Astronot Mont Kullananlar

Ben kızım doğduğu günden beri her sokaga cıkartısımda astronot mont giydiriyorum hatta 1. yi küçülttük simdik ikinciye gectik. Çok ama çok memnunum evet ağız kısmını hep yalamaya calısıyor ama ben oranın fermuarını biraz acıp içeri dogru kıvırıyorum böylece hiç sorun olmuyor......

cok aramistim bursada ve istanbulda istedigim gibi bisey bulamamistim
zaradan kisa mont almistik simdiye kadar onu kullandik
amaaa isvicreye gelince baktim burda kisa montla gezilecek gibi degil mecburen aldik mi astronot ve cok memnun kaldim tasimakta daha rahat ayrica sling te zorlaniyordum yarim montla beli aciliyordu astronotla baya derli toplu oldu:asigim:

ben marks spencerdan aldım kadife cıt cıtlı agzına girmiyo yumusacık ustelik %50 indirimden 40 liraya aldım 6-9 aylık cok memnunum tavsiye ederim

bizde oğluma aldık ama arabayla heryere gidiyoruz oyüzden almasak ta olurmuş alışveriş merkezlerinde çok sıcak oluyor çıkarmak zorunda kalıyoruz

bizde oğluma aldık ama arabayla heryere gidiyoruz oyüzden almasak ta olurmuş alışveriş merkezlerinde çok sıcak oluyor çıkarmak zorunda kalıyoruz

Yaa cnm bende alışverişmerkezlerine gidince çıkarıp çıkarmamak arasnda kalıyorum..sen hep çıkarıyomsun ?

ben lcw nin astronotunu kullanıyorum.üstüne bir battaniye
araba da ve alışveriş merkezinde önü açıp kollarını çıkartıyorum . ben memmnunum .her yeri kapalı kalıyor ve sıcak tutuyor ............

bence gereksiz çünkü alışveriş merkzlerinde zor oluyor bende de var ama 3 ü geçmemiştir boşuna para vermişim keşke onun yerine altlı üstlü alsaydım ... Sonra kısa mont aldım altını kalın giydiriyorum çıkarken

ahahahhh böjükümm nasıda buldum seni nette kaydirigubbakcemile3
astronott astronott didin durdun netten araştırırken sen çıktın karşıma kaydirigubbakcemile yarın alcam ben de astranot eymen paşam 3. ayında biliyosun 6-12 mi alsam??
eyvahedigeldismile
ayhh ne güsel ifadeler gelmiş kk ya ben girmeyeli bilmiyorumkismile
:enbuyukkk:

sempatiksalakcinni
vay çatlakkkkkkk sempatiksalakcinni
olabilir tatlım,hemen küçülmesin..Bakarsn zaten ebatlarına,benim şuan kullandığım 12.
kalıptan kalıba da değişebilir..aklinialirimsmile

ben artık kullanamıyorum astronot. hava isindi ancak ince bir ceket giydiriyorum bazen panco ile cıkıyoruz. bitane baharlık ceket aldım biraz daha ısınsın onu kullancam

ben ilk aylarında kullandım şişme olanlardan inanılmaz rahat.bebişi:hulya: taşımak çok kolay oluyor ayrıca hiç üşümediğinden emin içiniz çok rahat oluyor.sanki yorganla dışarı çıkar gibiydi oğluşum:))

ben de aldım 1 aydır kullanıyoruz biraz buyuk alayım dedim 12-15 ay için aldım ama ya wenice'in kalıpları küçükmüş ya da kızım büyük bilemiom malesef seneye kullanamıcazzz. ama cok rahat bişimiş ah bi de fermuarları yuzunu cizmese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…