- 13 Ekim 2010
- 8.139
- 4.871
- 373
- Konu Sahibi MinervaMcGonagall
-
Marsı başak olanla venusu başak olan mı iyi anlaşıyornuş.nasıl yani deyiver bana:)) Bu arada benim de marsım başak, ama merkür ve venüsüm aslan
Baktım da eski bir kaç kişiye venüsü başak olan yok :) Ben daha çok güneşi hava grubu olanları buluyorum
Mars başaksa güneşinin başak olması gerek bir de
Astro.com bir de astrotheme.com natal chart diyin bilgileri girin çıkar iki sitede de.Yengeç erkekleri sağlam değil anacım ikizlere taş çıkartır öyle diyim...
Hava grupları iyidir ben kovaları beğeniyorum ama genelde ikizler terazi erkekleri bana çok hitap etmiyor ateş grubu da iyi amaYok hiç başak birini bulmadım, yakınlaşmadım bile, hiç çekmedi. Hep hava grubu neredeyse :)
Marsı başak olanla venusu başak olan mı iyi anlaşıyornuş.nasıl yani deyiver bana
Genelde yengeç ve balık erkekleri şöyle sadık böyle efendi aman aile babası denir özellikle de yengeç için ama öğrendim ki bu iki burç çok çapkın ve çok eşliymiş evlenseler bile illa ki bir başka kadına da ev açarlarmış filan aman evlerden ırak...Yengeç dedin mi duygusal konuda dengesizlik geliyor bana çoğu zaman.
Genelde yengeç ve balık erkekleri şöyle sadık böyle efendi aman aile babası denir özellikle de yengeç için ama öğrendim ki bu iki burç çok çapkın ve çok eşliymiş evlenseler bile illa ki bir başka kadına da ev açarlarmış filan aman evlerden ırak...
Akrep iyidir balık yengeçle uğraşmıyorum fazla çocuk o iki burca mensup olanlar ayrıca koç aslan iyi yay çocuksu kova süper ikizler terazi idare eder ama hitap etmiyor toprak grubunu allaha havale ediyorumHarita konumuna göre değişir tabii ayı balık olan biri tanıdığım kadarıyla daha iyi ve sadıktı ama ay burcu yengeç birine denk geldim yok yani duygusal anlamda kolay etkilenen, aşık olmasa da herhangi iyi bir kızla evlenebilecek biriydi yani özellik aramıyordu(benim yapıma ters tamamen) fazla o süreçte, olgun gelmemişti bana fazla bu konuda
Hava grupları iyidir ben kovaları beğeniyorum ama genelde ikizler terazi erkekleri bana çok hitap etmiyor ateş grubu da iyi ama
Akrep iyidir balık yengeçle uğraşmıyorum fazla çocuk o iki burca mensup olanlar ayrıca koç aslan iyi yay çocuksu kova süper ikizler terazi idare eder ama hitap etmiyor toprak grubunu allaha havale ediyorum
Benim harita hava grubundan oluşmuş kova aslan koç ondan daha iyi akrepin de benim haritada özel konumları var ondan kıskanç değilim mesela ben de öyle işte kafayı çok da takmamak gerek burçlara haritalardaki konumlar değiştiriyor kişilikleri filan....Zıt karakterleriz çoğuyla, benim haritamda oğlak ve aslan çok. Ayım da oğlak.. Bu daha bir tutucu, daha az sosyal yapar ki öyleyimdir, ayrıca çok kıskanç biriyim ve hava grupları daha atılgan karşı cinsle arası iyi ve sosyal çoğu zaman :)
Kombini önemli :))
Hmm benim işler karışık stelyum var bendeYükselenim akrep ama akreplerle de iyi değilimdir çoğu zaman. Baskıcı, öfkeli, suçlayıcı.. Hayatıma giren akreplerle genelde anlaşamadım, bir itici güç oluştu.
Zaten herkesle anlaşabilen biri değilim :)
Ben yarı toprak yarı ateşim :)
Hmm benim işler karışık stelyum var bende
Doğum haritanızda gezegenlerde üç veya fazla aynı burç olunca stelyum oluyor. Güneş burcunuzdan daha etkili diye biliyorum...Stelyum nedir?
Benim harita hava grubundan oluşmuş kova aslan koç ondan daha iyi akrepin de benim haritada özel konumları var ondan kıskanç değilim mesela ben de öyle işte kafayı çok da takmamak gerek burçlara haritalardaki konumlar değiştiriyor kişilikleri filan....
Doğum haritanızda gezegenlerde üç veya fazla aynı burç olunca stelyum oluyor. Güneş burcunuzdan daha etkili diye biliyorum...
Hmm terazi aldatır evet ihtimali var yani her hava grubuna mensup erkekte daha da artıyor aldatma eğilimi...Bakıyorum da genelde yükseleni toprak, ayı su olanları bulmuşum sanki. Beni aldatan teraziyi analiz etmek isterdim, ama 7 yıl önce ayrıntılı harita bakamıyordum :)
Tabi ki takmak ayrı mesele..
Oğlaklar bana soğuk tutucu paragöz geliyor ya :)Ha tamam hatırladım.
Benim haritam stelyumdan oluşuyor :)
Asteroidleri arttırınca oğlak daha da artıyor.
Eki Görüntüle 1893701
Hmm terazi aldatır evet ihtimali var yani her hava grubuna mensup erkekte daha da artıyor aldatma eğilimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?