kames Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Şubat 2011 193 0 66 İstanbul 11 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi kames #1 arkadaslar kına geceme 4 hafta gıbı bır sure kaldı hazırlıklar tum hızıyla devam ediyor:)
sedosbilal ben bilmem beyim bilir;)) Kayıtlı Üye 9 Aralık 2010 2.001 10 66 İstanbul 11 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi kames #2 çok güzeller mutlu olun inşallah çok az kalmış yaa heyecan doruktadır şimdi dimi offff:18:
kames Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Şubat 2011 193 0 66 İstanbul 11 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi kames #3 sedosbilal .!.: çok güzeller mutlu olun inşallah çok az kalmış yaa heyecan doruktadır şimdi dimi offff:18: Genişletmek için tıkla... çok tsk ederım su an bırsey hıssetmıyorum aslında.ve cok eksıgım var mekan abıyem tamamda bındallıda ıstedıgım gıbı sey bulamadım hala Son düzenleme: 11 Mayıs 2011
sedosbilal .!.: çok güzeller mutlu olun inşallah çok az kalmış yaa heyecan doruktadır şimdi dimi offff:18: Genişletmek için tıkla... çok tsk ederım su an bırsey hıssetmıyorum aslında.ve cok eksıgım var mekan abıyem tamamda bındallıda ıstedıgım gıbı sey bulamadım hala
sedosbilal ben bilmem beyim bilir;)) Kayıtlı Üye 9 Aralık 2010 2.001 10 66 İstanbul 11 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi kames #4 kames .!.: su an bırsey hıssetmıyorum aslında.ve cok eksıgım var mekan abıyem tamamda bındallıda ıstedıgım gıbı sey bulamadım hala Genişletmek için tıkla... hımmm aklına göre bişey bulursun inşallah ya zor valla bende daha ayarlamadım bindallıyı filan daha var benimm sen çok aaaaaz kalmıııış
kames .!.: su an bırsey hıssetmıyorum aslında.ve cok eksıgım var mekan abıyem tamamda bındallıda ıstedıgım gıbı sey bulamadım hala Genişletmek için tıkla... hımmm aklına göre bişey bulursun inşallah ya zor valla bende daha ayarlamadım bindallıyı filan daha var benimm sen çok aaaaaz kalmıııış
kames Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Şubat 2011 193 0 66 İstanbul 11 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi kames #5 nısanlıgımıda nısandan bır gun once bulmustum sanırım kınada da aynı durum olucak:)
sedosbilal ben bilmem beyim bilir;)) Kayıtlı Üye 9 Aralık 2010 2.001 10 66 İstanbul 11 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi kames #6 kames .!.: nısanlıgımıda nısandan bır gun once bulmustum sanırım kınada da aynı durum olucak:) Genişletmek için tıkla... offf çok stresli olur ama öyle de yaa son ana kadar düşünür insan
kames .!.: nısanlıgımıda nısandan bır gun once bulmustum sanırım kınada da aynı durum olucak:) Genişletmek için tıkla... offf çok stresli olur ama öyle de yaa son ana kadar düşünür insan
B burcukerim Guru Kayıtlı Üye 14 Aralık 2010 242 0 316 37 Sakarya 13 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi kames #7 Benim de 5 gün kaldı kınama.düğüne de son 1 hafta.Heyecan dorukta :)
sedosbilal ben bilmem beyim bilir;)) Kayıtlı Üye 9 Aralık 2010 2.001 10 66 İstanbul 13 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi kames #8 burcukerim .!.: Benim de 5 gün kaldı kınama.düğüne de son 1 hafta.Heyecan dorukta :) Genişletmek için tıkla... ayyyyyyyyyyy çok az kalıııııııııııııış okuyunca bile tüylerim tiken tiken oldu valla:18::18::18:
burcukerim .!.: Benim de 5 gün kaldı kınama.düğüne de son 1 hafta.Heyecan dorukta :) Genişletmek için tıkla... ayyyyyyyyyyy çok az kalıııııııııııııış okuyunca bile tüylerim tiken tiken oldu valla:18::18::18:
kames Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Şubat 2011 193 0 66 İstanbul 14 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi kames #9 sedosbilal .!.: ayyyyyyyyyyy çok az kalıııııııııııııış okuyunca bile tüylerim tiken tiken oldu valla:18::18::18: Genişletmek için tıkla... bugun 4 kaldı herhalde nasıl heyecan:)ınsallah herseyın cok guzel agız tadıyla gecer benım son 25 :)
sedosbilal .!.: ayyyyyyyyyyy çok az kalıııııııııııııış okuyunca bile tüylerim tiken tiken oldu valla:18::18::18: Genişletmek için tıkla... bugun 4 kaldı herhalde nasıl heyecan:)ınsallah herseyın cok guzel agız tadıyla gecer benım son 25 :)