim bozuluyor hatta.

Birbirinizi gerçekten seviyorsanız, onun ilgi alanı olmasa bile senin seveceğin şeylerde sana katılması gerekiyor.
Sen de ona aynı şekilde.
Sonuçta aynı zevklere sahip olmayabilirsiniz fakat orta yolu bulabilmeniz lazım ilişkinin sağlıklı devam edebilmesi için.
Aksi halde böyle biriyle devam edemezsin bence.

bence evlilikte bi yerden sonra sevgi idare etmek falan kalmıyor benim babamda doktor ama asla bi sosyal hayatı yoktur ve sırf bu yüzden annemle boşanmak üzereler üstelik annem aşık olarak evlenmiş babamla o zaman idare ederim düzelir falan sanmış ama değişen bişey yok hatta eve alıştıkça dahada kapatıyor kendini adama markete çıkmak bile zor geliyor . benim sana tavsiyem kafa dengin birini bul insanı değiştiremezsin eğer ben kabullendim böyle devam edebilirim diyebilirsen devam et tabi sana kalmış bişey .

öfff tipik maloz bir erkek. Bununla ömür geçmez. Ayy ileride çocuklara parka götür azıcık oynat getir desen sen götür der bu tip adamlar. Asla değişmez.

İyi hoş güzel de asosyal bir adamsın diye de terkedilmez. Artısını eksisini iyi düşün.

Ahah sevgilime de azıcık bulaştırsak huyundan hiç fena olmazBenimki de aksine utanmasa hergününe bir etkinlik koyacak tiyatroymuş, kurslarmış.
Allahtan ben de seviyorum gezmeyi, yeni yerler görmeyi bi'ordayız bi'burda
Ama sanırım hep senin dediğin gibi olsak çok sıkılırdım monotonlaşır çünkü bi'süre sonra ya:26:
İşi yorucu ama ne biliyim rahat bi'günü vardır illaki ogüne etkinlik koyun mesela. Bitanem ben de sıkılıyorum bu gün bizim gezme günümüz olsun deyin. Bi'hafta sinema, bi'hafta sabah kahvaltısı, bi'hafta hiç görmediğiniz bir semt

aman sakın bulaşmasın sevgiline yoksa oynatırsın kafayı valla
ne etkinliği şekerim adam bi haftasonu 2 gün üst üste mecburiyetten bi yerlere gitmek zorunda kaldık almamız gerekenler vs oldu diye söylendi durdu bi evde oturamadım bi dinlenemedim tatil günü 2 ay dışarı çıkmıcam falan diye söylendi. ona göre iş olmadığı tatil günleri sürekli dinlenmeli, e sen o zaman niye çalışıp para kazanıyorsun diyorum, madem iyi yaşayamayacaksın niye para kazanıyorsun git bırak işi annenle otur hayatının sonuna kadar baksınlar sana, önüne de yemek koyarlar tamam işte dimi ama? öküz

yok senin durum normal yani herkesin bazen kafa dinlemek, evde takılmak istediği zamanlar olur elbette. adamdaki kronik bir vaka. sürekli evde olmak istiyor. bıraksan bulunduğu yere yapışacak hatta kökleri bile çıkar, çok zorlasa fotosentez yapar hey allahım
olduğu gibi kabul ettim aslında ben kimsenin değişebileceğine inanmam ama fikirleri öğrenmek istedim, aslında ona da saygı duymak lazım da işte...

Bende de vardi bir tane ondan :)
Bastan ay ne güzel cok fazla disarida takilmayan, evcimen iste iyi kalpli temiz düzgün bir insan dedirtiyor bu tipler, özellikle de cok gezip cok takilan birini tanimissaniz öncesinde. Sonra gezmekten hoslanmamasi ya ne gerek var oturalim iste demesi size fazlasi ile dokunmaya basliyor. Sinemaya gidelim? Bugün olmaz.. Tiyatro? Yok. Bir gün de sen bir etkinlik ayarla gidelim dersin, beklemekle kalirsin. Yemek yiyelim dersin, sen sec mekani der. :) Bayiltir bu tipler insani. :)

Bence ileride cok sorun yaratir bu durum. Insan söyle arada sirada süpriz yapan mesela dedigin gibi bir tatil ayarlayan, bir etkinlik düzenleyen bir erkek istiyor. :)

Erkeklerin cogu alisveris merkezlerinde dolasmaktan hoslanmazlar ama yine de isin bir dengesini bulabilmek lazim sevgili erkekle :)

Hani simdi ona anlat diyecegim ama insanlari degistirmek zordur. Ne kadar anlatsan da degismez, ben denemistim :)

Bence arkadas cevreni genisletmeye calis, belki senin sürekli arkadaslarinla olman ona sevk verir de seninle gezmeyi mumla arar

Benimki de asosyal bende asosyalim ama bizim ki arkadaş çevresi bakımından.
2 günlük kaçarız , dışarda dolaşırız. Beraber pek çok şey yaparız. Ama sizin paylaşım sadece evde sanırım.
Bu gerçekten sıkıcı haklısın :26:

ya mesele evde durması da değil belki ne bileyim hiç heves yok sanki, bak mesela şimdi ondayım o içerde meslekle alakalı bi şeylerine bakınıyor ben burada onun dedikodusunu yapıyorum ehehe, şimdi desem bi hava almaya yürüyüşe çıkalım caddede desem ''delirdin galiba hayatım'' der

hatta durun diyeyim bakalım ne diyecek ahahahhh canlı bi deneye tanık olacaksınız

sevgılın aynı benım karakterımdeymıs..
bende hıc sevmem bı yerlere gıtmeyı,gezıp,eglenmeyı..
kocamsa tam tersı hayat dolu,benle alısverıse bıle gelmeye heveslıdır..
bense mecburıyetten gıderım..tatıl planlarını taa kıştan yapar..
yemek yemeye sehrın öbur ucundakı restorana gıder..
sınema hastadır..bense sırf o mutlu olsun dıye eslık ederım
senın sevgılınınde benım gıbı yapması lazım..
bıraz senın ısteklerın yerıne gelmelı..bıraz sevgılının..
mısal ben hafta ıcı gunduzden zaten evdeyım..
hafta sonlarıysa kocamın ısteklerıne uyarım..oofflayıp puflayarak burnundan da getırmem..
sadece cok yorulurum

Of ya bu assosyallikten nefret ediyorum 2sene once evlendim ama omrum tukendi resmen benim omur torpum hem a sosyal hemde internet bagimlisi ve ben bu durumu artik idare edemiyorum surekli tartisma cikmaya basladi aramizda bugun harika bi hava vardi bu beni birakti gitti buroya internete girmek icin neymis pc ye ters ters bakmisim ilahi adalet bu ya buroda aksama kadar elektrik gelmemis ve kos kos eve geldi yemek yedi ve yatti.sucumneydi ki boyle biriyle evlendim demekten kendimi alamiyorum.benim ailem arkadas cevremse surekli gorusur. İr aradadir artik insanlar bendende uzaklasmaya basladi cunku kimseyle gorusmuyo ve zoraki gittigindede suratindan yanina yaklasilmiyo evdeyken bile konusmuyoruz ha duvar ha o cok zordayiim coook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…