Astronomik olmayan rakamlarda karmarinoplasti olmak

Carelli

Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2017
3
1
16
32
Arkadaşlar merhaba
Burun ameliyatı olmak istiyorum ve uzun zamandır araştırma içerisindeyim.Morluk ve şişlik az olduğu için ve burun yapıma daha uygun olduğu söylendiği için karmarinoplasti olmak istiyorum,doktorların söyledikleri bu teknikle daha doğal burunlar elde edilebiliyor ve çok iri burunlar bile istenilen ölçüde göze batmadan küçüktülebiliyormuş. Ancak ameliyat fiyatları konusunda dehşete düştüm Süleyman taş güncel fiyatı 16.000-18.000 arası
Ali murat Akkuş 15.000 civarı
Aykut özpür 9.000 tl

Yani bu tekniği bilip uygulayıp güzel işler çıkarabilen uygun fiyatlı bir doktor bulmak neden bu kadar zor ?

Çünkü bu doktorlar güzel hastanelerle anlaşmalı ve pahalı yerlerde işyerleri .tabi yaptıkları i de katarsak fiyat böyle oluyor .ben salih emre beye oldum hiç morluk şişlik olmadı acıbadem taksimde çok güzeldi . Ne olursa olsun para biriktirip yaptırmak lazım revizyon olasılığı az en azından. Benim burun daha 15 günlük bakalım daha çok erken. Ama bu 15 günde anladığım.gerçekten konforluydu

Haklısınız kesinlikle , burun çok önemli bir kere olup içine sinmesi çok önemli insanın ama Süleyman bey den aldığım fiyatla şoke oldum adeta yaptıkları burunlar tabi ki çok güzel ama reklamın etkisinden fazla yararlanıyorlar biraz bence 10 bin vs belki anlaşılır ama 18 bin nedir

Arkadaşlar merhaba
Burun ameliyatı olmak istiyorum ve uzun zamandır araştırma içerisindeyim.Morluk ve şişlik az olduğu için ve burun yapıma daha uygun olduğu söylendiği için karmarinoplasti olmak istiyorum,doktorların söyledikleri bu teknikle daha doğal burunlar elde edilebiliyor ve çok iri burunlar bile istenilen ölçüde göze batmadan küçüktülebiliyormuş. Ancak ameliyat fiyatları konusunda dehşete düştüm Süleyman taş güncel fiyatı 16.000-18.000 arası
Aykut özpür 9.000 tl

Yani bu tekniği bilip uygulayıp güzel işler çıkarabilen uygun fiyatlı bir doktor bulmak neden bu kadar zor ?
Arkadaşlar merhaba
Aykut özpür 9.000 tl

Sağlıklı düsünmeni öneririm bazen her söylenilene her resime inanmak hata oluyor sosyal medyada! Kimse kötü yorum veya kötü hastasini barindirmiyor sayfasinda. Ben Aykut Özpüre ameliyat oldum fotograflarinin altina yaptigim olumsuz yorumlar hemen silindi. 2 yildir cok mutsuzum cok pismanim. Eger hastasinin arkasinda dursaydi ben yine kotu yorum yapmazdim ama kendi yaptigi burnu dahi duzeltemiyor baskasina şutladi cok yiprandim. Bedenini birine emanet edeceksen tecrübeli biri olmasina dikkat et.

Sağlıklı düsünmeni öneririm bazen her söylenilene her resime inanmak hata oluyor sosyal medyada! Kimse kötü yorum veya kötü hastasini barindirmiyor sayfasinda. Ben Aykut Özpüre ameliyat oldum fotograflarinin altina yaptigim olumsuz yorumlar hemen silindi. 2 yildir cok mutsuzum cok pismanim. Eger hastasinin arkasinda dursaydi ben yine kotu yorum yapmazdim ama kendi yaptigi burnu dahi duzeltemiyor baskasina şutladi cok yiprandim. Bedenini birine emanet edeceksen tecrübeli biri olmasina dikkat et.
merhaba, sen aykut özpürle nasıl bir sorun yaşadın? bende yaptığı burunları çok beğenşyorum ama olumsuz yorumda çok fazla..çok kararsız kaldım

Merhaba üzüldüm doğrusu şanssızlığınıza ama ben de bu doktora ameliyat olmayı düşünüyordum gün de aldım olumsuz yorymları okuyunca olmasam mı diyorum. İnstadaki ve öuayenehanesindeki gördüğüm burunlar güzeldi. Rica etsem özelden foto atabilir misiniz? Tam olarak neresini kötü yaptı?

Back
X