• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Astrolog Olma Yolunda İlk Adım

maneviyata yönelip Esma çekmek kuran okumak bana bu huzursuz dönemde çok iyi geldii :) bu dünyada misafir olduğumu herşeyin gelip geçeceğini hatırlattı bana :)🌜

gece 01.34den akşam 7.06 ya dek ay yengeç burcunda ilerliyor.. bu ne demek ?

*ay yengeç burcunun yöneticisidir, en güçlü olduğu konuma gelecektir :KK200:
* bu zaman sürecinde etkiye tepki olarak kendi kabuğumuza çekilebiliriz
* aşırı duygusal davranabiliriz
*tepki verirken çok sakin çok yavaş ve belirsiz olabilir
*içten gelen bi dürtü ile karşımızdaki insanların üzüntülerini hayal kırıklıklarını derinden algılayabiliriz
*korku alınganlık gibi aşırı duygusal yoğunluklar oluşabilir...

Benimde ay burcum yengeç😳🙄

Yaa inanmıyorum nasıl görmedim bu konuyuuu.. ya nolur bugün yazanları son yapın daha da bakmayınnn. Günahh değil mi bizedeee😢😢hem size pratikk oluyorr

Yaa inanmıyorum nasıl görmedim bu konuyuuu.. ya nolur bugün yazanları son yapın daha da bakmayınnn. Günahh değil mi bizedeee😢😢hem size pratikk oluyorr
Pekibana günah değil mi😆😆😆😆😆emeğimi sömürmek isteynler bile oldu o napcağız🙄🙄 bi de şey var sizden onca kaç kişi yazdı yani tamm desem size sıra gelmezdi sanırsam😁

Pekibana günah değil mi😆😆😆😆😆emeğimi sömürmek isteynler bile oldu o napcağız🙄🙄 bi de şey var sizden onca kaç kişi yazdı yani tamm desem size sıra gelmezdi sanırsam😁
Yaa haklısınız tabikii tahmin edebiliyorum. Me deyim kısmet değilmiş. Yolunuz uzun bahtınız açık olsun 🙏🏻

Back
X