- 28 Ocak 2009
- 34.465
- 57.909
- 1.123
Bütün doktorlar normal dediğine göre birde psikiyatriye gidin o zaman.Goz drunA gittim.normal.troid normal sekerim yok.tansiyon normal![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bütün doktorlar normal dediğine göre birde psikiyatriye gidin o zaman.Goz drunA gittim.normal.troid normal sekerim yok.tansiyon normal![]()
Oksurukle seyreden astimlari var.sadece viral enf zamani tetikleniyo.o sira evde nebulizator var.5 yas sonrasi immunoterapi dusunuyorum
Bütün doktorlar normal dediğine göre birde psikiyatriye gidin o zaman.
Sizin bu konuda bilginiz var sanirim.dr msten suphelenmedi.ama bi.dr olBilirde felan dedi.arada kaldim.kisa sureli ust.uste cift.gorme yasiyorum.ms baslangiciolabilirmi
doktor değilim sonuçta ama ms ile alakalı bir rahatsızlık olduğunu düşünmüyorum, çift görmeleriniz için göz doktoruna gittiniz mi peki?
benim annem 15-20 yıllık ms hastası günlük iğnesi var ve kalıcı bir rahatsızlığı yok çok şükür, o nedenle hastalığı yakından tanıyorum... endişeniz geçmeyecekse araştırma hastanesine bir hocaya görünün derim...siz İstanbuldasınız sanırım, Mefkure Eraksoy var prof,ona muayene olun ve bütün soru işaretleriniz ortadan kalksın...
Allah razi olsun.so.ucta hastakigi biliyosunuz.bu dru nerde bulabilirim.devletmi ozelmi.muayene ucreti nedir.ve kesin su diyebilirmi
Allah razi olsun.so.ucta hastakigi biliyosunuz.bu dru nerde bulabilirim.devletmi ozelmi.muayene ucreti nedir.ve kesin su diyebilirmi
alanında en iyilerden biridir diye biliyorum, İst.u bilmem pek ama bu hoca İstanbul Üni. Tıp Fakultesinde, oradan poliklinik muayene randevusu ile ulaşabilirsin, şimdi bazı üni. hastaneleri mesai dışı özel muayeneye de başladı onu da sorabilirsin arayıp... bu kadar ünlü bir doktorun mutlaka özel muayenehanesi vardır ama inan bilgim yok...internette bir araştır istersen, ama yine söylüyorum sırf rahatla diye sundum bu öneriyi, yoksa boşa panik yapmanı asla istemem
Su an 24 yasindayim inan cok ufak yasimdan beri astim hastasiyim. Evet zorladigi donemler oluyor ama ilaclarini yanindan eksik etmedigin surece korkulucak fazla bisi yok. Ve tabiki gidisat duruminada bagli benim gayet iyi aliskanlik var cunku artik. Ama bu kadar kafana takma bu hastalik birazda piskolojik ne kadar takarsan o kadar rahatsiz oluyosun.
Oncelikle merhaba.burda yazacaklarim size sacma gelebilir.ama ben bunlari yasiyorum maalesef.bundan 1,5 yil evvel hamileyken yagmura maruz kaldim ve usuttum.kesilmeyen oksurukler 1 ay surunce gogus hastaliklarina gittim.astim dedi.once hii.taam.felan dedim.verem diye gitmistim ben.sonra malum internetten astimi arastirdim ve oyle kotu seyler okudumki psikolojim resmen coktu.bide soguga maruz kaldim diye kendimi suclad.iyice kafayi yedim.etraftakiler vah vah yaptikca beter oldum.tam astima alisicam simdide norolojik nir takim belirtiler yasiyorum.ve msten korkuyorum.dr yok.dedi ama onterneti arastirdikca beni korkutan biseyler buluyorum.sakat kalcam,astim ilerlicek gibi bi.suru korkuu.delirmek uzereyim.kisa sureli cift gorme yasiyorum bu arada.ms suphem bu gibi sebeblerden!varmi tavsiyeleriniz.
ne kadar yanlis anladin.ms sem yapcak bisey yok.ama ben insallah ms olirumda diyemiuorum.insallah degilimdir.hastalik cunku.bu msle alakalindegil tabiki sakat kalinmayabilir.ama bole bi teshis konulduktan sonra bundan korkmak cok do.gal bence.hemen kotu algilamayn.sizi kirdiysam ozur.dilerim.fakat astim oldugumdada olucem diye twlepkiler vermistim.ms e ozel bosey.degil.ayrica bu bi bakisbacisi degil.bi insanin bozukta olsa psikolojisi.zaten bu sebeble alinmayin diye baslasim yaziyams li arkadaşları kırmak istemem dedin ama beni kırmayı başardın nasıl bi bakış açısıdır bu ms im sakat kalacam şimdi sokağa çıkarsın düşersin ve sakat kalırsın bu kadar kolay işte sakat kalmak kaldı ki çok şükür ben ve bir çok ms li gayet güzel hayatımıza devam ediyoruz sakat filan da değiliz gerçekten senin nezdinde herkesi uyarıyorum sizler biliyormusunuz başınıza ne gelecek de her ms hastasını hemen yaftalıyorsunuz aa sakat kalacak diye( Allah herkesin kalbine göre versin başka söyleyecek bi laf yok sanırım
İnternetten hastalık belirtileri ve yorumları okursanız böyle hastalık hastası olup çıkarsınız. Netteki abartılı yazılara itibar etmeyin en başta. Ve bence sizin sorunlarınız psikolojik. Bu arada paikolojik sıkıntı sonucu geçici körlük yaşayan bile var. Siz değil de doktorlar teşhisi koysun bırakın. Çocuklarınıza da bu negatif haliniz yansıyordur. Onları da düşünün.
ne kadar yanlis anladin.ms sem yapcak bisey yok.ama ben insallah ms olirumda diyemiuorum.insallah degilimdir.hastalik cunku.bu msle alakalindegil tabiki sakat kalinmayabilir.ama bole bi teshis konulduktan sonra bundan korkmak cok do.gal bence.hemen kotu algilamayn.sizi kirdiysam ozur.dilerim.fakat astim oldugumdada olucem diye twlepkiler vermistim.ms e ozel bosey.degil.ayrica bu bi bakisbacisi degil.bi insanin bozukta olsa psikolojisi.zaten bu sebeble alinmayin diye baslasim yaziya
Sizin tüm bu hastalıklardan önce bir psikologa görünmenizde fayda var. Yazdıklarınız ve inandıklarınız cok sağlıklı gelmedi bana
bana da gelmiyo.yani aslinda normal geliyo.ama etraftan bole seler duyunca.diyorumki.demekki bende anomallik var
Ben bunun altında yatan sebebin ilgi cekmek olduğunu düşünüyorum doğruyu söylemek gerekirse. Beni yanlış anlamayın niyetim sizi suçlamak fln değil, hamilelik, hastalıklar vs bir doktora görünün