Astroloji yorumcuları??

braindamage

Bayan Beyin
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2013
6.232
15.039
498
Arkadaşlar bu televizyonlarda çıkan astroloji yorumcularına; sizi şöyle şöyle şeyler bekliyor vs yorumlarına inanıyor musunuz yani doğruluğu nedir? Gerçekten ay dönümü gibi şeylerden etkilenerek davranışlarımız hayatımız değişiyor mu? Bilgisi olanlar var mı acaba

ben dinçer güner'in yorumlarının tuttuğuna şahit oldum açıkçası. bir de metin sırma diye birisi daha varmış, annem dedi, ben kendisini hiç izlemedim ama annem onun dediklerinin gerçekleştiğini söylemişti. şahsen ben hiç bir zaman % 100 beklenti içine girmem, ama ihtimalleri görebilmek adına astroloji yorumcularını izlemek hoşuma gidiyor :)

Oğuzhan Ceyhan ve Dinçer Güner'i takip etmenizi öneririm
gerçek astrolog onlar işte
gerçekten biliyorlar tahminleri doğru çıkıyor

Hemen hemen hepsini takip ettigim donemler olmustur. Hic birisi tam cikmiyor, yarim cikiyor bile denemez. :KK12:Fal niyetine okuyorum iste..

yalnızca gök bilimiyle ilgili olduğu için dikkatimi çekmiyor değil..ancak insan hayatı için söylenenlere pekte inandığım söylenemez..çünkü ben kaderin dua meditasyon enerji her ne şekilde yapılırsa yapılsın doğru istemekle değişebileceğine inananlardanım:):)

Inanilip inanilmayacak bir sey degil Astroloji. Bu soruyu sormak, "su Newton'un yasalarina inanıyor musunuz" diye sormak gibi. Sadece dinlediginiz seyin ne oldugunu, neyi, nasil dinlemeniz gerektigini bilmeniz lazim.

astrolojiyle ilgilenen okuyan araştıran bir olarak söyleyeyim aylık ve yıllık yorumların çıkma ihtimali yüzde 30 civarındadır zaten. öyle olsa aynı burçta olanların hayatları hep aynı seyirde gider ki bu mümkün değil.o dönemki transitlere bakılarak genel olasılıklar yazılıyor o yorumlarda. önemli olan kişisel haritadır.o haritayı yorumlayıp öngörü yapabilmek de öyle herkesin harcı değildir. her astroloğum diyene de inanmayın.hele ki sürekli tvye çıkanlara özellikle dikkat edin.Popüler olan iyidir anlamını taşımıyor. Adı pek bilinmeyen kendini işine vermiş astrologlar var. Türkiye'de benim bildiğim Hakan Kırkoğlu, Oğuzhan Ceyhan ve Barış İlhan Londra'da bu işi üniversitede okumuş isimlerdir. Ki Oğuzhan Ceyhan'dan birebir danışmanlık aldım. Bahsi geçen son zamanlarda çok popüler olmuş Dinçer Güner'den de. Aralarında dağlar kadar fark vardır.

İnsalar birbirleri ve dünyadaki bütün canlılar ile , evren ile bir erneji paylaşımı içindedir.Hal böyleyken bilmem kaç km uzaklıktaki gzegenin bana ne etkisi olur demek , pek de mantıklı olmaz.Daha doğrusu etkisi olmadığı kanıtlanana kadar , etkilenme ihtimalini de gözden çıkartmamak gerek diye düşünüyorum

Back
X