- 30 Mayıs 2009
- 7.163
- 8.019
- 723
Şimdi sizin haritaya bakacağım.Merhaba :)
03.06.1994 saat 08.00 ve evde doğmuşum. İstanbul / Sultangazi. Simdiden teşekkür ederim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi sizin haritaya bakacağım.Merhaba :)
03.06.1994 saat 08.00 ve evde doğmuşum. İstanbul / Sultangazi. Simdiden teşekkür ederim :)
Sabah 8 :)Şimdi sizin haritaya bakacağım.
Merhaba :)
Teşekkür ederim :)Sen Yükselen, Venüs, Merkür Yengeç olarak tam bir aile insanısın. Yengeç duygusal hassas ama kırıldıgında korktugunda veya tehlike hissetiginde kabuğuna çekilip kendini korumasını bilen ailesi için yapmayacağı şey olmayan bir insansın. Zevklerin beğenilerin gelenekseldir daha çok duygusal bağ kurdugun seyleri alırsın. Fiyatı da önemlidir tabikiVenüs Asc derecenle yakın açıda eğer doğum saatin doğruysa bu senin çok güzel yuvarlak parlak bir yüze sahip olduğunu orta ya da minyon tam anaç bir görüntüde olduguna işaret. Jupiter sana fazla kilo alma ya da vücudunda belli bölümlerin özellikle gögüsler kalça gibi yerlerin daha belirgin olmasına sebep olabilir. Yengeç çok duygusal burç ama endişeli sevdiklerini aşırı düşkün onlar icin evhamlanan yapı da verebilir. Eşine aşırı düşkünlük olabilir evham yapabilirsin aşırı sahiplencisin. Mars bi de Boğa da
Hareket tarzın yavaş seni kolay kolay sinirlendiremezler ama sinirlenince de tutamazlar. Anaçlık yönün haricinde gruplar içerisinde arkadaşlar arasında özellikle zevk sahibi , güzel yemekler yapan, grubu bir arada tutan sabit görüşlü bir yapıda görünüyor olabilirsin. Yalnız bu gruplar içindeki kadınlardan zarar görme durumu da oluşabilir Lilith orada çünkü. Zarar veren kadın figürleriyle karşılaşabilirsin seni zor durumda bırakabilirler. Aradağın erkek ya da hayatında eş olarak görmek istedigin erkek icin önce Güneş e bakılır Güneş 12. evde bu da eğer doğum saati doğruysa baba figürünün kayıp veya uzun süreli yolculuklar sebebiyle görmediğine işaret edebilir. Ama konuşkan bilgili bir babaya işaret ediyor. Eş adayı bilgili konuşkan ama aynı zamanda maddi açıdan yeterli ayaklarını yere sağlam basan biri olmalı diyebilirim. 7. evinde Oğlak burcunda takım elbiseli tarzda olabilir sana öncelikle maddi açıdan güven vermeli. 2008 den beri eş ilişkiler alanında yoğun dönüştürücü sınnavlardan geçiyorsun. Bir de geçen sene ikinci yarıdan itibaren de sağlık konuları ön planda olmuş ya da çalışma hayatı iş yaşantısındaki konumun. 2017 sonu gibi bu durumlar hafifleyecek.
Uzun süredir astrolojiye ilgiliyim ve bu konuda pek çok kaynaklardan bilgi edinmeye çalıştım. Burda ki üyelere elimden geldiği kadar yorum yapacağım. Tabii ki bir kişiye ait doğum haritası yorum 70 80 sayfada olabilir üc cümleyle hayatının özeti de yorumlanabilir yani bunun bir sınırı yok. Burada ben bakarken öncelikli olarak gezegenler arasındaki en temel açıları, önemli gezegenlerin bulundugu evdeki etkileri ve şu an olan yoğun etkili uranüs satürn pluto gezegen transitlerinin etkisine bakacağım. Varsa şu an sizi etkileyen özel bir sıkıntı onu belirtirseniz daha iyi olur ona göre harıtaya yoğunlaşmış olurum. Sağlığı kötü olan birine aşktan meşkten söz etmek çok anlamlı degil sonuçta. Bir de ilişki yorumu sormayın bireysel harita bakıyorum ilişki yorumu yani sinastri haritası yorumu yapabilecek arkadaşlar vardır eminim onlara sorarsanız daha verim elde edersiniz. Elimden geldiği kadar yardımcı olacağım. Öncelikle doğum yeri(eğer alanı geniş bir ilde doğduysanız doğduğunuz ilçeyide belirtebilirsiniz benim haritada çünkü 1 derece farketti) doğum yıl ay gün ve saat bilgisini yazmanız. Doğum saati aralık olarak 1 2 saatlik tahmin payı olabilir sıkıntı olmaz soru sorarak netleştirmeye çalışırım. Doğum saati hic belli olmayanlar için başka bir yöntem deneyeceğim ama o alanla ilgili bilgim daha tam oturmadı. Fakat genel transitlerin etkisini en azından yazabilirim. Sevgiler :)
Sağol canim tesekkurler :) ewet karamsar ve tutumlu bir tipim en kötü yanim. Ama yay dan dolayi hareketli biriyim. Erkeklere de mesafeliyimdirYükselen burcunuz Yay görünüyor eğer doğum saatiniz doğruysa. Doğum esnasında bişeyler yaşandı mı ya da anneniz hamilelik esnasında bir durumla karşılaştı mı diye sorayım öncelikle. Ama genel olarak gezegen yorumlarına bakarsak sizde çok yoğun bir Oğlak yığılımı var. Bende bir Ay Oğlak olarak cidden çok zor bir burç. Kendiniz sevmeye değer bulmuyor olabilirsiniz ya da Özsaygı Özdeğer gibi konularda sıkıntılar var. Birileri beni sevmesi için bişeyler yapmalıyım düşüncesine sahipsiniz. Karamsarlık endişe denizinde yüzmeye oldukça meyillisiniz diyebilirim. Aslında insanların sevgisinden ziyade saygısını istiyorsunuz. Muhafazakar gelenekci yapıya sahipsiniz. Eş adayınız soylu köklü bir aileden olsa ne güzel olur degil mi :) Siz de aile köklerine düşkünsün belki araştırıyorsunuz onları. Güneş Oğlak'ta babanızla ve çevrenizdeki erkek figürleriyle resmi bir ilişkiniz var. Babanızdan ciddiyet gördünüz belki mesafeli davrandı veya Neptün'le kavuşum icinde yoktu gibi birşey diyebilir miyim? Sürekli uzun mesafeli yolculuklu iş sahibiydi veya uzun çalışma şartları vardı ya da kayıp vs mi yaşadınız. Erkeklerle ilişkiniz aslında fazlasıyla da flu ama ciddiyet meselek sahibi olması çalışkan olması önemli. Sizin 2. evinize denk geliyor Oğlak burcundaki yığılma ve siz maddi konularda oldukça endişeli bi yapıda olabilirsiniz eğer haritada doğum saatiniz doğruysa. Siz insanların yazın kış için biriktiridiği erzağın kullanıldığı ve en hesaplı şekilde belki azar azar kullanarak bahara ulaşılmaya çalışıldıgı mevsimde doğdunuz. Dolayısıyla hep bir yokluk kaygısı endişe karanlık duygular size yakın olacaktır. Sizin öncelikli olarak ben sevilmeye layıkım demeyi öğrenmeniz gerek. Siz sevilmeye layıksınız bunun olması için hiç birşey yapmanıza gerek yok. Siz zirveyi düşünen birisiniz ama zirvede yalnız kalırsınız demem o ki evet kazanın çabalayın ama sevdiklerinizi sevenlerinizi de uzaklaştırmayın bu da bir ihtiyaç. Ay Balık burcu duygusal açıdan aşırı fedakar yapıda bir anne figürü var. Karşılıksız size vermiş. seninde yumuşak karnın kardeslerin haritana göre. Aşırı fedakarlıkta bulunuyorsun ya da kendini bu konuda kurban rolunde görüyor olabilirsin. Ay Balık duygusal olarak çok yogundur ama metafizik konularda derinliiği vardır. Sizin rüyalarınız çoğunlukla doğru çıkar bunu değerlendirin. İçgörünüz kuvvetli diyebilirim. Kollektif bilinçten bilgi almanız kolay özellikle 12. ev Akrep Plutosu varken. Jüpiter de Yengeç. Aile düşkünlüğü vericilik çok yoğun siz ikili ortaklıklarda aşırı verici taraf olabiiyorsunuz derim.
Sizin haritanıza bakayım eşiniz olursa sinastri olur o alanla ilgili degilim. Sordugunuz soruların cevabı sizin haritanızdan da belli olur.ben 29.9.1984 10:12 balıkesir.eşim 16.1.1989. 08:45 susurluk.evliliğimiz nasıl etkiler altında çocuk görünüyor mu bize.eşim olgunlaşıp adam gibi evli bir adam olacak mı?hastalıklarım son bulacak mı aldığım etkilerle. şimdiden teşekkür ederim.
Yükselen burcunuz Akrep siz dışardan sezgileriyle hareket eden çok fazla ön plana çıkmayıp durumlara göre davranan bir kişi imajı sunuyor olabilirsiniz. Yükselen Akrep'e göre 2012-2015 süreci oldukça zorlayıcı geçmiş olabilir çünkü Satürn döngüsü yaşamışsınız. Özellikle 2013 sizin çok zorlayıcı olmuş yani dip dediğimiz noktalar olur insan hayatında aynen öyle olmuş. Ama şimdi daha güçlüsünüz ilişkileriniz kendinizi ifa ediş tarzınız insanlara karşı tavırlarınız o seneler arasında defalarca değişim gösterip size bazı dersler vermiş. Hayatınızda bu seneler içinde bazı elemeler davranış degişiklikleri veya kalıcı kararlar almış olabilirsiniz. Güneş burcunuz Terazi 12. evinizde görünmüyor ama ben 12. ev baba figürü hayatınızda çok yokmuş sanki. Belki uzaklardaydı iş sebebiyle veya duygusal açıdan soğuk davranış içinde veya yeterli ilgiyi bulamamış olabilirsiniz. Hayatınızdaki erkek figürleri çok fazla geri planda kalmış hayatınızda. Ayrıca siz gizli çalışma arka planda olma içe dönük bir karekter sergiliyor olabilirsiniz. Güneş Terazi uyum ahenk insanlarla iyi anlaşma kavga gürültü gibi ortamlardan uzak durma gibi özellikler verebilir bu konuda takıntılısınız diyeblirim. Kavga çıkmasın diye kendi isteklerinizden bile vazgeçebilirsiniz ama Ay burcunuz Yay. Dolayısıyla duygularınızı ifade etmede de oldukça dobra en neşeli keyifli haliyle yaşamaya eğilimlisiniz. Ayrıca Ay Uranüs'le kavuşuyor ani duygu değşimleri ruh hallerinde fazla değişim yaşıyor olabilirsiniz. Hareket tarzınızı da ifade eden Mars'ta bu burçta spor ile ilgilenmelisiniz derim. Basitte olsa hareket edin Ay Uranüs Mars Neptün 2. evinizde maddi konular sahip olduğunuz şeyler evinde dolayısıyla hayatınızda sık sık kayıplar ani kazançlar yaşamış olabilirsiniz. İletişim eğitim öğretim veya hesap kitap işleri gibi konularda kazanç var. Ama şöyle diyebilirim kazanç konunuz oldukça dalgalı. Çocuk konusunda 5. evinizi Balık kesiyor ve Neptün Chiron transiti var yani dispozitoru Jupiter Oğlak'ta biraz zorlanma olduğunu gösteriyor ama şifalanacaksınızdır umarım. Ben çocuk konusunda olabilir diyorum. Çocuk sahibi olma konusunda bilgi edinmeye çalışın. Çünkü 4. ev sizin eğer kalırsanız hamilelik alanınız ve Kova normalde çok çocuk vermez yöneticisi Satürn Akrep'te Venüs'le kavuşumu var şans gösteriyor. 5. ev Yöneticiniz Jüpiter Oğlak Onunda Venüs'le olumlu açısı var. Bana kalırsa geç olur ama olur. İnşallah tabi. Sağlık konusunda 6. eve bakarız 6. evinizi Uranüs kesiyor bas bölgesi ile ilgili sıkıntılar mı oldu ? Uranüs ani sağlık durumunda değişimler verebilir. 2017 itibariyle o durumlar azalacak gibi.ben 29.9.1984 10:12 balıkesir.eşim 16.1.1989. 08:45 susurluk.evliliğimiz nasıl etkiler altında çocuk görünüyor mu bize.eşim olgunlaşıp adam gibi evli bir adam olacak mı?hastalıklarım son bulacak mı aldığım etkilerle. şimdiden teşekkür ederim.
Bakarken bazı sorular sorarak doğum saatini netleştirmeye çalışırız.Merhaba, benim 05 nisan 1977 sabah 07 civarı doğduğumu söyler annem tam bilememektebana da yorum yapabilirmisiniz. Şimdiden Çok Teşekkürler Sevgiler :)
Bakarken bazı sorular sorarak doğum saatini netleştirmeye çalışırız.
Harita yorumuna geçmeden önce 2004 2005 yılında özellikle aşk ilişkiler alanında bir yara mı aldınız ama bu sizi güçlendirmiş sonrasında. Ya da ev şehir değişkliği mi yaptınız sarscı bir deneyim olarak.Merhaba, benim 05 nisan 1977 sabah 07 civarı doğduğumu söyler annem tam bilememektebana da yorum yapabilirmisiniz. Şimdiden Çok Teşekkürler Sevgiler :)
Harita yorumuna geçmeden önce 2004 2005 yılında özellikle aşk ilişkiler alanında bir yara mı aldınız ama bu sizi güçlendirmiş sonrasında. Ya da ev şehir değişkliği mi yaptınız sarscı bir deneyim olarak.
Doğum yeri İstanbul olarak aldım. Harita doğru gibi 1992 çok eski bir tarih.2004 - 2005 yılında bir aşk ilişkisi vardı sanırım net hatırlayamasam da bazı şeyleri çok unuttum gibibeni aldatmıştı ve ben günlerce beddua etmiştim.. 1992 yılında ev Avrupa yakasından asya yakasına geçmiştik.
Doğum yeri İstanbul olarak aldım. Harita doğru gibi 1992 çok eski bir tarih.
Yükseleniniz Güneş Venüs Koç burcunda. Siz oldukça aktif bir görünüşe sahipsiniz. Savaşçı prenses tanımlaması sizin için uygun olabilir yani çevreye öyle bir görüntü verirsiniz. Fakat Koç yöneticisi Mars Balık burcunda yani o kadar aktif olmayan enerjisini daha çok sprituel bilinmeyen olaylara aktaran bir yapı vermiş olabilir size. Özellikle bilinçaltı psikoloji kapalı alanlar içeren binalarda çalışmalar hastane hapishane vs gibi verebilir. Güneş sizin baba figürunuz. Babanızdan oldukça etkilenmişsiniz o da sözünü sakınmayan dobra biri olabilir. Venüs Koç Asc ile kavuşumu size güzel bir yüz demeyelimde çekici farklı bir enerji vermiş olabilir. Yani hoş bir yüzünüz var ama aktif enerji dolu bir görünüş. Güneş hayatınızdaki baba otorite konumundaki erkekleri açıklar hep mücadeleci agresif tarzlarla karşılaşmış makamlarla ilgili mücadeleleriniz olmuş olabilir. Ama Mars Balık siizn aradıgını erkekte birazda derinlik aradıgınız gösteriyor. Sprituel metafizik belki romantik kişiler etkiliyor. Evlilik işaretcisi 7. ev Terazi siz genelde aktif tarafken ilişkide uyum ahenk arayan birisiniz. Sanatkar hassas kişiler gene etkiler bir de Juno var o da Akrep burcunda illa duygusal derinlik arayışını gösterir. Eş adayınız ortak iş yaptıgınız sizi dönüştürücü özelliğe sahip kişilerden biri olabilir. Onunla nerde karşılaşabilirsiniz dersem Akrep karakteri ölümle ilişkili ve davalarla böyle bir iş anında belki çıkar karşıınıza. Merkür düşünme yapınız Boğa burcunda siz çok tezcanlı olmanıza rağmen düşünceleriniz sabit ve ağır işliyor doğrulamadan emin olamıyorsunuz. Maddi kazançlarınızda sabitlik düzenle gelen bir gelir var. Ay burcu sizin annenizi onunla ve kadınlarla ilişkiniz gösterir. Terazi burcunda olması duygusal açıdan zerafet sanat uyum gibi ihtiyaçlarınız var. Güneş Koç yani özünüz savaşçı mücadeleci ama duygusal ihtiyacınız uyum zerafet işte bu noktada zorlanmalar olabilir. Eş adayınızda da ilişkilerde de aradıgınız bu düzen ahenk. Bir bilgi öğrenmiştim astroloji öğrenirken Ay burcu Terazi olanlar genelde anne ile babası boşanma ayrılma aşamasindayken doğar ve evliliğin devam etmesini sağlar sizde böyle bi durum oldu mu bilgiyi teyit etmek amacıyla soruyorum? Ama gene de Ay Terazi anneniz nazik kibar çevreye karşı oldukça uyumlu sosyal normlara uyan bir karekter ama Terazi burcunun zerafetinde birazda sogukluk vardır. Siz annenizden duygusal açıdan bir yakınlık görmemiş olabilirsiniz. Şu an Yay Satürn transiti 8 ve 9. ev olarak alabiliriz. Geçen seneden beri ya davalarla ölüm tehlikesi olaylar atlatmakla uğrasıyorsunuz ya da yüksek eğitim akademisyenlik felsefe din alanlarında ciddi çaba veya uzaklara seyahat konularında uğrasıyorsunuz.