Yerimi alayım hemen
Hmm sayende forumun bu kısmını da keşfettim şimdiAstoria
Canım sıkılıyordu, ben de denk gele en sevdiğim müzikler için bi konu oluşturayım bari ^_^
Oluşturun yaa ne güzel olur ben zaten forumların bu kısımlarında takılmayı daha çok sever oldum film olsun kitap olsun müzik olsun. Bu arada aklıma gelmişken size Loving Vincent filmini önerecektim, siz de resimle ilgilisiniz ya Vincent Van Gogh'un hayatını tablolarla anlatan bir film hoşunuza gider diye düşündüm. :)
Filmin kamera arkasını izledimdi Astoria, binlerce tablo, yüz küsur ressam kullanılmış farklı bir şey çıkmış ortaya.
Abisi ile mektuplaşmalarını konu alan bir filmmiş yanılmıyorsam, aklımdaydı bi bakayım diye ^_^
Aaa konuya gel :))) ben de atayım bari bir tane. Favori filmlerımden bırı bır de bir dızı..
True detective-Lara Lynn
Favori dizi müziğim olarak bir tane eklemek isterim :)
(Nip/Tuck intro)
Nip/Tuck'ı izledikçe içim gıcıklanırdı ya benden hiç doktor falan olmazmış ehehe. Müziği de hatırlayıverdim hemen. :)
İş başa düşünce olur aslında, insan alışır.
Kan görünce bayılan kardeşim, yüksek hemşirelik devam şu an
Bir müzik bir diziye bu kadar cuk olur dediğim introlardan biri :)
Makas sesini bu şekilde kullanmak, çok yaratıcı gelmişti bana ilk dinlediğimde.
Benim lise arkadaşım da öyleydi, biyoloji dersinde hocamız parmaktan kan almıştı da bayılmıştı sınıfta zor ayıltmıştık. En son haberini aldığımda Tıp Fakültesi 4. sınıftaydı ehehe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?