Maske Tarifleri Aspirinli Kil Maskesi

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

boncuukgooz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
255
85
Merhabalar, şu sıralar yağlı ve siyah noktları olan cildime iyi gelen bir formülden / uygulamadan bahsedeceğim Yeşil Kil ile Tablet Aspirinin karışımı ile yaptığım bir maske.Cildimde bulanan hoş görünmeyen siyah noktalarımı temizlediğini ve gözeneklerimin küçüldüğünü gördüm.

Aspirin li Kil Maskesinin Faydaları

Aspirin’in içeriğindeki salisilik asit ve antienflamatuvar özelliği ile akne oluşumunu, akneye bağlı kızarıklıkları ve ağrıları azaltır. Kurutucu özelliği ile cildinizdeki fazla yağ salınımının azalmasını sağlar

  • Cildi canlandırır
  • Gözenekleri küçültür
  • Cildi derinlemesine temizler
  • Doğal bir parlaklık verir
  • Sivilce ve siyah nokta oluşumunu azaltır.Cildi besler ve yumuşatır
Düzenli olarak uygulandığında pürüzsüz bir cilt sağlar
Kan dolaşımını arttırır
Ölü cilt hücrelerini temizler.

Malzemeler ;
· 2-4 adet aspirin,
· 1 yemek kaşığı Yeşil kil (toz halde aktarlarda bulabilirsiniz)
· 1 tatlı kaşığı limon suyu
· 1 çorba kaşığı Ilık su
· Karıştırmak için tahta spatula ve maske fırçası
· Cam bir kase

Hazırlanışı Ve Uygulaması

Öncelikle ben 4 adet aspirin kullandım aspirinler kasede limon suyu ile eritilir, 1 yemek kaşığı yeşil kil ve 1 çorba kaşığı ılık su eklenerek tahta spatula ile karıştılır, kıvamı hafif sulu olmak ile birlikte tabiri caizse çamur kıvamına gelmeli daha sonra maske fırçası yardımı ile yüzdeki kas yönlerine doğru maske sürülür. Yüzde çok az kaşıntı ve kızarıklığın olması normaldir. Bu şekilde 15-20 dakika beklenir.(dilerseniz maske kurur kurumaz yıkayabilirsiniz) Ve maske temizlenir. Uygun bir güneş koruyucu ve nemlendirici ile işlem sonlandırılır.
Benim maskeden sonra kullandığım Bio Oil içerisindeki papatya kokusu ve 3 damlası bile bereketli olan bir yağ benim cilt lekelerime de bi nebzede olsa iyi gelen cildimi nemlendirilmesi bağlılık hissi bırakmadan rahatlatan bir ürün.

Dip Not : Bu maskeyi kuru ciltler uygulamamalı...
Sevgilerimle...
 

Eklentiler

  • Screenshot_2016-08-20-20-58-07-1.png
    Screenshot_2016-08-20-20-58-07-1.png
    547,7 KB · Görüntüleme: 250
X