Erkek İnfertilitesi ASTENOTERATOZOOSPERMİ

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ne zamandır istiyorsun canım kaçıncı tüp denemeniz
2,5-3 yildir tüp bebek yapiyoruz 4defa denedik ama bide bunun öncesinde eşimin 3yil tedavisi vardi.5yıldır uğraşıyoruz aslında.Sen ne kadardır istiyorsun?

Neden denemedin şimdiye kadar ikiz üçüz bişeyler olurdu kesin.

eşim istemiyor canım elbette bende doğal yoldan olsun istiyorum ama henüz vakti gelmedi demekki ama bir kaç ay daha bekleyip olmazsa artık beni kesin diinleyecek inşaAllah

eşim istemiyor canım elbette bende doğal yoldan olsun istiyorum ama henüz vakti gelmedi demekki ama bir kaç ay daha bekleyip olmazsa artık beni kesin diinleyecek inşaAllah
keşke şimdiye kadar ikna etseydin.doktorlar 1yıldır hala olmuyorsa tedavi olunmalı diyor.İnşallah hayırlısıyla ikizleriniz olur,İnsan böyle olunca iyiki tüp bebek yapmışım der herhalde.

Canim bizde ayni durumdayiz..ben de yeni konu actim bu durumu yasayan en azindan bu sitede az kisi cunku ben de cevap bulamıyorum dertlesemiyorum...inşallah en kisa zamanda bebeklerimiz gelir bizim de 2;5 sene oldu ..aşılama olmuş muydun canim.senden haber bekliyor...eger senin icinde mahsuru olmazsa konusalim mi biraz..benyilginim artik da.

Bu arada benim test sonuclarimi da fotosunu cekmistim.yorumlayamiyorum da...ama kadin dogumcum asilama gerekecektir demisti:(

Selamun aleykum
Bende de aynı sorun var sanırım!??????
Sperm 13 M
A ileri 5 M
Morf 0
Baş anomali %16
Orta kısım %13
Kuyruk %3
7 yıllık evliym, hiç gebelik olmadı, bir negatif tüp bebek dememem var.
Önereceğiniz bir şeyler var mı?
Doğru düzgün daha hiçbir şey yapmadık :-(

Selamun aleykum
Bende de aynı sorun var sanırım!??????
Sperm 13 M
A ileri 5 M
Morf 0
Baş anomali %16
Orta kısım %13
Kuyruk %3
7 yıllık evliym, hiç gebelik olmadı, bir negatif tüp bebek dememem var.
Önereceğiniz bir şeyler var mı?
Doğru düzgün daha hiçbir şey yapmadık :-(
Aleykumselam arkadaşım.. Değerlerimiz benzer biz micro denedik microda ımsı yöntemiyle iyi sperm bulabiliyorlar ama size tavsiyem iyi bir ürolağa gidin. Doktorlar vitamin ve proxseed plus diye suya katılan bir ilaç verdiler bize ama şimdi daha kapsamlı testler istediler dna hasar testi ve y kromozom testi gibi...bence vakit kaybetmeyin çünkü bizim ilk testlerimiz daha iyiydi ama giderek düşen bir seyir izledi :(

ASTENOTERATOZOOSPERMİ. bizdede malesef böyle bir durum var. tüp bebek yaptıracağız. arkadaşlar tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim. nerelere gittiniz? hangi ilaçları ve hangi kürleri kullandınız?
sizlerin bebekleriniz oldumu.yardımcı olursanız sevinirim.
şimdiden çok teşekkür ederim
iyi akşamlar

eşinde bu sorun olup doğal yollardan hamile kalabilen var mı? benim eşime de bu teşhis kondu. toplam motilite %33, morfoloji %2, gebeliğe engel değil ama ihtimali düşük dedi doktor :(

eşinde bu sorun olup doğal yollardan hamile kalabilen var mı? benim eşime de bu teşhis kondu. toplam motilite %33, morfoloji %2, gebeliğe engel değil ama ihtimali düşük dedi doktor :KK43:
Bizde de bu sorun var canım bir tüp bebek kimyasal oldu bizde 2 sene olacak deniyoruz puan macun kullanıyor eşim olmazsa artık 2. Tüp benek şubat mart gibi

Back
X