Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yaşayacak bir falcı ona bir şeyin olmayacağını söyleyecek ve bu konuda mı çaresizlik yaşayacak şaka mısınız trollemek mi açtınız konuyu 21. yüzyılda bu ne cehalet ya atanma ablacım sen bi yere bırak çalışmadalgani baska konularda gecebilirsin. Umarim caresizligi bir gun yasamazsin .
Kizlar hepinize merhabalar.
Ben kpss hazirlaniyorum ve bu 2. yilim. Issizlik psikolojisi beni baya etkileyen bisey. sebebi ise cevrem. Cunku herkes benden bir beklenti icinde yani beklentiden kastım artik ise girsin calissin ozellikle annem babamOkuttular zorlukla ve ben karsiliini verememis gibi hissederek daha kötü oluyorum. Evliyim esim calismasanda olur dese de ben atanmak isimi yapmak istiyorum. Esas konuya gelecek olursam bir cekilisle horary astroloji kazandim bileniniz yoksa soyle aciklayayim. Tek soruluk bir astroloji. O an gokyuzunun yansimasyla cevabi verilir ve cidden ise yarayip kimisi bununla kayip esyasini bile bulduklari soyleniyor. Ben atanabilecekmiyim diye sordum. Kadin beni bekletti sorunu biraz degis dedi degistm gene ayni manada sordum. malesef olumsuz dedi ve ben psikolojik olarak etkilendim ders calisiyordum simdi calismasam mi zaten olmayacak dusunceleri ucustu beynimde. keske sormasaydim pisman oldum inanin....Sizce ben bundan nasil kurtulabilirim....Degerli yorumlarinizi bekliyorum sevgiler hepinize
![]()
Astroloji fal değildir. İnananlar da en az inanmayanlar kadar saygıyı hakediyorlar. Ki Kuran'da da yıldızlar ve burçlardan söz ediliyor olması lazım, bahsettiğim ayetleri bulunca editleyeceğim. Horary astrolojisine gelince de astrolojinin hiçbir dalı ya da ekolü kesinlik vaad etmez aksine doğum haritası kader değildir denilir hep.Fala inanma falsız da kalma demişler. Açıkçası ben astroloji olaylarını sadece meraktan sorarım, aaaa bu böyle dedi kesin böyle olacak diye düşünmem. güldük eğlendik mantığındayım yani. inançlı biriyseniz unutmayın, geleceği Allah’tan başkası bilemez.
ayrıca Ben olsam bana söylenilenin inadına ders çalışırdım![]()
Saygısızlık yaptığımı bu mesajımdan nasıl çıkardınız acaba? Hakaret, küfür vb bir şey mi var yazdıklarımda? ayet yazmanıza gerek yok, konuyu dinsel bir olaya çevirme niyetinde değilim. Kendime kadar müslümanım, konu sahibinin neye inandığını da bilmem. Yazdım geçtim.Astroloji fal değildir. İnananlar da en az inanmayanlar kadar saygıyı hakediyorlar. Ki Kuran'da da yıldızlar ve burçlardan söz ediliyor olması lazım, bahsettiğim ayetleri bulunca editleyeceğim. Horary astrolojisine gelince de astrolojinin hiçbir dalı ya da ekolü kesinlik vaad etmez aksine doğum haritası kader değildir denilir hep.
Astroloji böyle birşey değilKizlar hepinize merhabalar.
Ben kpss hazirlaniyorum ve bu 2. yilim. Issizlik psikolojisi beni baya etkileyen bisey. sebebi ise cevrem. Cunku herkes benden bir beklenti icinde yani beklentiden kastım artik ise girsin calissin ozellikle annem babamOkuttular zorlukla ve ben karsiliini verememis gibi hissederek daha kötü oluyorum. Evliyim esim calismasanda olur dese de ben atanmak isimi yapmak istiyorum. Esas konuya gelecek olursam bir cekilisle horary astroloji kazandim bileniniz yoksa soyle aciklayayim. Tek soruluk bir astroloji. O an gokyuzunun yansimasyla cevabi verilir ve cidden ise yarayip kimisi bununla kayip esyasini bile bulduklari soyleniyor. Ben atanabilecekmiyim diye sordum. Kadin beni bekletti sorunu biraz degis dedi degistm gene ayni manada sordum. malesef olumsuz dedi ve ben psikolojik olarak etkilendim ders calisiyordum simdi calismasam mi zaten olmayacak dusunceleri ucustu beynimde. keske sormasaydim pisman oldum inanin....Sizce ben bundan nasil kurtulabilirim....Degerli yorumlarinizi bekliyorum sevgiler hepinize
![]()
Siz saygısızlık yaptınız demedim?Saygısızlık yaptığımı bu mesajımdan nasıl çıkardınız acaba? Hakaret, küfür vb bir şey mi var yazdıklarımda? ayet yazmanıza gerek yok, konuyu dinsel bir olaya çevirme niyetinde değilim. Kendime kadar müslümanım, konu sahibinin neye inandığını da bilmem. Yazdım geçtim.
Sizden duydum neymiş diye baktım ilgimi çekti araştırıcam mutlaka. Denediniz mi daha önce?Thetahealing konusunda ne düşünüyorsunuz ?
Ben panik için denemiştim. Biraz iyi geldi gibi ama tam süper bir durum sağladı diyebilir miyim bilmiyorum. Ama kesinlikle öncekine göre daha iyi.Sizden duydum neymiş diye baktım ilgimi çekti araştırıcam mutlaka. Denediniz mi daha önce?
Fala inanma falsız da kalma demişim, beni alıntılayarak “astroloji fal değildir, inananlara saygı duyulmalı” yazmışsınız. ne anlam çıkarmalıyım buradan?Siz saygısızlık yaptınız demedim?