Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın cnm bu spermin başının büyük olmasıysa bizimde sorun o malesefHanımlar aramızda eşine bu tanı konanlar varmı?aşmak için neler yapıyorsunuz?
cnm benim şu an eşim zinco ve pharmaton kullanıyor carnitin de içiyor İNŞALLAH sorunlarımız geçecek cnm kür vesile olur sizede ...eşimdede, baş büyüklüğü var hızda az ve de sayı düşüyordu bakalım nasip düzelecek herşey inaniyorum............leyle ablacım bildiğim kadarıyla baş sorununa globooozosperm deniyor bizimki morfoloji düşüklüğü ileri harekette hafif azalma ve koyuluk ileri derece viskoziteAllahım hepimiin yardımcısı olsun brokoli kürü uyguluyoruz şu an canım gnc nin ve solgarın ilaçlarıyla birlikkte sende dene istersen
cnm benim şu an eşim zinco ve pharmaton kullanıyor carnitin de içiyor İNŞALLAH sorunlarımız geçecek cnm kür vesile olur sizede ...eşimdede, baş büyüklüğü var hızda az ve de sayı düşüyordu bakalım nasip düzelecek herşey inaniyorum............
banamı sordun cnm?Sayısı kaç canım bizimkinde hepsi var,globozo olanda car kuyruk sorunu olanda baş boyun...
kuzum bende okudum onu İNŞALLAH sen dene bakalım iyi sonuç alırsan bende düşünmedim değil ama ne bilim adamlarda bıktı önüne geleni depiyoz ağızlarına:)))))leyla ablacım dün forumda bir arkadaşın mesajını okudum biri vesilesiyle bir herbalistle görüşmüş çok komik bir rakama bir karışım hazırlamış eşine çok iyi gelmiş haber bekliyorum özelden yazdım
inşaAllah canım haklısınkuzum bende okudum onu İNŞALLAH sen dene bakalım iyi sonuç alırsan bende düşünmedim değil ama ne bilim adamlarda bıktı önüne geleni depiyoz ağızlarına:)))))
cnm ameliyattan önce 25 milyon sayı,ileri hareket%20,morfoloji %1 di..................sizin ki?inşaAllah canım haklısın
bizim sayımız şu an 35 milyon sizin?
ortaya söyledim öyle şey diyecektim sayı arttıkça normal sperm bulunma ihtimali artıyormuş yani astenotozoospermi diye hepsi öyle demek değil arada normallerde bulunabilirmişbanamı sordun cnm?
umarım normaller bizim yumurtayı bulur cnm takdir ALLAHın.............:)))ortaya söyledim öyle şey diyecektim sayı arttıkça normal sperm bulunma ihtimali artıyormuş yani astenotozoospermi diye hepsi öyle demek değil arada normallerde bulunabilirmiş
inşallah canımumarım normaller bizim yumurtayı bulur cnm takdir ALLAHın.............:)))
cnm ameliyattan önce 25 milyon sayı,ileri hareket%20,morfoloji %1 di..................sizin ki?
ortaya söyledim öyle şey diyecektim sayı arttıkça normal sperm bulunma ihtimali artıyormuş yani astenotozoospermi diye hepsi öyle demek değil arada normallerde bulunabilirmiş
bizim ilkinde 70 milyon 2. de 38 milyon 3. dede 25 milyon hız 20 morf 1 ......galiba o yüzden de ameliyat oldu bakalım nasip 3 ay dolmak üzere ameliyattan sonraki ilk testi önümüzdeki ay yapacağız değişmişmi bilmiyorum:)canım toplam 35 milyon ilk testte 60 milyondu ikincide 40 milyon 3.de 35 oldu sanki uğraştıkça düşüyor
ileri hız %26 morfoloji %3
bizim ilkinde 70 milyon 2. de 38 milyon 3. dede 25 milyon hız 20 morf 1 ......galiba o yüzden de ameliyat oldu bakalım nasip 3 ay dolmak üzere ameliyattan sonraki ilk testi önümüzdeki ay yapacağız değişmişmi bilmiyorum:)