arkadaşlar nette gezinirken bunu buldum paylaşmak istedim
Mevlana Anlatıyor
Değerli Türk şair ve mutasavvıfı Mevlana, “Mesnevi” isimli eserinde, astral seyahati şöyle ifade etmiştir: ‘Her gece ten tuzağından ruhları kurtarmakta, tahtaları sökmektesin. Ruhlar her gece bu kafesten kurtulurlar, ne kimsenin hakimi, ne de mahkumu olmayarak feragate ulaşırlar.” (1 cilt, say. 3l )
“Rüyada el, ayak görür, bir şey alır bir yere gider, birisiyle görüşür, konuşursun ya, onu hakikat bil, saçma zannetme. Sen bedensiz bir bedene sahipsin, gayrı canının cisminden çıkacağından korkma.” ( 3. ct, sah. 131 )
özellikle denemedim ama yaşadım
bazen kendiliğinden de olan bir şeymiş çünkü bu
kesinlikle korkulacak bir şey değil
yaşadığım anda da korkmamıştım,bilincim yerindeydi
özellikle denemedim ama yaşadım
bazen kendiliğinden de olan bir şeymiş çünkü bu
kesinlikle korkulacak bir şey değil
yaşadığım anda da korkmamıştım,bilincim yerindeydi
burdayım canım.
valla ben özellikle yapmadım,kendiliğinden oldu.
akşamüstüydü uyuyordum
yataktan,sol tarafımdan kalktım bi an.
ayağa kalktım,odada yürümeye başladım.
'ben uyumuyor muydum,ne zaman ayıldım' diye düşünerek yatağa döndüm yüzümü ve kendimi gördüm orda yatarken.
ama hiç korkmadım
odada dolaşmaya devam ettim,aynaya baktım filan :90:
sonra yatağın diğer tarafından (sağ) tekrar yattım kendi bedenimin üzerine ve aynı saniyede 'hııhh' diye derin bir iç çekişle uyku halinden sıçradım
ben bu astral seyahat olayına bir ara feci sarmıştım. sonra o kadar çok okumuşumki uykudaykende aslında ruhumuzun bedenimizden 1 metre yukarda asılı durduğunu okumuştum. sonra geceleri ruhum bedenimden çıkacak diye korkudan 4 gece falan uyuyamadım:roflol: ben fazla kaptırmıştım herhalde. birde ödlek bir şeyim. kardeşimle denemeler de yaptık ama başaramadık işin aslı :roflol: böyle anlatılırken çok kolay gibi görünüyor ama internette araştırırsanız görürsünüz o kadarda kolay değil. belli br süre önce zihni hazırlamak gerekiyor. ben bunu başarabilirim gibisinden. belli bir süre bedeni hazırlamak gerekiyor nefes teknikleriyle hadi hepsini başardık diyelim heycanı ve korkuyu dizginlemek gerekiyor. yapan insanların deneyimlerini okudum bolca onlarda anlatır zaten. eğer ruhu çıkarıp kendnizi görmeyi başarırsanız aniden paniklediğinizde ruh acilen bedene geri dönmek isteyecektir. bu yüzden nabzınız kalp atışlarınız hatta belki tansiyonuz ani değişimlere uğrayabilir.onun için gerçekten hazır olduğunuzdan emin olun diyorlardı. ayrıca telkin yoluyla astral seyahat var. bir nevi hipnoz. biz onuda denedik. ama başaramadık. başaran varsa paylaşssın deneyimlerini... belkide bir zihin oyunudur.belkide böyle bir şey yoktur kim bilir. neticede herşey metafizikten ibaret...
hımm banada bı kac gun once bu gıbı olaylar oldu camda hıssettım kendımı cok korktum 5. kattayım atla dıyo bırısı tel caldı uyandım ama bu astralı denıcem tekrar yarın ama aksam oldu korkarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?