Aspirin kullanıyordum

Canm tahlil olcaginda sakin kimyalsali karostirma devlet maalesef uc dusukden snra bubtestleri yapio ozelde yaptirirsan bilmiormda genelde tip fakultuleridne yapilio bn uc kaybim oldu dedim olelikle yaptirabilmistm

Devlet 35 yasin uzerindeki Anne adaylarina tek dūsūkten sonra o testleri yapiyor. Bana öyle dediler ve aninda yaptilar.

Simdi yedigimiz ictigimiz bahcemizde yetisen bile hormon yuklu. Bu yuzden kisirlik dusuk bebek ölūmleri vs daha bir sūrū sıkıntı cıktı. Hastaliklar kanser cogaldi.

Allah yardimcimiz olsun. Zor zamnda yasiyoruz

Ozaman tup bebek yapiliyomus canm druma sordugumda oyle de,misti..ilk gebeligimde drum kanin biraz yogun demisti.kan pihtilasmasi mi var nedir rabbim imtihanimizi kolaylastirsin cnm...
Aminn.. Cok yakin bi arkadsim kromazonlarinda sorun cikti dediniz gibi tum doktorlar tup bebek demis cunku bebegi hep dusuordu olursada engelli olur demisler bulundugum yerde cok unlu bi prof var bnde ona gitmistim onu tavsiye ettim oda demiski normalde hamile kalabiliorsan neden tup bebek olsnki demis takdiri Allahdan cok hastam var bole hic birseydr olmadi demis takdirini Allaha biraktilar suan korunmuorlar.. Herseyini hayirlisi ins ole birsey olmass sahet olursa bile tek doktorla hareket etmemek lazim

dr iğne veriyorsa neden kabul etmiyorsun sen dr daha mı iyi bileceksin yapmayın bunu yaaa ,
yarın hemen dr gıt ve gereken neyse yap bunudamı kaybetmek istiyorsun allah korusun

Aminn.. Cok yakin bi arkadsim kromazonlarinda sorun cikti dediniz gibi tum doktorlar tup bebek demis cunku bebegi hep dusuordu olursada engelli olur demisler bulundugum yerde cok unlu bi prof var bnde ona gitmistim onu tavsiye ettim oda demiski normalde hamile kalabiliorsan neden tup bebek olsnki demis takdiri Allahdan cok hastam var bole hic birseydr olmadi demis takdirini Allaha biraktilar suan korunmuorlar.. Herseyini hayirlisi ins ole birsey olmass sahet olursa bile tek doktorla hareket etmemek lazim
Bugun bizde esimle ayni seyi konustuk.cok sey bildikce daha cok korkuyo insan.ben kendi kendime hamile kaliyorum cok sukur.iki kimyasaldan dolayi korktum acikcasi..acaba olunca yine dusermi diye dusunuyorum hep.bide kurtajim var kalbi durdugu bebegimin..olurda yine ölür mu ki diye dusunmeden edemiyorum..takdiri ilahi rabbim yol gostersin canm..soyleyen dr ne guzel soylemis ama insan oglu iste fazla mi vesvese yapiyoruz yada cok mu korkutuluyoruz bilemiyorum ki

Bugun bizde esimle ayni seyi konustuk.cok sey bildikce daha cok korkuyo insan.ben kendi kendime hamile kaliyorum cok sukur.iki kimyasaldan dolayi korktum acikcasi..acaba olunca yine dusermi diye dusunuyorum hep.bide kurtajim var kalbi durdugu bebegimin..olurda yine ölür mu ki diye dusunmeden edemiyorum..takdiri ilahi rabbim yol gostersin canm..soyleyen dr ne guzel soylemis ama insan oglu iste fazla mi vesvese yapiyoruz yada cok mu korkutuluyoruz bilemiyorum ki
Emin ol bnde ayni seyleri yasadim karnimdaki bebege birsey olcak dusuncesyle koskaca bi dokuz ay gecirdim hic sole karnimi gere gere gezemedim son haftaya geldigimde de bir gun fazla dursa birass daha tadini varayim diordm cunku stresden hic birswy anlamadim hamilegimden:(( onu veren Allah koruyacak olanda o dua et onun bu dunyada nasibi varsa hic birsey engel olamio emin ol.. Son bi ikaz hani hep derler hamilelikde stres bebege yansir die sacma gelirdi ama dogruymus.. Bebegim ilk 1 yasina kadar surekli korkan surekli aglayan zor bi bebekde inanmassn kac hocaya goturdk ne dediler biliormsn kizim sen hamilelignde nasil bi korku yasadin hep bebege gecmis ondan bole diolarda buyudukce asti cok sukurr.. Baya uzun oldu :))

Hmm bunu bilmiordm keskee bu yas siniri dahada dusse bunada sukur ne diyelim..
Ama çok saçma bence. Yaa neden uc tane düşük bekleniyor ki ? O Anne ne sikinti ne stress hayal kirikligi yasiyor. Bebek dersen onunda bir cani yok mu ? Cok çok çok saçma bir sey. .

dr iğne veriyorsa neden kabul etmiyorsun sen dr daha mı iyi bileceksin yapmayın bunu yaaa ,
yarın hemen dr gıt ve gereken neyse yap bunudamı kaybetmek istiyorsun allah korusun

☺☺☺

Dur ya kizma hemen.
Igneyi kabul etmedigimden degil. Ilk dr a gittigimde igne verdi on tane. Kolundan vuruacak dedi. Onu vurdu esim ama kolumda agri yapti igne kolumu hareket ettiremez oldum. Ikinci gittigimde igne den baska alternatif yok mu, Boyle Boyle dedim. Aspirin verelim dedi.

Aspirin de 21. gun kanamaya sebep oldu. Tekrar igneye donduk ama bu sefer karnindan vurabilirsin dedi dr.

Igneden korktugumdan degil yani. .
Bugun Ignede ucuncu gunum sıkıntı yok çok şūkūr.

☺☺☺

Dur ya kizma hemen.
Igneyi kabul etmedigimden degil. Ilk dr a gittigimde igne verdi on tane. Kolundan vuruacak dedi. Onu vurdu esim ama kolumda agri yapti igne kolumu hareket ettiremez oldum. Ikinci gittigimde igne den baska alternatif yok mu, Boyle Boyle dedim. Aspirin verelim dedi.

Aspirin de 21. gun kanamaya sebep oldu. Tekrar igneye donduk ama bu sefer karnindan vurabilirsin dedi dr.

Igneden korktugumdan degil yani. .
Bugun Ignede ucuncu gunum sıkıntı yok çok şūkūr.

kızmadım canım benım ,:oops:
bende karnımdan vuruluyorum çok büyük sıkıntı yapmıyor , bendede fitil benı kötü yapmıştı kaşıntıdan ölmüştüm , merkezi aradım onuda kalçadan iğneye çevirdi , şimdi hem karından hem kalçadan iğne yaptırıyorum , inşallah sonuçlarımız pozitif olur bütün acılar unutulur.

kızmadım canım benım ,:oops:
bende karnımdan vuruluyorum çok büyük sıkıntı yapmıyor , bendede fitil benı kötü yapmıştı kaşıntıdan ölmüştüm , merkezi aradım onuda kalçadan iğneye çevirdi , şimdi hem karından hem kalçadan iğne yaptırıyorum , inşallah sonuçlarımız pozitif olur bütün acılar unutulur.

Kizmadigini biliyorum :KK200::KK200::KK200:

Insallah. Allah yardimcimiz olsun.

Back
X