- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.733
- 798
- Konu Sahibi MinervaMcGonagall
Ben sevmiom gı oğlakları

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sevmiom gı oğlakları
Ben sevmiom gı oğlakları![]()
Kendisi bana anıları tazelemekle meşgul mala bağladıAy doğru kız ne işin var onla, eskisi mi yoksa![]()
Kendisi bana anıları tazelemekle meşgul mala bağladıbisi hissetmemek çok güzel
![]()
Hahah aynen ağzıma geleni söylüyorum açıklama yapıyor eziks and sümsüksHahaha intikamını al bizim için de, acıma onaZamanında adam olaymış...
Hahah aynen ağzıma geleni söylüyorum açıklama yapıyor eziks and sümsüks![]()
AslaVaay kendini affettirmeyi kafasına koymuşOluru var mı ne dersin?
Asla
İletişim kurmayınca ister istme merak edyordum ama şu an her haltı sorup azarlıyorum![]()
Bendeki kin bitmiyor ki kuzum bi yerlerini koparsam beeelkiAy senin için çok iyi olmuş o zaman, içindeki ukteden kurtarmış seni![]()
Bendeki kin bitmiyor ki kuzum bi yerlerini koparsam beeelki![]()
Bi el atın bacımlarDur bi negatif enerji yollayalım biz ona canım, kk'nın gücü nice dağları devirdi![]()
Ederim şekerim
Mersi tatlımmEderim şekerim![]()
Güvenay ben yükselenimi terazi ay burcumu koç sanıyordum, ama buraya yazılan astro.com sitesinde yükselenim başak ay burcum boğa çıktı :/ hangisi doğru bilemedim. yıllardır bildiğim yanlışmış. her site değişik hesaplıyo ya. astro.com a güvenmelimiyim o dogru mu kızlar kesin olarak?
ay ben yükselenimi terazi ay burcumu koç sanıyordum, ama buraya yazılan astro.com sitesinde yükselenim başak ay burcum boğa çıktı :/ hangisi doğru bilemedim. yıllardır bildiğim yanlışmış. her site değişik hesaplıyo ya. astro.com a güvenmelimiyim o dogru mu kızlar kesin olarak?
Güven
Benim de hep yükselenim aslan çıkardı astro.com yengeç olarak buldu yalnız değilsin bu konuda![]()
Güven
Benim de hep yükselenim aslan çıkardı astro.com yengeç olarak buldu yalnız değilsin bu konuda![]()