• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asya Hastanesi Ameliyat Olan Var Mı?

LipoOlanlar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2024
2
0
1
24
Arkadaşlar daha önce Asya hastanesine lipo ameliyatı ve ya karın germe olanlar var mı? Memnun musunuz? Annem için karın germe ve 360 lipo kendim için ise sadece simit bölgeme lipo düşünüyorum ama bu hastane ile ilgili hiç bir şey bulamadım bu konular hakkında. Olanlar varsa görüşlerini paylaşabilirler mi? Hiç bir yazı göremeyince çok kararsız kaldım

Arkadaşlar daha önce Asya hastanesine lipo ameliyatı ve ya karın germe olanlar var mı? Memnun musunuz? Annem için karın germe ve 360 lipo kendim için ise sadece simit bölgeme lipo düşünüyorum ama bu hastane ile ilgili hiç bir şey bulamadım bu konular hakkında. Olanlar varsa görüşlerini paylaşabilirler mi? Hiç bir yazı göremeyince çok kararsız kaldım
Merhaba ben bir hafta önce karın germe ve liposuction BBL oldum Dr Orkun uyanık yaptı amaliyati sormak istediğin varsa yardımcı olurum

Popo şekli güzel fakat istediğim oranda olmadı çünkü toplamda iki kilo yağ çıkmış onuda temizleyince bir kiloya inmiş onuda iki popoya pay etmiş keşke 1 1 olsaydı daha güzel olurdu. Koskocaman göbeğim vardı sırt liposuction da yaptırdım ama ilginç şekilde koca göbek ve sırttan sadece iki kilo yağ çıkmış çok şaşırdım. Ama karından çok memnunum

Popo şekli güzel fakat istediğim oranda olmadı çünkü toplamda iki kilo yağ çıkmış onuda temizleyince bir kiloya inmiş onuda iki popoya pay etmiş keşke 1 1 olsaydı daha güzel olurdu. Koskocaman göbeğim vardı sırt liposuction da yaptırdım ama ilginç şekilde koca göbek ve sırttan sadece iki kilo yağ çıkmış çok şaşırdım. Ama karından çok memnunum
Karın germe oldu mu peki sadece lipo bbl mi

Merhaba ben de ilerleyen yaşlarda karın germe düşünüyorum da 360 dereceyi katma sebebiniz belde sarkmanız mı olması? Tercihi siz mi yapıyorsunuz yoksa hoca mı öneriyor? Kaça yaptırdınız toplamda acaba? Çok soru sordum biliyorum bir de yatarken nasıl yattığınızı sorabilir miyim? Çünkü karın germede sırt üstü popo ameliyatında yüz üstü yatmak gerekiyor ya

Back
X