• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşşağılandım ..

İyi akşamlar hanımlar ..:110:
Günün ikinci konusunu açıyorum ama resmen dışlandım ..
Benim bursada fazla arkadaşım yok arkadaşlarım hep İstanbul da çok sık görüşemiyoruz da..
Annem hastanede çalışıyor hastanede evime yakın ..
Canım skılıyordu annemin mesaisi bitmiş beni çağırdı yürüyelimmi bize geçeriz diye gittim bebek arabasını alıp ( 4 aylıkta bebeğim var )
Hastanenin bekleme salonunda oturuyorum ..
Benim gibi bir bayan geldi yanıma oturdu kucağındada bebeği benimkinden biraz daha büyük ..
Muhabbet etmek için yanaşınca bende cevaplar verdim annemi beklerken bebeklerimizi sorduk birbirimize ..
Sonra bebeğime baktı ( bebeğim suratını çiziyor tırnaklarını kesiyorum ama genede bastırarak çiziyor )
Bana eldiven geçirsene eline yüzü çizilir böyle dedi bende
- Motor gelişimini desteklemek için eldiven kullanmak istemiyorum 20 günlükken çıkarttık eldiveni biz demeye kalmadan aşşağılar bir tavırda
Küçücük bebek ne anlar motordan dedi bişey diyemedim bön bön suratına baktım:işsiz:
Annem geldi tam çıkıyoduk yanındaki kadına beni gösterip delimi ne motor felan dedi çok utandım hemen çıktım annem de nolduu dedi böyle böyle dedim odaa araştırmamıştır takma kafana felan dedi ama resmen küçük düşürdü kafama takıldı kaldı aklımdan çıkmıyor eşime anlatıyorum gülüyor ..
Açıklamama bile izin vermedi resmen..

ne güzel dertleriniz var valla imreniyorum.

Bir tanidigimin ortaokul caginda kardesi var. Birazda toplu bir kiz. Bir gun okuld aogretmeni cagiriyor annesini diyor ki kiziniz obeziteye gidiyor lutfen onlemini alin. Sen anne eve gel terlikte kovala cocugu ben seni okula gonderiyorum sen nerelere gidiyorsun okuldan kacip diye. Abla durunu anlamis anlatmis annesine ama terligi yemis arada ufaklik. Buna cok gulmustum. Aklima geldikce gulerim. Bundan sonra sizin hikayeyede aklima geldikce gulecegim sanirim. Ayrica siz niye utanıyorsunuz. Cocuk sahibi olupta motor gelisim nedir bilmeyen utansin...

:KK70::KK70:
Ay sinirim bozulduu.. Yazık ya çocuğa.. :KK70:
Cahile laf anlatmanın vücut bulmuş hali..

Hala gülüyorum krize girdim.. :KK70::KK70:

O anda "ahh yazıık bu cehaletle anne olmuşsun ama bebek gelişiminden haberin bile yok. Bebeği yapabilmişsin ama bravo. Hazır hastanedeyken gir bi çocuk doktorunun odasına da 'biri motor gelişimi dedi bu ne demek' diye sor anlatsın. Ben anlatamam zira zır cahile laf anlatmaktan daha önemli işlerim var" deseydiniz..

Benim bursada fazla arkadaşım yok arkadaşlarım hep İstanbul da çok sık görüşemiyoruz da..
Canım skılıyordu annemin mesaisi bitmiş beni çağırdı yürüyelimmi bize geçeriz diye gittim bebek arabasını alıp ( 4 aylıkta bebeğim var )
Benim gibi bir bayan geldi yanıma oturdu kucağındada bebeği benimkinden biraz daha büyük ..
Muhabbet etmek için yanaşınca bende cevaplar verdim annemi beklerken bebeklerimizi sorduk birbirimize ..
Sonra bebeğime baktı ( bebeğim suratını çiziyor tırnaklarını kesiyorum ama genede bastırarak çiziyor )
- Motor gelişimini desteklemek için eldiven kullanmak istemiyorum 20 günlükken çıkarttık eldiveni biz demeye kalmadan aşşağılar bir tavırda
Küçücük bebek ne anlar motordan dedi bişey diyemedim bön bön suratına baktım:işsiz:
Annem geldi tam çıkıyoduk yanındaki kadına beni gösterip delimi ne motor felan dedi çok utandım hemen çıktım annem de nolduu dedi böyle böyle dedim odaa araştırmamıştır takma kafana felan dedi ama resmen küçük düşürdü kafama takıldı kaldı aklımdan çıkmıyor eşime anlatıyorum gülüyor ..
Hahaha sinirim bozuldu
O motoru başka motor sanmış belli
Siz aşağılanmamışsınız o cehaletini belli etmis ;)
Bir de bişiy sorucam niye bu kadar ufak şeyleri kafanıza takıp canınızı sıkıyorsunuz?
Sallayın gitsin ;)

Bu kadar takılacak birşey göremedim ben hayatınızda bir daha görmeyeceğiniz birini mi dert ediyorsunuz yani hem neden deli mi ne falan dedi anlamadım ben. İnsanlar neler diyor çocuğun olunca herkesten bir ses çıkar ona bakarsanız her söyleneni dert etsek kanser oluruz siz bildiğinizi yapın

USER=773720] sKsEsLsEsBsEsK sKsEsLsEsBsEsK [/USER] keşke kadına, motor gelişimi; hareket gelişimi demek diye mini bir açıklama yapsaydınız.[/QUOTE]
Ufak çaplı bir şok geçirdiğim için diyrmedim ( beynimde anlatmaya çalıştım ama nerden başlıcağımı nasıl anlatıcağımı bilmedim o aşşağılama karşısında.)

Aman boşver ne canını sıkıyorsun, bugün ikili test için hastanedeyim. Bı bayanla konuşyoruz benden de genç, cinsiyeti ne diyor eşimde yanımda merak etmiyoruz sağlıklı olsun benim sağlık sorunlarım var damarlarım tıkalı kanım pıhtılaşıyor dedim. Yaşadığım sorunları felan konuştuk. Ettik. Israrla cinsiyet sormaya devam ediyor. Canım ben sağlıklı doğum yapayım bebekte sağlıklı doğsun cinsiyeti merak etmiyoruz dedim. Sonra durdu ne istiyorsunuz dedi. Cinsiyeti merak etmiyoruz dedi. Durdu cinsiyeti sormayacak mısın dedi. Artık sinirlenmeye başladım ama sakin olmam gerek kalp krizi geçirme riskim çok yüksek, etmiyoruz cnm doktor söylerse söyler dedim. Artık dayanamadım. Eşimle hastane de başka işimiz var onu yapmaya gittik. Eşim bu bayanlar ne değişik ya dedi.

Valla ben boyle cok bilmislik yapan insanlara canim bugun takmak istemedi, annesi benim siz merak etmeyin diyorum.
Aaa olur mu usur annesi diye israr edene de aaa size ne be bakisi atiyorum.
Sonra dokuluyor tabi.
Ben su kadar cocuk buyuttum de bilmem ne.
Buralarada annelik bir sidik yarisidir cunku.

Motor becerileri gelissin diye kurdugunuz cumlenin anlasilmasi bizim ulkede cok luks.
Bilincli olanlari tenzih ediyorum ama herkesle bu diyaloga girilmez.
Sosyal kulturel baglamda sizi anlayabileceginden emin olmadiginiz kisilere bu aciklamayi yapmayin.

Ablacim motor var motor var.O kadin artik ne anladiysa.Siz rezil olmamissiniz konustugunuz kadin kendini rezil etmis.Bu kadar alingan olmayin.Cahilin biri işte

İyi de bu konuda bir bilgisi olmayan insan bunu bildiğimiz motorsiklet olarak anlar 'benim annem de sana bu cevabi verirdi. Sen böyle terimsel konuşmak yerine el kasları için diyebilirdin. Aşağılama yok bence, yanlış anlaşılma.

Bende takintiliydim bı hocamın bu sözü hoşuma gitti:
Niyetimi Allah'a havele eder işime işime bakarim..
O onu demiş bu bunu demiş asla umrumda olmaz..

Buna takıldınız m gerçekten

Back
X