- 11 Eylül 2019
- 12
- 4
- 86
- 32
- Konu Sahibi Lokiiiiiiiiii
-
Böyle saçmalıklara inanıp para saçmadığımız için mağdur olmuyoruz. İnananlara da hiç acımıyorum valla. Keriz bulup silkeliyorlar.İlk başta çok ilgili bir astrolog gibi konuşup paranızı alıyor ve asla geri dönüş yapmıyor. Bir daha cevap alabilirseniz şanslısınız ki binlerce takipçiniz yoksa döneceğini sanmıyorum. Güzel bir dolandırma yöntemi. Yeni çiftlik bank kurmalarına gerek yok bir instagram hesabı açıp astrolog olmaları yetiyor. Bu tarz insanlara inanıp mağdur olmayın.
Ödemeyi almadan bakım yapmıyorlar. Benim karşılaştığım mağdur etti napiyim diğerlerini mi öviyimHer astrolog ıcın böyle konusmayın. Keske parayı önden yollamasaydınız? Neden yolladınız hizmet alındıktan sonra ücret verilir
Kesinlike hiçbir farkı yok. Keşke ihtiyacı olan birisine verseydim çok pişmanım.Astrologun falcı dan farkı ne size göre? Parayı ihtiyacı olan yetimlere okuyan gençlere verin en azından işleriniz yoluna girer bu sebeple.
Yıllardır şurdaki fal konularının hepsine özele gelin dedim, bir tane düşüremedim. Ben yeteneksizim kesinÇok mu silkelediler meblağ nedir konu açacak kadar dert olmuş merak ettim
Ya öyle olur zaten cidden alanının en iyisi olsak yine bize düşmezlerYıllardır şurdaki fal konularının hepsine özele gelin dedim, bir tane düşüremedim. Ben yeteneksizim kesin
Bana tabi ki dert oldu para saçacak kadar zengin değilim özellikle hayatımda ilk defa böyle bir tipe zayıf anımda inanmıştım. Büyük bir hata. Pişman oldum inanmamam gerekirdi hem maddi hem manevi açıdan. Ki onun da bunu kullanmaması gerekirdi. Bir başkası da benim gibi dolandırılmasın.Çok mu silkelediler meblağ nedir konu açacak kadar dert olmuş merak ettim
Ödemeyi almadan bakım yapmıyorlar. Benim karşılaştığım mağdur etti napiyim diğerlerini mi öviyim
Ne kadar kaybettiniz?Bana tabi ki dert oldu para saçacak kadar zengin değilim özellikle hayatımda ilk defa böyle bir tipe zayıf anımda inanmıştım. Büyük bir hata. Pişman oldum inanmamam gerekirdi hem maddi hem manevi açıdan. Ki onun da bunu kullanmaması gerekirdi. Bir başkası da benim gibi dolandırılmasın.
%100 doğruBebişim bakım yapsa ne olacaktı Allah aikına atmasyon tutmasyon o işler iananmayın... İsmi Işılcan olan bir kızdan ne olur ayrıca, gerçekten medyum olan birinin ismi Işılcan olur mu senceNe berbat bir isim ayrıca, en son Berkecan duymuştum onuna yarışır
Bir bu medyum ve falcılar bir de okumaya üşenip psikolojiyi ,adına yaşam koçu diyen şarlatanlar türedi.Bebişim bakım yapsa ne olacaktı Allah aikına atmasyon tutmasyon o işler iananmayın... İsmi Işılcan olan bir kızdan ne olur ayrıca, gerçekten medyum olan birinin ismi Işılcan olur mu senceNe berbat bir isim ayrıca, en son Berkecan duymuştum onuna yarışır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?