• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşşağılandım ..

Ufak çaplı bir şok geçirdiğim için diyrmedim ( beynimde anlatmaya çalıştım ama nerden başlıcağımı nasıl anlatıcağımı bilmedim o aşşağılama karşısında.)

Cahilliğin seviyesini anlama durgunluğudur o bir kaç saniye.
Acaba nereden başlasam da anlayabilse diye düşünürken karşıdakini çoktan ilgisi dağılmıştır bile :KK70:
Bir dahakine acele edip siz bir "ay ilahi hiç güleceğim yoktu" kahkası patlatın karşınızdaki şaşırsın. Zaman kazanırsınız :KK70:

Kadın da tanıdıklarına sizi anlatıyodur. Birini gördüm daha 4 aylık bebeği var motor filan diyo diye :KK70:
Anlatıyordur tabi anlatmazmı :eek:
Daha yanından uzaklaşmadan yanındakini dürttüp anlattı gözüme baka baka durumu
Gerçekten 4 aylık bebeğime motor sürdürdüğümü felanmı düşündü anlamadımki bu kadarmı cahiliz ..
Herşeyi geçtim ortaokul zorunlu bir ülkede yaşıyoruz ..:KK12:
Deli muamelesi görmemde tuzu biberi :deli:

Aman boşver ne canını sıkıyorsun, bugün ikili test için hastanedeyim. Bı bayanla konuşyoruz benden de genç, cinsiyeti ne diyor eşimde yanımda merak etmiyoruz sağlıklı olsun benim sağlık sorunlarım var damarlarım tıkalı kanım pıhtılaşıyor dedim. Yaşadığım sorunları felan konuştuk. Ettik. Israrla cinsiyet sormaya devam ediyor. Canım ben sağlıklı doğum yapayım bebekte sağlıklı doğsun cinsiyeti merak etmiyoruz dedim. Sonra durdu ne istiyorsunuz dedi. Cinsiyeti merak etmiyoruz dedi. Durdu cinsiyeti sormayacak mısın dedi. Artık sinirlenmeye başladım ama sakin olmam gerek kalp krizi geçirme riskim çok yüksek, etmiyoruz cnm doktor söylerse söyler dedim. Artık dayanamadım. Eşimle hastane de başka işimiz var onu yapmaya gittik. Eşim bu bayanlar ne değişik ya dedi.
Bizde yaşadık bizde Erkek olmazsa sevmem diyenler bile oldu eşim hep delirmiş bu millet evladın erkeği kızımı olur dedi ..
İnsanlara şaşırıyorum bazen valla
Bu arada inşşalah yavrunuzu sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşalllaaaahhh:nazar::emir_bebek:

Cahilliğin seviyesini anlama durgunluğudur o bir kaç saniye.
Acaba nereden başlasam da anlayabilse diye düşünürken karşıdakini çoktan ilgisi dağılmıştır bile :KK70:
Bir dahakine acele edip siz bir "ay ilahi hiç güleceğim yoktu" kahkası patlatın karşınızdaki şaşırsın. Zaman kazanırsınız :KK70:
Ayyy ilahi sizzz :ukala:
Hislerime ancak bu kadar güzel tercüman olunabilirdi :KK25:

Sende ona ; ‘aslında tamda hastanedeyken bi çocuk doktoruna gidip benim söylediğim sözü söyle de bakalım deli miymişim yoksa eğitimli ve bilinçli bir anne miymişim ??’ Deseydin keşke ....Ayrıca ‘bunları bilmemek ayıp değil bence sizde öğrenmeye çalışırsanız iyi edersiniz ’ diyip ordan uzaklaşsaydın ....

Etrafta o kadar çok tuhaf insan var ki her tepkiyi dert etsek yasayamazdik. Böyle şeylere karışan olursa "Hmm olabilir" deyip geçmeyi tercih ediyorum. Laftan anlamaz biri gibi duruyorsa. Tartışılıp konuşulacak biriyse fikrimi net bir şekilde açıklarım tabi.

Bizde yaşadık bizde Erkek olmazsa sevmem diyenler bile oldu eşim hep delirmiş bu millet evladın erkeği kızımı olur dedi ..
İnsanlara şaşırıyorum bazen valla
Bu arada inşşalah yavrunuzu sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşalllaaaahhh:nazar::emir_bebek:
İnşallah inşallah.
Damarlarım açılsın diye uğraşıyoruz.
Milletin derdi cinsiyet olmuş.
Biz bı kucağımıza alalım diye kırk takla atıyoruz.

Etrafta o kadar çok tuhaf insan var ki her tepkiyi dert etsek yasayamazdik. Böyle şeylere karışan olursa "Hmm olabilir" deyip geçmeyi tercih ediyorum. Laftan anlamaz biri gibi duruyorsa. Tartışılıp konuşulacak biriyse fikrimi net bir şekilde açıklarım tabi.
Aslında çok kafama takmam ama cevap veremedim kalakaldım ve bana bir bakışı vardı resmen küçük düşürücüydü ..
Herkes birşeyler söylüyor.
Ben hep insanlar doğum yaptığında doğru olmasa bile morel olsun diye hep ya annelik güzelleştirdi seni
Sana annelik çok yakıştı diyorum
Misal benden önce arkadaşım doğum yaptı bana bişey danıştığında bebeğini en iyi sen anlarsın sen hislerine güven diye telkinlerde bulunurdum ..
Bana yapılan iseeee
Yengem : ye yer şişmişsinnnn ..
Eşimin arkadaşının eşi : Bu çocuk obezzz gibi duruyor ( bebeğim sadece anne sütüyle besleniyor )
Dayımın kızı : ya kelebek yanlış anlamada eski halinden eser yokkk ..
Arkadaşım :ye ye iki gram süt için mahvettin vücudunu ver mamayı nolucak benimki bak hep mama içti niye parcalıyorsun kendini ..
Etrafım böyle insanlarla dolu ama kimse 4 ay önce doğum yaptığımın sezeryan olduğumun zor bir dönemden gectiğimin ve psikolojimi düşünmüyor tuz biber oluyor bazı şeyler

İnşallah inşallah.
Damarlarım açılsın diye uğraşıyoruz.
Milletin derdi cinsiyet olmuş.
Biz bı kucağımıza alalım diye kırk takla atıyoruz.
Bende zor bir hamilelik geçirdim 6 ay hastanede kaldım protestan iğneler serumlar yemekten kollarım mosmordu bide üstüne hamilelik sarılığı geçirdim 5. Aydada kalp krampı yaşadım adaklar adadım sadece bebeğime odaklandım şükürler olsun şimdi yanımda darısı başınıza moreliniz hep yüksek olsun inanın sağlıcakla alıcaksınız kucağınıza ..:anne:

Bende zor bir hamilelik geçirdim 6 ay hastanede kaldım protestan iğneler serumlar yemekten kollarım mosmordu bide üstüne hamilelik sarılığı geçirdim 5. Aydada kalp krampı yaşadım adaklar adadım sadece bebeğime odaklandım şükürler olsun şimdi yanımda darısı başınıza moreliniz hep yüksek olsun inanın sağlıcakla alıcaksınız kucağınıza ..:anne:
İnşallah Rabbim benimde kucağıma almayı nasip eder.
Her şeyin sahibi yaradan veren Rabbim olacak, bol bol dua ediyorum.
İnşallah bebeği besleyen damarlarda tıkanma olmaz.
Çok ağır bı diyetim var, rahatsızlığım ömür boyuymuş bu diyeti ömür boyu yapacağım.
Fakat inanın ben kendim için belki dikkat etmeyeceğim ömür boyu fakat şu an yasak hiç bir şeyi ağzıma sürmüyorum damarlarım açılsın diye.
İkili testte bebek iyi de sorun yok ama damarlarda direnç var. Şu an 3 aylik 5 aylık olduğunda inşallah damarlarımda hiç sorun olmaz. Kan sulandırıcı iğne olup, coraspirin iciyorum.
Vitaminlerimi alıyorum.
Bende herşeye razıyım şu an benimde her yerim mosmor hastanede yatmayada razıyım.
İnşallah Rabbimden istemesini biliyorumdur.
Rabbimi incitmeden evlat istiyorum.
Yaratılanların en şereflilerinden bir melek de bana nasip eyler.

Herkesin egitimi yasayis bicimi ayni degil. Bilmeyebilir ama bu sekilde yapmasi sacma olmus. Konu basligini okuyunca birsey oldu sandim bende.. bunu mu taktin? :)

Back
X