Astral Seyahat

arkadaşlar nette gezinirken bunu buldum paylaşmak istedim

Mevlana Anlatıyor

Değerli Türk şair ve mutasavvıfı Mevlana, “Mesnevi” isimli eserinde, astral seyahati şöyle ifade etmiştir: ‘Her gece ten tuzağından ruhları kurtarmakta, tahtaları sökmektesin. Ruhlar her gece bu kafesten kurtulurlar, ne kimsenin hakimi, ne de mahkumu olmayarak feragate ulaşırlar.” (1 cilt, say. 3l )
“Rüyada el, ayak görür, bir şey alır bir yere gider, birisiyle görüşür, konuşursun ya, onu hakikat bil, saçma zannetme. Sen bedensiz bir bedene sahipsin, gayrı canının cisminden çıkacağından korkma.” ( 3. ct, sah. 131 )

paylaşım için teşekkürler:)

galiba ben yapmış olabilirim
üniversitedeyken yurt odasındaydım
sınavlar vardı sanırım
geç saatlere kadar ders çalışıyordum
felaket yorgundum
odaya geldiğimde herkes uyumuştu
nihayet ben de yattım ama
tek düşündüğüm yarınki sınavdı :)
belki de uykuya dalmama engel olan buydu
ilk önce vücudumu hissetmediğimi fark ettim
gözlerim kapalıydı ama boşlukta olduğumu anladım
sanki gittikçe uzaklaşıyordum
galiba öyle kalmak korktum
nasıl bir panik yapmışsam hemen gözlerimi açtım
artık vücudumu hissedebiliyordum
tekrar uyumam zaman aldı ama
artık düşünmeden uykuya daldım sanırım
ama inanın o boşluk ve hafiflik çok güzeldi
hiçbirşey hissetmemek de...

Astral seyahati doğru yapabilmek için... Korkularımızdan arınmak gerekir... Korku hissettiğin anda ruhun bedene geri dönüyor... Ben bir kez denemiştim (bir ara çok takmıştım bu konuya) ruhumun bedenimden ayrıldığını hissettim ama korkum engel olmuştu... Bir daha da denemedim...

Evet, bildiğim ve okuduğum kadarıyla istem dışı astral seyahat yapılabiliyor.. Hani bazen uykudayken yataktan düşer gibi oluyoruz, işte o an ruhun bedenden ayrıldığı an ve yine korku ile ruh bedene düşüyor... Bana çok olurdu bir aralar...

özellikle denemedim ama yaşadım
bazen kendiliğinden de olan bir şeymiş çünkü bu
kesinlikle korkulacak bir şey değil
yaşadığım anda da korkmamıştım,bilincim yerindeydi

mrb canım bende az once denedım sadece huzur duydum tam olarak barasamadım sımdı muzık ındırdım oyle denıcem bana deneyımını anlatırmısın nasıl basardın

canım ordamısın okuyunca cvp yazarmısın

burdayım canım.
valla ben özellikle yapmadım,kendiliğinden oldu.
akşamüstüydü uyuyordum
yataktan,sol tarafımdan kalktım bi an.
ayağa kalktım,odada yürümeye başladım.
'ben uyumuyor muydum,ne zaman ayıldım' diye düşünerek yatağa döndüm yüzümü ve kendimi gördüm orda yatarken.
ama hiç korkmadım
odada dolaşmaya devam ettim,aynaya baktım filan :90:
sonra yatağın diğer tarafından (sağ) tekrar yattım kendi bedenimin üzerine ve aynı saniyede 'hııhh' diye derin bir iç çekişle uyku halinden sıçradım

hımm banada bı kac gun once bu gıbı olaylar oldu camda hıssettım kendımı cok korktum 5. kattayım atla dıyo bırısı tel caldı uyandım ama bu astralı denıcem tekrar yarın ama aksam oldu korkarım

bende bir kere çıktım hemen dönmek istedim bedenimi yukarıdan görmek pek eğlenceli değildi.

hımm banada bı kac gun once bu gıbı olaylar oldu camda hıssettım kendımı cok korktum 5. kattayım atla dıyo bırısı tel caldı uyandım ama bu astralı denıcem tekrar yarın ama aksam oldu korkarım

özellikle denemeye meraklı değilim hiç ya:90: bi daha kendiliğinden olursa odadan çıkmayı deneyeceğim

astral seyahate karar verdiğinizde önce odaklanın ve uzak yerleri değil sadece evde yan odaya geçmeyi düşünün.ilk başlarda kolay şeyleri deneyin.mesela yan oda,daha snra en uzak oda.bunları yaptıktan sonra ev dışına çıkın.

Bu olay genelde amaliyatlarda istem dışı oluyormuş.
Kadının biri anlatmış okumuştum:
Amaliyat olucak hazır hale getirilmiş narkoz filan.kadın kendinde değil amaliyat başlıycağı sırada birden ruhumun fırladığını hissettim diyor. kendime baktığımda orada yatıyordum amaliyatı sonuna kadar izledim diyor. üstelik amaliyatına giricek doktor girmemiş başka bir doktor girmiş.
kendine geldiğinde ise doktoruna demiş doktor bey neden siz girmediniz diye.doktor hiç şaşırmamış.bu çok başımıza geliyor demi..ilginç gerçekten..

ben istem dışı yaşıyordum kaç kere kendimi gördüm şimdi yaşamamak için üzerimde birşey taşıyorum 3 aydır şükür yaşamıyorum pek sanıldığı gibi birşey değil astral seyehat ne kadar etrafınızdakileri görsenizde yapayalnıssınız kendinizi ölmüş gibi hissediyorsunuz geri dönememe korkusu oluyor çok cesaretli olmak ve çok iyi bilmek lazım

birkere başardım ama eşşek çarpmıs gibi oldum yalnız ben bu kadar zevklı bırsey yaşamamıstım o kadar hızlıkı sanıyeler sürüyor mutfaga ucarak gıttım sonra dısarı cktım sonra en ust komsuma bakmaya gıdıyordum arkadaslar orda bırsey benı engelledı baskalarının özeline gırmek yasakmıs aslında sınırı asamıyorsunuz o yuzden korkanlar asla korkmasın bazıları bu konuda yalan söylüyor ben medyumum göruyorum gıbı aslında onlar bıle sızı göremez sadece hısseder belkı bu yasaktır çünkü bizi görebilen bır varlık yok merak etmeyın evınızde rahat olun;Ddenemek istiyorsanızda çok zor oldgunu kendılıgınden gelıstıgını söyleyeblırım ıstedıgınız kadar deneme yapın olmucaksa olmuyor akısa bırakın kendınızı bazen kendılıghınden oluyor ınanılmaz bır duygu

Anneler derler ya anne oldugum an çok farklı duygular hıssettım o duygu gibi burda çok farklı bir duygu ama korkuyorsanız asla başaramazsınız korkmuyorum desenız bıle korktugunuz için yapamıyorsunuzdur zor bunu söylemelıyım bedenımden çıktıgım an önce göbek delıgımd ebırseyler hıssedıyorum ordan cıkıyorum sankı sonra bedenım felc oluyor beynım endıseye kapılırsa gerı dönuyortum 30 dklk deneme bosa gıdıyor mesela buda olablıyor bırdhada ogun olmuyoır baska bırgun yıne denıyorum oluyoır tamamen zıhnımı kandırdıgım zaman uyuduguma ruyada olduguma ınandırıyorum kendımı sonra cıkıyorum zifiri karanlıgın ıcınde dönuyorum hep ucuyorum gece yapınca daha etkılı benm ıcın ama ılkbaslarda korkuyu yenemedım 3 4 ay denedım sonra korkuyu zorda olsa yendım ve başardım cok zevklı ama bedenın felc olnca anıden dönmekte saglıga yararlı degıl söylemek ıstıyorum

Bi ara bende çok meraklıydım bu konuya bi iki kez denedim ama pek olmadı nedenide gercekten kendimi verememem ve birazda korkmamdı. Size tavsiyem "insidious" adlı filmi izlemeniz konusu astral seyahat 2010 yapımı bir film izledim daha da korktum yani olabilir sonucta ne biliim amaan

ben en son tibete gittim

dalay lama ya selam çakıp döndüm

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…