S senazehra Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 21 Kasım 2023 1 0 1 23 21 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi senazehra #1 Arkadaşlar astım ve kalp hastalığım birde panik atağım var normal doğum yapabilir miyim aranızda bu şekilde doğum yapan var mı
Arkadaşlar astım ve kalp hastalığım birde panik atağım var normal doğum yapabilir miyim aranızda bu şekilde doğum yapan var mı
melekomelek İyi ki geldin canım oğlum 🧿 Pro Üye 14 Mart 2022 2.549 7.115 108 43 22 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi senazehra #2 senazehra .!.: Arkadaşlar astım ve kalp hastalığım birde panik atağım var normal doğum yapabilir miyim aranızda bu şekilde doğum yapan var mı Genişletmek için tıkla... Bence buradan sorulacak bir şey değil bu. Herkesin hastalık durumu farklı olabilir. Doktorunuza danıştınız mı ?
senazehra .!.: Arkadaşlar astım ve kalp hastalığım birde panik atağım var normal doğum yapabilir miyim aranızda bu şekilde doğum yapan var mı Genişletmek için tıkla... Bence buradan sorulacak bir şey değil bu. Herkesin hastalık durumu farklı olabilir. Doktorunuza danıştınız mı ?